Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selam kizlar nasilsiniz???
sabah 2 dilim ekmek 1 domates yarim salatalik 1 tatli kasigi labne peyniri 1 cay kasigi nutella yedim...

oglen fasulye var yine ve yogurt

aksam tarhana corbasi ve salata....

slm kızlar uzun zamandır yoktum bu dönem içinde memlekete gittik şenlikler festivaller koşuşturdum durdum bu koşuşturma içinde çok fazla kendime vakit ayıramadım bu nedenlede internetten dolayısıyla burdan uzak kaldım kilo olayında hayatımda çok değişiklik olmadı :1closedeyes:64-65 arası oynayıp duruyorum:sinifsinif: kilo veremedim evet ama almadığıma da şükrediyorum zira yazın gelmesi sıcakalrın artması buz dolabında duran soğuk karpuzun masaya gelmesi durumlarında çok da dayanılası bi durum olmuyo :kedi:bu hafta itibariyle daha da dikkat etmeye başladım neyse ki artık günbe gün eskisi gibi kaldığım yerden devam ederim desteklerinizi hala bekliyorum hep destek tam destek kaydirigubbakcemile5

selam kızlarrr
sabah öncelikle egzersizlerimi yaptım yine ve suymu içtim
kahvaltı;kepekli yağsız bi dilim tost yanında domates salatalık şekersiz çay ve bi dilim kek
öğle;yeşil salata
akşam;bi kase nesfitimi yiycem yine aralardada meyve

nesfiti ne kadar sürede tüketiyosun faydası varmı kilo vermendeCADIARZU

hoşgeldin nezamandır yoktun evet..biz buaralar kaçamaklara başladıkya bilmiyorumkismile
hep birlikte toparlayalım artık verdiklerimizi alıcaz hemen-tatlicadiarzu-

selam kizlar nasilsiniz???
sabah 2 dilim ekmek 1 domates yarim salatalik 1 tatli kasigi labne peyniri 1 cay kasigi nutella yedim...

oglen fasulye var yine ve yogurt

aksam tarhana corbasi ve salata....

bugün sadece 2dilim ekmek var menünde bende kahvaltıda 2dilim yedim bakalım akşama dayanabilecekmiyim.

ayrıca benimde bugünkü menm
sabahla öğle bir oldu geç yaptım kahvaltımı
3br şekersiz çay.2dilim beyaz ekmek,1domates,3biber,1kk peynir,1salatalık,melemen.
ARA-
1lt su biraz öncede 1pr meyve yedim,şimdide yürüyüşümü yapıcam
.

bugün sadece 2dilim ekmek var menünde bende kahvaltıda 2dilim yedim bakalım akşama dayanabilecekmiyim.

ya canim ben bugun fasulye kavurmasini cok kacirdim bide extradan sunlari yedim bak..
2 ceviz 1 bardak meyve suyu 1 bardak kahve 1 elma ...
aksamada menum degisti kabak yemegi yiycem belki birazda yogurt ekmeksiz...fasulyeyi feci kacirdim 600 gr fasulye kavurmasi yemisimdir daha ne yiyim..ekmek kesinlikle yok aksama...:1no2:

hıı anladım şimdia.sevet haklısın yemessen eşitlemiş olursun :lepi: bende 5mil yürüdüm fazla kaçırınce böylelikle atayım dedim ilk defa deniyorum acayip yoruldum.inanılmaz yağ yaktığımı düşünüyorum:1shok:delikafadulden.

diyete ara verceğimi söylemiştim ama vazgeçtim çünkü bu sabah tartı yüzümü güldürdü nihayet çok mutluyum şeytanın bacağını bikaç yerinden kırdım nihayet tatile çıkana kadar devam edecem tabii sonrasındada
bugün yediklerim
klasik kahvaltı
öğle- 1 simit,2 bardak şalgam
ara- 1 bardak süt
akşam-közlenmiş biber patlıcan salatası,ayran,2 dilim ekmek

Kahvaltı : Klasik evde

Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
Bir dilim tam buğday ekmeği
Labne light peynir 30 gr
Katı kaynamış yumurta

Öğlen : İşyerinde

Domates çorbası
1 tabak havuç ve turp salatası

Ara : işyerinde

Yağsız süt
2 adet eti form

Akşam :

Çok az yağla pişirilmiş bir tabak bakla
1 kase light yoğurt
Bir dilim tam buğday ekmeği

Gece:

4 dilim karpuz

Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1100

Aktiviteler :

1-Göbek ve basen eritmek isteyenlerin topiğindeki tüm hareketlerin hepsini sayılarından biraz az olarak yaptım. İşin ilk gününde baya yoruldum çünkü.

2-10 dk yine hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2

3-Koşu bandında 50 dk ellerimde 1.5'er kg lık ağırlıklarla tempolu bir şekilde yürüdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…