Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

persembe cuma lapa yapacaklar

mehay
princess of de rain
sympathique
kvsr

baska katilmak isteyen olursa eklerim

daha yokmuuuuuuuu:dance::dance::dance::dance::dance:

masallah cok azimlisin olursun sena.s

ayr bugünki menm
kahvaltıdan önce ılık su
sabah-2br şekersiz çay,1kk2dan az peynir,5tane zeytin,1dilim kepek ekmek,1domates,2salatalık
ara-egzersiz meyve yiyemiyorum hiç aram yok meyveyle onun yerine su içiyorum sürekli yerini tutmaz belki ama.
öğle-melemen,yoğurt
ara-allahtan bugün boğazım durduda mutfağa uğramadım yoksa ne var yiyorum
artık bende kararlı olacm zemuszemusherkesde biazim hırslandım yanidelikafadulden
biraz öncede yürüyüşten geldim ilk defa karnım acıkmadı

ayy ben ne zaman yuruyuse ciksam bayilacak derecede acikiyorum:çok üzgünüm:

gnydn herkese
dun oglen :bır sımıt
ara:ıkı kaysısı yoğurt
ara:ıkı pogaca
aksam da ızgara ekmeksız ama bıraz gectı saat 9du bıraz fala kactı sanırım ama gec yattım 2de

sbh:yrm kepek ekmek ıkı recele bandım 3lokma peynır aldım bolca maydonoz yesıl cayımda var yanımda

lapanız hayırlı olsun bakalım

cnm benımkı uyandı gerı
yanım da sımdı ters oldu bgn normalde ewet
oleyız ew ıslerımde duruyor bgn benım sımdı kalkayımda halledeyım uyutayım yaru kusumuda

aksamkı ızgara maffettı benı y a keske yemesemıydım hıc ol ebısey yapmöazdım ya

ne kadar yedinki kac et kac tavuk kac koftesempatiksalakcinni

mrblar hanımlar 1,5 kilo vericem dedim ama pekde bir ileleme yok dün sporada gidememdim eşim rahatsızlanmıştı napıcam ben yaa
sabah bir yaprak kepekli galeta şkrsiz çay
ara bir yeşil çay
öğlen yemekte ne var bilmiorum ama acıcık yicem açım uleynnnnn

ayyy sorma 5kofte sanırım ıkı sarma kısmmı tavugun bırde baget az cıkta atıstırıdım kkıyıdan koseden,
ama hıc ekemek yemedım ya walla

neden ilerleme yok CADIARZU sendemi fazla kacirdin:uhm:

herkese günaydın a.s.
lapayı yapıyomusunuz kıslar bende yapmak isterdim ama bende etkili olmuyor
kahvaltımı yaptım 2 dilim kepekli ekmek,1 kk peynir,domates,salatalık,az şekerli çay
kendimi çok tok hissediyorum öğlen bişe yemiyecem 2 hafif ara yaparım belki meyve, yoğurt,çay gibi :jeyyar:

evet yapiyoruz ablam...
ya bendede bir ara etkili olmuyordu ama o ara birkac kez yapmistim sanirim ondandi simdi etkili oluyor sende dene bence..mutlaka etkili olacaktir.yani bir kazancin olmazsa bile zararinda olmaz kilo verme ihtimalini goz onunde bulundur..ise yararsa mutlu olursun denemekten zarar gelmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…