Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

heheheh nıye gıcık olsunlar cnm ya :)))

ayyy bızde 3sene oldu ya aranıza bendekatıldım dıyelı 3yıldır burdayız walla bır ıkı gunde zayıflanılıp gıdılıyosa bıze de solesınlar yaaa noluuuuurrr

75lerden 61lere ınıstık bı araalar burda bız ne azımlıydık ama ya odluptasardı burası :))) hey gıdı gunler heyyyy yazın o sıcaklarında hemde temmuz agustosta

sımdı ugrasıyorum uğrasıyourm 5 kıloyu veremıorum ya ıyıce gevsedım sanırım ınsallah bgn bana moral olur

aaa bu arada ben bgn yesıl cayımı da ıcmedım salatadan sonra atık 2 kupa ıcerız aksam arası olrak yrn a tartıyı cok merak edıyorum ya eger vermıs olursam yrn da bu sekılde gecırrırım ya :))))) sonra nıormale donerım artık bu şokları yapmam lazım dı

canım yaa vercez inşallah vercez.şöle bi silkin kendine gel.yaz geldi kat kat giyinemicez.cicileri giyip giyip çıkamicaz.ben türbanlyıım.bide kilo olunca nefes alamıyodum ama günden güna daha çok rahatlıyorum.bi de astık bronşiti var.kilo verdikçe rahat nefes almaya başladım valla ya

ewet cnm haklısın bende tesetturluyum bgn etek aldım kendıme :) hemde bol bol haftaya da ust bakmak ıcın cıkıcam bıraz daha verebılseydım super olucaktı ama aldıklarımda bol olur bıraz daha verınce ast.bronş. oğlumda var benımde allerjık astım 10aylık yarum daha Allah ım sıfasını verır ıns. senı cok ii anlıyorum cnm bende ıste verdıkce daha az yoruluyorum ve daha az terlıyoum

amin yaa bebeklerde daha zor olur tahmin ediyorum usshh canım benim yaa kıyamam ben ona allah şifalar versin.ondan alsın bana versin hastalığı.dünyanın en tatlı en günahsız varlıkları onlar yaaa

bu kış cok yorgun gecırdık sureklı 3gun ıyıyız 15gun hasta oksıjen haa verrerek acıllerde gece 3-4lerde hastaneye yatarak 3-4gun kalıp ıgneler yıyerek gectı cok korkuyoruz hala sukur bırbucuk aydır rahatız ıste Rabbımkımseye vermesın ya (( ınsallah tez zamanda sıfa buluruz hep beraber

ohh ohh canlarım benim afiyet bal şeker olsun hakettiniz tabi.bende ödüllendrcektim kendimi ama 2 gün lapa yaptımya alırım die korkuyorum bugün böle hafif geçsin yarın ufak tefek kaçamak yaparım :)

kızlar ben de aranıza katılabilir miyimm.....daha önce de buraya birkaç kez mesaj yazdım....ama listeye dahil olmadım....kabul ederseniz ben de aranız katılmak istiyorum.....

kızlar ben de aranıza katılabilir miyimm.....daha önce de buraya birkaç kez mesaj yazdım....ama listeye dahil olmadım....kabul ederseniz ben de aranız katılmak istiyorum.....

çizelgenden gördüğüm kadarıyla 61 kilosun canım.seni 61 le listeye ekliyorum.haftaya cumartesi öğlene kadar kilo bildirimi ve hafta içi günlerde gün içinde bildirimler ve sohbetlere katılırsan seviniriz

selam kizlar bugun yine fazla kacirdim eyvahedigeldismile

kahvaltim ekmekli felan tam kahvaltiydi yaniaklinialirimsmile
ara bir kornetto
meyve,fistik ve ceviz

aksam yemegi nohutlu bulgur pilavi yedim 1 tabak
yaninda 1kase cacik ve azicik lahana tursusu

çok moralim bozuk.saatlerdir ağlıyorum kimsey bişey demeden sessiz sessiz...neden şişmanım !!! evet kendim ettim kendim buldum belki,ama ben daha 20 yaşındayım yaa genceciğim neden hayatımın baharında insanların alaycı bakışlarıa mağdur kalıyorum.neden beni değersiz ve kendilerinden alçak görüyolar kilolu oldugum içinmi.evet 14 kilo verdim baya farketti tmm.ama yetmiyoo.sabır gerektiriyo bazen sabrım tüeniyo.neden bende fıstık gibi olamıyorum neden dal gibi olamıyorum neden hiç bi resmim boydan deil.neden arkadaşlarım resim çektirmeye bayılırken ben kaçıyorum.neden ailem gezmelere düğünlere giderken ben bahanelre yaratıyorum.neden başkaları ne düşünür diye hareket etmeyi bırakamıyorum.kilolu olmaz değerden düüşmek demek mi.herşey dış görünüşmü.neden kkimse açıp kalbime bakmıyo.neden kimse nası göründüğümü değilde nasıl biri oldugumu konuşmuyo.kızlar bıktım artık çok bunaldım.psikolojim bozuldu.kafaya çok takıyosun diceksiniz ama bıktım gerçekten...oramı buramı kat kat giyinerek kapatmaya çalışmaktan,ama bi işe yaramadıgını bildiğim halde sadece kendimi rahatlatmaktan başka bi işe yaramadıgını bilmekten bıktım.eski arkadaşlarım buluşurken ben bahaneler uydurmaktan bıktım.kendimden tüksiniyorum ya.nefret ediyorum.çevremdekiler yüzünden kendimi insan olarak göremiyorum.çünkü kimse bana daha 20 sinde bi genç kız muamelesi yapmıyo.bu yüzden ağlamaktan bıktım.her gece sabaha daha güzel uyanabilmek için dua edip gerçek olmadıgını görmekten bıktım.kendimden bıktım.lanet olsun yemek içmek.allahım kurtar beni bu çileden.ya beni kurtar ya çevremdekilere insanlık öğret.

hepiniz bana çok kızcaksınız eminim.motivasyonunuzu düşürmek istemem.ama bu konuları başka kimseyle paylaşamıyorum.inanın elbise bakmaz oldum.mağazalara bakmaz oldum.aman zaten olmaz üstüme demekten bıktım.kendimle barışıkmış gibi görünüp aslında kendimden nefret etmekten bıktım.zayıflarsam ... diye başlayan tüm cümlelerden bıktım.eminimki beni anlayan çok vardır bu konuda.ama şunuda belirtmek istiyorum.kızlar 50lerde 60 larda olanlar.sizler gibi olmak için herşeyimi verirdim.çok yoruldum çok.çocuklugumu yaşayamadım ben.kilo oldugum için koşmaktan utandım.koşamadımki...arkadaşlarıma yetişemedim....çok kötüyüm gerçekten kızlar.sakinleşmeye ve morale motivasyona çok ihtiyacım var.ellerim titiriyo yazarken.neyse kendinize iyi bakın.hayrlı geceler :çok üzgünüm:

Kilo veren herkesi tebrik ediyorummmm. alkisalkisalkis

Ama mervecim ben yeni yarışmacı değilim. Ben geçen hafta cuma günü katıldım. 80 kilo ile katılmıştım. Ancak hafta içinde buraya bilgilendirme yazdım. Önceki tartı arızalıymış yeni elektronik tartı aldım arada 1,5 kilo fark var diye. Yani başlangıç kilom 81.5 olmuştu ve düzeltme istemiştim. Bugün de 79,1 kiloyum bildirdiğim gibi. Yani 2,4 kg verdim. Bir haftadır hergün menülerimi ve aktivitelerimi yazıyorum. Yani benim yeniliğim kalmadı canım. Diğer arkadaşlar gibi yazacaktın beni. a.s. Düzeltirsin olur mu canım. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…