- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #12.241
hoşgeldin canım.cumartesi öğleye kadar kilonu bildirirsen o gün yarışmamız başlıyor.seni o günden itibaren yarışmaya dahil edebilirim.ama o güne kadar yediklerini içtiklerini aktivitelerini bizimle paylaş.günlük sohbetimize katıl.iyi diyetler başarılar dilerim...[/QUOTEsabah
tesekkur ederım ben de herkese ıyı dıetler dılıyorum.bugun kahvaltıda 2 domates,1 haslanmıs yumurta 1 kk peynır tel sekerlı cay.:hihoyyyt sımdı de kosu bandında 25 dk .ama baya hızlı kostum.alkisalkisalkis bayadır kosu bandına cıkmıyordum bugun kesın karar verdım gunde ıkı kere 30 ar dk yapıcam.herkese sevgıler..
Arkadaslar merhaba .aranıza katılmak ıstıyorum kabul edersenız.be sefer ben de cok azımlıyım.sevgıler.
selam kızlarrr
sabah öncelikle egzersizlerimi yaptım yine ve suymu içtim
kahvaltı;kepekli yağsız bi dilim tost yanında domates salatalık şekersiz çay ve bi dilim kek
öğle;yeşil salata
akşam;bi kase nesfitimi yiycem yine aralardada meyve
ya acaıp yedım ben patlıcam erdeyse ama aksama salayta yıcem sadece
slm kızlaruzun zamandır yoktum bu dönem içinde memlekete gittik şenlikler festivaller koşuşturdum durdum bu koşuşturma içinde çok fazla kendime vakit ayıramadım bu nedenlede internetten dolayısıyla burdan uzak kaldım kilo olayında hayatımda çok değişiklik olmadı :1closedeyes:64-65 arası oynayıp duruyorum:sinifsinif: kilo veremedim evet ama almadığıma da şükrediyorum zira yazın gelmesi sıcakalrın artması buz dolabında duran soğuk karpuzun masaya gelmesi durumlarında çok da dayanılası bi durum olmuyo :kedi:bu hafta itibariyle daha da dikkat etmeye başladım neyse ki artık günbe gün eskisi gibi kaldığım yerden devam ederim desteklerinizi hala bekliyorum hep destek tam destek kaydirigubbakcemile5
selam kizlar nasilsiniz???
sabah 2 dilim ekmek 1 domates yarim salatalik 1 tatli kasigi labne peyniri 1 cay kasigi nutella yedim...
oglen fasulye var yine ve yogurt
aksam tarhana corbasi ve salata....
bugün sadece 2dilim ekmek var menünde bende kahvaltıda 2dilim yedim bakalım akşama dayanabilecekmiyim.
hoşgeldin canım umarım hep birlikte zayıflıycazopuyorumnanaktan
ya canim ben bugun fasulye kavurmasini cok kacirdim bide extradan sunlari yedim bak..
2 ceviz 1 bardak meyve suyu 1 bardak kahve 1 elma ...
aksamada menum degisti kabak yemegi yiycem belki birazda yogurt ekmeksiz...fasulyeyi feci kacirdim 600 gr fasulye kavurmasi yemisimdir daha ne yiyim..ekmek kesinlikle yok aksama...:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?