Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

yeme canim yeme en iyisi disimizi sikmak zaten aksamlari aliyoruz ne aliyorsak....
ama malum donemdede cok zor oluyor tatli istegini bastirmak mirmirmirmir

canim yaa ilk defa bu kadar kilo aldin peki hic catlak falan olmadimi vucudunda bacaklarinda falan????esin ne diyor bu kilolu haline???

yok kız alalha şükür çatlağım patlağım yok

eşim kilo aldığıma inanmıyor yoo hep aynısın diyor,tartıya çıkıorum gözünün önünde hiçte bu kadar değilsin diyor,tartı yanlıştır diyor yani inanmıyor kaydirigubbakcemile3

ama pantolonlarım ve tartı yalan söylemiyorrr:çok üzgünüm:

canim eminmisin catlaklar kendini zayiflayinca belli ediyor yine bir gozden gecir varsa krem kullan baslangicta kullanirsan faydasi oluyormus kremlerin....a.s.

yok kız bakıyorumsürekli inceliyorum ama yok bişeyy hep aynı bacak işte:lepi:

iyi canim buna sevindim...sen esmersin esmerlerde pek catlak olmuyor olsa bile acik tenlilerdeki kadar catlamiyor vucutlari neden bilmem butun esmer kilo alip vermis arkadaslarimin catlagi yok..acik tenlilerin var...malesef bendede var...cok uzuluyorum yazin cok kotu gorunuyor az bile olsa can sikici....senağlama

yeme canim yeme en iyisi disimizi sikmak zaten aksamlari aliyoruz ne aliyorsak....
ama malum donemdede cok zor oluyor tatli istegini bastirmak mirmirmirmir

evet ozaman herkeste acayip tatli istegi oluyo, o zamanlarda az az yiyip kendimizi kandircaz, benazda olsa aliyorum napim anam biyerlerim sismesin demi yani:roflol::roflol:

Oyy kıyamam size ben yollarım buradan taze taze simitleri istediğiniz o olsun sizin cokacimcoook

Evet canım şükür son 1 kilom kaldı, onu da vermesem de olur artık. Canım çok sıkkın bugünlerde, o stresle gider kilolar da...​

yaa bende esmerim ama çatlak var bende de poff nasıl gitcek bu çatlaklar ya

mehaycim sen oyle san bende esmerim ama bendede acayip var
kimileri okadar kilolu oluyo catlaklari olmuyo
bende cok varya sinir oluyorumm valla kimseye gostermiyorum ,daha dogum yapmamis halimde cokta ,dogum yapsam tabi insallah nasil olur bilmem

arkadaşlar çatlağın ten rengiyle hiç alaksı yok bence bende esmerim ve mazallah kimseler görmesin beni derim.bunlar için dok gitmiştim bana dediği aynen şu bu ten yani deri yapınızla ilgili 24 saat badem yağı içinde yatsan derin çok esnek değilse malesef kilo alıp verdikçe çatlağın olacaktır demişti.bu kremler yağlar falan ancak hafifletebiliyor henüz kesin bir yöntem bulamadım ben

hayirdir canim nedir sorun benimki kadar degildir, ben bu hafta okadar kotu gecirdimki hep ust uste geldi bu hafta kilo verdigim baya belli oldu , yani baya derkez acik gobek gittikaydirigubbakcemile3
evet dedigin gibi kilolar stresle gidiyo merak etme oda gider ama kafana takma her neyse, benimki kadar uyuk degildir

canım benim Rabbim kimseye çekemeyeceği yük vermezmiş, daha büyük sıkıntılarımız olmadığına şükür. Mesele sıkıntının büyüklüğü değil sen de biliyorsun, bizi ne kadar yıprattığı önemli. En kısa zamanda geçer sıkıntılarımız inşallah

evet canim ya bende sana kailiyorum aslinda benim cok kilom yok yani cok kilolu olmadim hic bi zaman ,hep balik etliydim ,bende defgin gibi kimse gormesin diye saklarim cok var
nice kilolular goruyorum bazilarinda olmuyo ,bu tenle alakali , bende bilmiyorum caresini ,daha dogum yapmamis halim boyle

canim benim ya insallah benimki bebekle alakali baya stres yapcam hemen gecicek bisey degil esim ameliyat olcak ,bebek oluup olmayacagi belli degil ,hic olmama gibi bi durumuz var yani hep uste uste
insallah atlatiriz

Hayırlısı olsun canım, en kısa zamanda güzel haberleri paylaşırız inşallah :1hug:

slm canım kafna takma geçer vermezsende çok gzl olmuş kilon ben bgn annemden yine fırçayedim yine git bi şekerini ölçtür ruh gibi olmuşun dedi diyet yaptığımı bilmiyo iyice azar işittim aslında diyetten ziyade benimde problemlerim var o zaman çok kilo veriyo insan:a015:

vallahi Özlemcim bilemiyorum bugün sıkıntıdan mıdır nedir ağzım boş durmadı 2ooo kalori almışımdır rahat. Çikolatalar, yemekler, tatlılar derken kendimi yemeğe vurdum resmen. Ben doktora gideceğim zaten önümüzdeki hafta, kilo vermeye başladığımdan beri kalbimde bir sorun var. Allah korusun bir şey çıkmaz inşallah

canımcım inşallah sorun yoktur kilo vermekle kalpte sorun olacağını zannetmiyorum. bazen mide de sorun olduğu zaman kalpmiş gibi hissetirir çünki mide rhatsızlığı heryere vuruyo
hem çok gzl kilo vermişin bir günde ye ve yediklerin belki kalorilidir ama miden küçüldüğü için çok fazla yiyememişsindir allah şifa versin canım:1hug:

günaydın kızlar nası gidiyo diyeter herkes pzar diye uyuyo mu kimse yok
sempatikçim yarın benim eve gelmem saat 4 ü bulur sabah kilomu yazma imkanım yok onu gözönünde bulundur ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…