- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #10.861
kizlar oglende kisir yiycem 1 tabak aksama ne yerim bilmem hafif biseyler yerim heralde :))
afiyet olsun tatlım
bol yeşillikli nar ekşili yanındada marul ve turşu (bu şekilde abartmadan yenildiğinde fazla zararlı olmuyor)
yani oldumu şimdi mehaycım valla canım istedi şimdi
neyse bende haftasonunda yapayım barii
umarim faydasi dokunur kizlar....
ben geldim mehayyyy şekersiz çayın kalorisi yokmuş çok sveindim gün boyu içiorumda
bugün yedikleirm sabah 1 haşlanmış patates çay
öğle 3 yemek kaşığı bulgur pilavı ve cacık
ara bir salatalık
akşam patates salatası
bugünki menüm patates ağırlıklı patates diyetini böle uyguluycam bakalım nolucak bu arada dün 71,20 dimbugün 70,30 umcumartesi 69 olmam lazım
o halde listeyi hazirlayayim
persembe cuma lapa yapacaklar
mehay
princess of de rain
sympathique
baska katilmak isteyen olursa eklerim
benide ekleyin bende yapmak istiyorum bu lapayı
gnydn herkese
dun gece ılk defa elma sırkesıne baslaı m ılık su ve bal(bır cay bardagı ılık suya caykasıgının ucu ıle bal ve bır tatlı kasığı sırke sbh ac karna ve gece yatmadan once ıcmeye basladım kızlar bunu hergun yapmayı dusunuyorum en azından bır ay denıcem bakalım ne olcak )
sbh:ıkı lokma recele bandırıp kepek ekmek 2zeytın 1kkdan az peynır azcık salatalık ve dom. hıc ıstahım yoktu sanırım elma sırkesınden kaynaklandı hala da ole :))))
elma sirkesine bende başlıycm ama kafam karıştı kahvaltıdan önce yapılacak diye biliyorum ama zayıflamak isteyenler yemeklerden sonra içmesi gerekiyo yağları erittiği için diye duydum.hangisi doğru yemekten öncemi sonramı??bilmiyorumkismile
bu arada değerler için çoook tşkler canımm
bisey degil canlarima.s.emeğine sağlık canım opuyorumnanaktan
bende kalori miktarı gözönüne alınarak yemeklerin yenmesinden yanayım
birde yürüyüş ve egzersiz yapmak bol su içmek hihoyyyt
bunlara dikkat edersek sağlıklı vermiş oluruz kiloları
başka türlüsüne inanmıyorum a.sa.s
kızlar sabah kahvaltı yapamadım.öğlende bir kase çorba ve 2 kaşık patlıcan musakka yedim.başka bişi yok :)
tamam canim ekliyoruma.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?