- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #12.221
iyi edersin canim benimde bu ara feci kacamakli gecti hatta kacamak arasi ara ogun olarak yemek yedim diyebilirim
merhaba kizlar bugun sanirsam cok kacirdim
sabah doktora gittik haliyle kahvalti yapamadim erken gittik 12 geldim esim patates kizart dedi kizarttim artik
bir kac tanede french baget aldi esim of of patatesi icine doldurup yedik hahah
ama cok acikmistim bir bucuk french baget yedim kucucuk boylarindan pisman degilim actim ne yapayim
kızartma ve yağı çk yemedim ama bu aralar ekmeği arttırdım gene mesela bugün daha akşam yemeği yemeden ekmeği 4dilime çıkardım.bugün tam 4dilim ekmek yedim 2dilimi kızarmıştı ama diğer ikiside beyaz ekmekti yaniklava:-tatlicadiarzu-
kızlar bende bgn yedıklı yazamıycam ama fazla deıldı az da deıl en son salatamıyaptım yedım daha yemem bısey dıye dusunuyorum bu havalar benı maffettı ....
ayyy aşgum sorma ya bu aralar ole bı yoğunuz ki bu haftayıda atlattıkm mı tmm dır ınsallah ama ıyıyız sukur gamze bıraz oksuruyor herzmnkı gıbı onu halletcem ınsallah bu haftada da ...bakalım
sen nasısın?
kızlar mrb.akşam yemeğimi yedim sütlü çorba 3-4 kaşık türlü ve cacık.yaa bu 3 mil yürüyüş varya indirdim ben bunu ama 20 dk ya yakın sürüyo öle 48 dk falan deil.acaba yanlış bişey mi indirdimki
1mil olanını indirmişsin sanrım merve sen.1 millk olanı 21dk.3 mil olanı 48 dk
Arkadaslar merhaba .aranıza katılmak ıstıyorum kabul edersenız.be sefer ben de cok azımlıyım.sevgıler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?