Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

herkese gunaydın arkadaslar :) kahvaltım peynırlı yumurta(1) cok cok az yaglı.yarım salatalık,bır bardak sekersız cay.yarım dılım ekmek.uzerıne de bır lt su..
12 gıbı kızımı uyutunca da 40 dk kosu bandında cok tempolu yuruyus yapıcam ınsallah .opuyorumnanaktan

günaydınlar bende kahvaltımı yaptım klasik şimdide keyif çayımı içmeye devam ediyorum
bahardora aramıza hoş geldin canım süper başlangıç yapmışsın inşallah en kısa sürede istediğin kiloya düşersin :))

cok tesekkur ederımm .ınsallah hepımız zayıflıcaz.bız de bu azım olduktan sonra .alkisalkisalkis

benım bgn gene bozuldu ya acaıp ekmek arası yedım sımdı ben çikolata desenız onu da ydı m noldu bana ya (( hemen toparlanmam lazım ama olmuyor bakalım reglı donemım yaklastı ondan mı bole oldum acaba bı gırelım de o doneme bakalım nolcak ???

selam kızlar..
sabah egzersizlerimi yaptım yine sona sabah klasik kahvaltı ve yanında yarım dilim börek
öğle yağsız sebze ve yoğurt
akşam bi kase nesfit ve salata
aralardada meyve ve form çayı

hoşgeldin nezamandır yoktun evet..biz buaralar kaçamaklara başladıkya bilmiyorumkismile
hep birlikte toparlayalım artık verdiklerimizi alıcaz hemen-tatlicadiarzu-

o kaçamaklardan fazlasıyla bende de var yaaa :sinifsinif:ahh bu yazın gelmesi mahvetti bizi yiyecek şeylerin bollaşması havaların ısınması dondurma sezonunun gözümün içine sokulması herşey mi bize karşı yaaa :sm_cool:

kızlarr mrb.pirinç lapası yapcam demiştim yaptım.küçücük bi çay bardağı pirinç normalde bi öğünmüş ben yaptım içine domates salata göbek doğradım ama gel görki küçük bi tabak yiyebildim kahvaltıda.sonra form çay içtim 2 dilim karpuz yedim arada.sonra bi form çay daha.öğlen olarak bişey yemedim.sabahtan kalan lapaya gittim geldim baktım midem kaldırmadı.ama şimdi yeniden attık ateşe.sarmısaklı yoğurtla yicem.sarmısaklı yoğurdu seviyorum o şekilde yiyebilirim die düşünüyorum bakalım artık...sonra bi form çay daha içerim bi tabak karpuz yerim o kadarr.he belki şekersiz kahvede içerim

iyi aksamlar kizlar buraya gelmeyi biraktim yogunluktan cozutmustum ama bugun duzene soktum yine

sabah 3 dilim kepekli tost ekmegi 2 sini sandevic yapip yedim domates,marul ve peynirden digerinide kahvaltliklarla

ara ogun yok

aksama
2 izgara tavuk sis
bol patlican salatasi ve bir bardak gazoz
yanindada 1,5dilim kepelikli tost ekmegi

yemekten sonra 1 kucuk kornetto offff cokumu yemisim ya

sonrada meyve yiyecegim

ARKADASLAR YAA AKSAMA KADAR COK IYI TUTUYORUM KENDIMI AKSAM BANA BI HALLER OLUYOR BI ISTAHIM ACILIYO BAYA KACIRIYORUM.AKSAM SAATLERI ICIN BANA ONERISI OLAN VAR MI?YARDIM LUTFENNeyvahedigeldismile

Herşey değişecek inanıyorum.
Bana engel olan benim.
Başkası değil.
Suçlamam gereken kimse yok.
varsa yine benim.
yediklerim değil.
çünkü yediklerimin miktarını ben ayarladım.
Nasılki güzelim bedenimi bu hale getirdiysem, eski haline döndürmek için elimden gelen herşeyin fazlasını yapacağım.
Çünkü onu daha fazla şişirmeye hakkım yok!
Daha fazla acı çekmeme, kıyafet giyememe gibi şeylere maruz kalmama hiç mi hiç gerek yok!
BAŞARACAĞIM!

iyi geceler kuzular :)
yoğurtlu lapamdan sonra şekersiz kahve içtim karpuz yedim bide max ama 1 saat yürüdüm onu sölim yani :) yarın lapaya dewam edebilirmiyim bilmem ama inşallah ederim.regl olmama rağmen iddalıyımm :enbuyukkk:

Kahvaltı : Klasik evde - 07:30

Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
Bir dilim tam buğday ekmeği
Labne light peynir 30 gr
Katı kaynamış yumurta

Öğlen : İşyerinde - 12:00

Mercimek çorbası
1 tabak salata

Ara : 15:00

Yarım kaynamış darı
1 kayısı

Akşam : 19:30

100 gr piliç şiş
Közlenmiş patlıcan , biber ve domatesten salata
1 kase light yoğurt

Gece: 22:00

100 gr kiraz

Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1200

Aktiviteler :

1-Göbek ve basen eritmek isteyenlerin topiğindeki tüm hareketlerin hepsini sayılarına yaklaşık yaptım.

2-10 dk yine hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2 Her hafta bir aparatı var onu ekliyorsun. Daha etkili olması içinmiş. Bu hafta bir tanesini ekledim bakalım.

3-Koşu bandında 50 dk ellerimde 1.5'er kg lık ağırlıklarla tempolu bir şekilde yürüdüm.

günaydın kızlar bakıyorumda kimseler uğramamış ya.sabah annem dediki bugünde yapcanmı lapa dedi.dur tartıya çıkim kilom değişmemişse yapmicam dedim yarın tartı günü nede olsa dedim.aman allahım tartık beni çok şaşırttı.sölemiyorum ne kadar oldugunu.hemde malum dönemdeyim yani.şaşırdım sempatiksalakcinni bugünde dewam ediyorum aynı şekilde.sadece sabah domates salatalıgı lapaya karıştırıp yemek yerine lapaya karıştırmadan yicem :) diğer öğünlerde yicem lapayı.ya hem dün ben dondurma falanda yedim ya.aman nazar değmesin çok kısa sürede belkide haftaya belki 2 haftaya kadar 70 leri görcem :)

mervecıon hadı baalım haırlıı arısı basımıza ınsallah az sana surtunelımd bulassın bızede kımseler ugrmaz oldu yıne kacamaklarda herkes sanırım bn ugrayamayınca kesın ole oluyorda:)
sabha bır kepek ekmekten tost yaptım ara bol su sımdı de bır tabak bulgur pılavı yaında yoğurt ve tabıkıde soğan sabah esıl cayımıda ıctım ara da kellogs dusunuyorum aksama da salata malum yrn tartı gunu ya tutustum ben yıne 100gr. bıle vermıs olsamrazıyım bakalım nolcak bgn bole yıyınce cok kacamak yaptım ama hıc almamısım yıne de bende bakalım yrn a nolcak ?

slm kızlarr
sabah egzersizlerimi yaptım ve kocaman bi bardak su ve 4 adet kuru kayısı yedim
sabah;klasik kahvaltı ve bir dilim kek
öğle;yoğurtlu kepekli makarna ve salata
akşam bi kase nesfit aralarda meyve ve gecede form cayı

merhaba arkadaslarr .kahvaltı bır yumurta 1 bardak tek sekerlı cay,oglen yarım paket bıskuvı ve bol bol sekersız cay.aksam henuz yemedım.Bu arada kılo bıldırımı yapmak ıstıyorum burdan ozel mesajda nasıl yapacagımı bılmıyorum.bu hafta kacamaklarla 73.1 den 72.8 e dustum olsun yıne de cok memnunum.bır de bu hfta sehır dısında olucam ve kk ya gıremıcem.sımdıden hepınıze ıyı kılo vermeler dılıyorum.sevgıler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…