- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #10.881
o halde yarın başlıyoruz
slm kızlar şimdi yemeğimi yedim cokacimcoookmenümde mercimekli bulgur pilavı ve yoğurt vardı. porsiyonlarım çok fazla değildi iştahım da yok buaralar zaten bu hafta sonuna kadar 65 olmayı hedefliyorum inş. hedefime de ulaşırım... :Saruboceq:
ayr bugünki menm
kahvaltıdan önce ılık su
sabah-2br şekersiz çay,1kk2dan az peynir,5tane zeytin,1dilim kepek ekmek,1domates,2salatalık
ara-egzersiz meyve yiyemiyorum hiç aram yok meyveyle onun yerine su içiyorum sürekli yerini tutmaz belki ama.
öğle-melemen,yoğurt
ara-allahtan bugün boğazım durduda mutfağa uğramadım yoksa ne var yiyorum
artık bende kararlı olacm zemuszemusherkesde biazim hırslandım yanidelikafadulden
biraz öncede yürüyüşten geldim ilk defa karnım acıkmadı
ayy ben ne zaman yuruyuse ciksam bayilacak derecede acikiyorum:çok üzgünüm:
gnydn herkese
dun oglen :bır sımıt
ara:ıkı kaysısı yoğurt
ara:ıkı pogaca
aksam da ızgara ekmeksız ama bıraz gectı saat 9dubıraz fala kactı sanırım ama gec yattım 2de
sbh:yrm kepek ekmek ıkı recele bandım 3lokma peynır aldım bolca maydonoz yesıl cayımda var yanımda
hamur isleri cok olmus sahiden canim ama aksam ekmek yemedigin icin telefi etmissindir....a.s bende dun kisiri cok yedim kalmasin diye 10 tanede cips yedim sanirim hic canim istemedigi halde sikintidan:1no2:zaten ben hep sikintidan yiyorum ne yesem....neyse bugun lapa var sanirim buna guvendim birazda..ama olsun uzuuunnn zamandir yemiyordum pisman degilim....
lapanız hayırlı olsun bakalım
ne kadar yedinki kac et kac tavuk kac koftesempatiksalakcinnicnm benımkı uyandı gerı
yanım da sımdıters oldu bgn normalde ewet
oleyız ew ıslerımde duruyor bgn benım sımdı kalkayımda halledeyım uyutayım yaru kusumuda
aksamkı ızgara maffettı benı y a keske yemesemıydım hıc ol ebısey yapmöazdım ya
ayyy sorma 5kofte sanırım ıkı sarma kısmmı tavugun bırde baget az cıkta atıstırıdım kkıyıdan koseden,
ama hıc ekemek yemedım ya walla
mrblar hanımlar 1,5 kilo vericem dedim ama pekde bir ileleme yokdün sporada gidememdim eşim rahatsızlanmıştı napıcam ben yaa
sabah bir yaprak kepekli galeta şkrsiz çay
ara bir yeşil çay
öğlen yemekte ne var bilmiorum ama acıcık yicem açım uleynnnnn
herkese günaydın a.s.
lapayı yapıyomusunuz kıslar bende yapmak isterdim ama bende etkili olmuyor
kahvaltımı yaptım 2 dilim kepekli ekmek,1 kk peynir,domates,salatalık,az şekerli çay
kendimi çok tok hissediyorum öğlen bişe yemiyecem 2 hafif ara yaparım belki meyve, yoğurt,çay gibi :jeyyar:
ayyy saol cnm ya ıcıme su serptın ama cok gzl gecıyor bu hafta 66yı gorucem sanırım ınsallah bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?