- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #10.901
evet yapiyoruz ablam...
ya bendede bir ara etkili olmuyordu ama o ara birkac kez yapmistim sanirim ondandi simdi etkili oluyor sende dene bence..mutlaka etkili olacaktir.yani bir kazancin olmazsa bile zararinda olmaz kilo verme ihtimalini goz onunde bulundur..ise yararsa mutlu olursun denemekten zarar gelmez...
ınersın ebnce cnm ya ıkı gun lapa yaptın spor yapıyosun bu hafta cok gzldın hemde ınsallah gorcen bence
ayyy sorma 5kofte sanırım ıkı sarma kısmmı tavugun bırde baget az cıkta atıstırıdım kkıyıdan koseden,
ama hıc ekemek yemedım ya walla[/QUOTE
fazla değil bence.sonuçta ekmekte yememişsin.daha çok işi ekmek bozuyo diye düşünüyrm.böyle bi menü olcak insan ekmeğe saldırır daha arasına köfte koyayım falan:)
nazlim 2008 deki yazismalarimizi okuyordum bas sayfalarda ne komikmisiz ayol:roflol::roflol:
gunaydin kizlar pirincimi hasladim bir guzel yedim vallaha doymadim ya 3 cay bardagi hasladim gun boyu yiyecegim doymassam 1 caybardagi daha haslarim.zemuszemus
ben icine 1 kasik kadar yogurt,maydonoz ve pulbiber ektim.
gunaydin kizlar pirincimi hasladim bir guzel yedim vallaha doymadim ya 3 cay bardagi hasladim gun boyu yiyecegim doymassam 1 caybardagi daha haslarim.zemuszemus
ben icine 1 kasik kadar yogurt,maydonoz ve pulbiber ektim.
yogurt yasakkkkkkkk:mymeka:
canim 35 sayfadaydi sanirim oralarda araayyyy walla mı
du bende bı bakayım keremı sallarken hihiih ne haldeymısız versene lınk banada ben bulamam sımdı
bu lapa sulumu kalcak biraz yoksa tane tanemi ona takıldımCADIARZU
:1closedeyes:kim demis onu ben her yaptigimda yogurtla yedim zemuszemushic degisiklik yapmiii diyete sekerim:dilcikar:zararsiz yaniaklinialirimsmilemerak etme senalsanaalsanasmile
kvsrcim biraz sulu ve hafif sicak olursa daha iyi yersin kupkuru bogazindan inmez vallahi
ben hafif sulu birakiyorum bir kasik yorgut kkatip yiyorum.[/QUOT
tamam canım saol.sabahkini unutmuşum buraya bişeyler yazayım derken.yanmaya başlıyomuş tam geldiğimde oyüzden kupkuru oldu dediğin gibi boğazımdan inmedi..
bende öyle yaparım artık şimdilik ii gidio lapa ardındanda yaşil çaykaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?