Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

hmm demek pisman degilsinalkisalkisalkis

ayy dert ettigin seye bak benim normal yedigim ekmek dilimi zaten en az 4 tane gunde

kızlar bende bgn yedıklı yazamıycam ama fazla deıldı az da deıl en son salatamıyaptım yedım daha yemem bısey dıye dusunuyorum bu havalar benı maffettı ....

Kızlar nasılsınız. İyisiniz inşallah hepiniz. Benim kilomda düzeltme yapılacak da. Evde mekanik baskül vardı. bugün eşim elektronik almış. Karşılaştırdık 1,5 kilo fazla tartıyor. Benim başlangıç kilom o yüzden 81,5 olacak. ben mekanikte tartılıp 80 vermiştim. şimdiden teşekkürlerrrrr.. Şeniz

ayyy aşgum sorma ya bu aralar ole bı yoğunuz ki bu haftayıda atlattıkm mı tmm dır ınsallah ama ıyıyız sukur gamze bıraz oksuruyor herzmnkı gıbı onu halletcem ınsallah bu haftada da ...bakalım
sen nasısın?

ben cok yorgunum:çok üzgünüm: emre bu aralar feci huysuz iki disi cikti simdi digerleri yuzunden huysuz ne zor seymis su dis cikarma yaaasenağlama

merhaba kıslar nasılsınız
bugün fazla yemedim ama şişkinliğim var biraz bugün dışarıdaydım alış-veriş merkezinde gezinip durdum bitürlü bişe beğenemedim
bugün yediklerim
kahvaltı-3 dilim tam buğday ekmeği(dışarı çıkacağım için fazla yedim),1 kk tulum peyniri,salatalık,domates,1 haşlanmış yımırta,az şekerli çay
saat 5 gibi müsli
akşamda-azıcık taze fasulye,patates salatası

ayyy mehayım Allah yardımcın olsun bızde cok cektı durakladı sımdılık baklım 11aylık olcak 8diş var agzında dusun 3aylık cıkmayabasladı cok erken cıktı bızım cok hasta ettı bızı cok bıde allerjık hastalığı ustune gelınce bır kıscok cektık hepımızde

kızlar mrb.akşam yemeğimi yedim sütlü çorba 3-4 kaşık türlü ve cacık.yaa bu 3 mil yürüyüş varya indirdim ben bunu ama 20 dk ya yakın sürüyo öle 48 dk falan deil.acaba yanlış bişey mi indirdimki

1mil olanını indirmişsin sanrım merve sen.1 millk olanı 21dk.3 mil olanı 48 dk

Arkadaslar merhaba .aranıza katılmak ıstıyorum kabul edersenız.be sefer ben de cok azımlıyım.sevgıler.

hoşgeldin canım.cumartesi öğleye kadar kilonu bildirirsen o gün yarışmamız başlıyor.seni o günden itibaren yarışmaya dahil edebilirim.ama o güne kadar yediklerini içtiklerini aktivitelerini bizimle paylaş.günlük sohbetimize katıl.iyi diyetler başarılar dilerim...

Kahvaltı : Klasik

Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
Bir dilim tam buğday ekmeği
Labne light peynir 30 gr
Katı kaynamış yumurta

Öğlen :

Yayla çorbası
2 dilim karpuz

Ara :

1 bardak ayran
1 salatalık (cacık gibi bişi oldu midede)

Akşam :

Haşlanmış tavuk derisiz 100 gr
1 tabak salata
Öğlenki yayla çorbasından 1 kepçe

Gece:

Yarım kase kiraz
1 kayısı

Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1100

Aktiviteler :

1-Göbek ve basen eritmek isteyenlerin topiğindeki tüm hareketlerin hepsini sayılarından çok az farkla yaptım.

2-10 dk yine hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2

3-Koşu bandında 50 dk ellerimde 1.5'er kg lık ağırlıklarla tempolu bir şekilde yürüdüm.

İyi geceler kızlar,
Elimde olmayan sebeplerle giremedim.. Merak edenler olmuş =/ elimde olsaydı inanın ulaşırdım..
Şarjım kırılmıştı laptopun, şarj bitincede giremedim.
Baya oldu sanırım.. 8 gün falan..
Kaçamaklar arttı.. cidden bi kereyle birşey olmazla başlıyor tüm "kaçamak" dediklerimiz.
sonra biiirr..ikii.. üüüçç.. bi bakmışsın geldiğin noktayla bağın kalmamış.
Sanki buraya giremeyince hayatım kaydı.. bi değişiğim..bi tuhafım..
Ama artık beslenme programıma kaldığm yerden devam edicem.
ve tartılmaya korkuyorum. herşeyden kaçırmadım ama haftada 3 dondurma yemiş olabilirim mesela..
Düzensiz olmuyo ya..
ya böyle şişmeye devam edicem..
yada hayatıma bi yön vericem..
tek çarem bu..
ve tek bildiğim, başarmak istediğim.
bu yüzden de gülü seven dikenine katlanmalı..
kaçamak falan olmıcak!
Sonra kaçamaktan çıkıyor.. ya hep ya hiç taktiğini kullanıcam.
Şu sıralar büyük bi desteğe ihtiyacım var..
Ve bu desteği sadece sizlerden alabilirim.
Sizi seviyorum (L)
İyiki varsınız (L)
Dualarımdasınız (L)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…