- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #1.221
sağol canımın içi o senin güzelliğin:jeyyar: şimdi bakçam albümüne inşlh yeni halimide çekip koycam kızlar çok yakında bekleyin bi fsırnaşık şeyırsat bulyım şimdi notlar fln bitmek bilmeyen ev işleri ama hafta sonunakdr koyarım o zaman siz bana akıl verin veriyimmi alıyım mı(bu şakaydı)
ben şu kalan 1 kiloyu da vereyim bir albüm yapacağım akıllara zarar :jeyyar:
ben şu kalan 1 kiloyu da vereyim bir albüm yapacağım akıllara zarar :jeyyar:
ben matematik öğrtmeniyim canım malum haftaya karneler var ama ben ayın 20 sinde gidiyom istanbula bebiş yapmaya CADIARZUburanın havası açmadı bizi bide orda deneyek dedimsositososito bende çocuğu olamayanlardanımda:1shok: onun içinde kilo veriyom zaten ilaçlar fln kilo aldırıyosenağlama
bu ne yaw bende gozel gorsun gozunuz dicektim ,bunlar benide gecti ,sanki gozellik yarismasi ypiyoz
tabi hepimiz guzeliz, insallah ben zayiflrsam sizi gececem:roflol::roflol::roflol:
aaaa oylemi ay ben seni bilmiyodumyafisfisfis ,sen hangi tedavi goruyosun suan ,istanbula ne icin tedavi icinmi gitceksiniz
yoksa sizi sizi haaaaa:roflol:
emrin basim ustume sen yeterki iste ben seve seve eklerimŞenizay benim antep fıstığımsın sennnnnn Şeniz evet sen de yap albümüüüü ben rica ediyorum özel istek :asigim:
oy oy oy yerim ben o güzeliği bu halin bile akıllara zara valla albümümüz çıkcak yakında bizim al tama mı sempatik
Biz albüm çıkarıyoruz >>>>>>>> FISTIKLAR
:roflol: :roflol:
tabi yaaaa niye onlardan benim neyim eksik ,suan 40 bol geliyo yavas yavas 38 olcam insallah 36 hedefimkız senide gördük bomba gibisin hiçte fazlan yok sen sıfır bdn le niyeti bozdun ben anladımsositososito
gekliyoz sekerim beniBiz albüm çıkarıyoruz >>>>>>>> FISTIKLAR
:roflol: :roflol:
ben bi aşılama yaptım olmadı burda tüp dediler onun için gitçez ama tüpte yoksa ben kavanozdada alırım:roflol: 2,5 yıldır bebiş hasretiyle yana yana eridim:a015:
getir kız beraber yiyelim yok öyle tek başına yemek öğretmen hanııım, insan benimle de paylaşır, ben de öğretmenim ben de fıstık severim :roflol:
tabi yaaaa niye onlardan benim neyim eksik ,suan 40 bol geliyo yavas yavas 38 olcam insallah 36 hedefim
gekliyoz sekerim beni
anladim canim insallah bunda olur :Saruboceq:
,bak yaniniza kucuk tup alin bi tane fazla masraf olmaz temem :roflol:,ben oyle yapcam hatta buyugunden goturcemlaelaelaelaelae
sakasi bi yana bneimde esimin sperm 0 canim ,bizde tup bebek merkezinden randovu aldik esim tese ameliyatiyla sperm aricaklar insallah bulunur:Saruboceq:
eee canim kim hakettiyse ona ,ben haketmediysem banada yok hak yemiyelim simdi dimi ,boyle hedi verelimki daha guzel motive olunsun
ha bu arada bende 3. oldum mercuu canim ,kaynanam sayesinde:roflol:
ay vermemi ben aşkıma gel valla ne iyi olur brzdan diziide başlar demleriz çayı bi kilofıstığı yer sonra wcden çıkamayız:roflol: benim geçen hafta öyle olmuştuda iki kase fıstığı yedim mazallah wcde yatçam sandım sempatik duymasın döver sonra klava: ay o vurmadan ben vuruyım eli ağrır yazık kıyamam
varya dündendir şu ev işini bitiremedim bgn nöbetçiydim ve altı saat dersim vardı eve geldim not girişleriyle uğraştım iki saat boynum koptu resmen akşam yemeğimi de yemedim hala burda lak lak ediyom elimde sizden olmuyo azcık temizlik hastasıyım off offfff
periza tkr tebrik ederim gitçek tüm kiloların merak etme burdaki kızların insanı eritme gibi bi özellikleri var armızda kalsın duymasınlar sonra sopa yerim
teşekkürler hoca hanım...bakalım ben de öğle ümit ediyorum inş.kilolar gider...burası bağımlılık yapıyo güveniyorum hepinize.ayrıca albümüne baktım vee bayıldım çok güzelsin.maşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?