- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #1.041
canim bneimya simdi regl sirasi sendemi uff ya sirayala hep
gecmis olsun bitanem bi tane ilac al degilse gecmiyo ,
bende hep once oyleydi
bu kayin,valideyle konusmayali o yapiyoduya yemegi bende oturmuyodum ,nerdeyse bi haftadir daha hic oturmadim alistim bende aksam yememeye, artik bundan sonrada yemem
zaten hic canim istemiyo ,seviniyorum valla yemiyorum diye
canim yaa ilk defa bu kadar kilo aldin peki hic catlak falan olmadimi vucudunda bacaklarinda falan????esin ne diyor bu kilolu haline???
yok kız alalha şükür çatlağım patlağım yok
eşim kilo aldığıma inanmıyor yoo hep aynısın diyor,tartıya çıkıorum gözünün önünde hiçte bu kadar değilsin diyor,tartı yanlıştır diyor yani inanmıyor kaydirigubbakcemile3
ama pantolonlarım ve tartı yalan söylemiyorrr:çok üzgünüm:
canim eminmisin catlaklar kendini zayiflayinca belli ediyor yine bir gozden gecir varsa krem kullan baslangicta kullanirsan faydasi oluyormus kremlerin....a.s.
yok kız bakıyorumsürekli inceliyorum ama yok bişeyy hep aynı bacak işte:lepi:
yeme canim yeme en iyisi disimizi sikmak zaten aksamlari aliyoruz ne aliyorsak....
ama malum donemdede cok zor oluyor tatli istegini bastirmak mirmirmirmir
n&asil olsun canim iyi gidiyo ,biraz verdm ,pazartesi bekliyorum ,ogun bildirim gunumuz
sen nasilsin ,sende dikkat ediyosundur artik ,verdin kilolari
ne guzel simit yiyosunuz bizim o sansimiz yok turkiyenin herseyini cok ozledim ,bazen turk yerinden aliyorum ama turkiye gibi olmuyo
iyi canim buna sevindim...sen esmersin esmerlerde pek catlak olmuyor olsa bile acik tenlilerdeki kadar catlamiyor vucutlari neden bilmem butun esmer kilo alip vermis arkadaslarimin catlagi yok..acik tenlilerin var...malesef bendede var...cok uzuluyorum yazin cok kotu gorunuyor az bile olsa can sikici....senağlama
iyi canim buna sevindim...sen esmersin esmerlerde pek catlak olmuyor olsa bile acik tenlilerdeki kadar catlamiyor vucutlari neden bilmem butun esmer kilo alip vermis arkadaslarimin catlagi yok..acik tenlilerin var...malesef bendede var...cok uzuluyorum yazin cok kotu gorunuyor az bile olsa can sikici....senağlama
Oyy kıyamam size ben yollarım buradan taze taze simitleri istediğiniz o olsun sizin cokacimcoook
Evet canım şükür son 1 kilom kaldı, onu da vermesem de olur artık. Canım çok sıkkın bugünlerde, o stresle gider kilolar da...
arkadaşlar çatlağın ten rengiyle hiç alaksı yok bence bende esmerim ve mazallah kimseler görmesin beni derim.bunlar için dok gitmiştim bana dediği aynen şu bu ten yani deri yapınızla ilgili 24 saat badem yağı içinde yatsan derin çok esnek değilse malesef kilo alıp verdikçe çatlağın olacaktır demişti.bu kremler yağlar falan ancak hafifletebiliyor henüz kesin bir yöntem bulamadım ben
canım benim Rabbim kimseye çekemeyeceği yük vermezmiş, daha büyük sıkıntılarımız olmadığına şükür. Mesele sıkıntının büyüklüğü değil sen de biliyorsun, bizi ne kadar yıprattığı önemli. En kısa zamanda geçer sıkıntılarımız inşallah
Hayırlısı olsun canım, en kısa zamanda güzel haberleri paylaşırız inşallah :1hug:
vallahi Özlemcim bilemiyorum bugün sıkıntıdan mıdır nedir ağzım boş durmadı 2ooo kalori almışımdır rahat. Çikolatalar, yemekler, tatlılar derken kendimi yemeğe vurdum resmen. Ben doktora gideceğim zaten önümüzdeki hafta, kilo vermeye başladığımdan beri kalbimde bir sorun var. Allah korusun bir şey çıkmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?