Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ben şu kalan 1 kiloyu da vereyim bir albüm yapacağım akıllara zarar :jeyyar:

bu ne yaw bende gozel gorsun gozunuz dicektim ,bunlar benide gecti ,sanki gozellik yarismasi ypiyoz
tabi hepimiz guzeliz, insallah ben zayiflrsam sizi gececem:roflol::roflol::roflol:

aaaa oylemi ay ben seni bilmiyodumyafisfisfis ,sen hangi tedavi goruyosun suan ,istanbula ne icin tedavi icinmi gitceksiniz
yoksa sizi sizi haaaaa:roflol:

aaaa oylemi ay ben seni bilmiyodumyafisfisfis ,sen hangi tedavi goruyosun suan ,istanbula ne icin tedavi icinmi gitceksiniz
yoksa sizi sizi haaaaa:roflol:

ben bi aşılama yaptım olmadı burda tüp dediler onun için gitçez ama tüpte yoksa ben kavanozdada alırım:roflol: 2,5 yıldır bebiş hasretiyle yana yana eridim:a015:

ay benim antep fıstığımsın sennnnnn Şeniz evet sen de yap albümüüüü ben rica ediyorum özel istek :asigim:
emrin basim ustume sen yeterki iste ben seve seve eklerimŞeniz
oy oy oy yerim ben o güzeliği bu halin bile akıllara zara valla albümümüz çıkcak yakında bizim al tama mı sempatik

almazmiyim seve seve ,gozum guzel gorur sayenizde :1shok:
ilk ben alcamkaydirigubbakcemile3

kız senide gördük bomba gibisin hiçte fazlan yok sen sıfır bdn le niyeti bozdun ben anladımsositososito
tabi yaaaa niye onlardan benim neyim eksik ,suan 40 bol geliyo yavas yavas 38 olcam insallah 36 hedefim
Biz albüm çıkarıyoruz >>>>>>>> FISTIKLAR

:roflol: :roflol:
gekliyoz sekerim beni
ben bi aşılama yaptım olmadı burda tüp dediler onun için gitçez ama tüpte yoksa ben kavanozdada alırım:roflol: 2,5 yıldır bebiş hasretiyle yana yana eridim:a015:

anladim canim insallah bunda olur :Saruboceq:
,bak yaniniza kucuk tup alin bi tane fazla masraf olmaz temem :roflol:,ben oyle yapcam hatta buyugunden goturcemlaelaelaelaelae
sakasi bi yana bneimde esimin sperm 0 canim ,bizde tup bebek merkezinden randovu aldik esim tese ameliyatiyla sperm aricaklar insallah bulunur:Saruboceq:

getir kız beraber yiyelim yok öyle tek başına yemek öğretmen hanııım, insan benimle de paylaşır, ben de öğretmenim ben de fıstık severim :roflol:

ay vermemi ben aşkıma gel valla ne iyi olur brzdan diziide başlar demleriz çayı bi kilo fıstığı yer sonra wcden çıkamayız:roflol: benim geçen hafta öyle olmuştuda iki kase fıstığı yedim mazallah wcde yatçam sandım sempatik duymasın döver sonra klava: ay o vurmadan ben vuruyım eli ağrır yazık kıyamam

inşallah olur mehayın lafını sana satim moralini yüksek tut ben tüp değilde kavanoz götürücem bi kerede iki üç tane yapıyımda kurtuluyum delikafaduldentüpe sığmaz bunlar bu arada ben 36 giyiyom
geçen ünv kalma 34 bdn eteğim vardı oda oldu brz dardı ama olsun

kızla ben kaçıyom sbhtan 1 tost üzerineyim geç oldu akşm yemeğinede gidim hcrin fıstıklarını yiyim bari sağlıcakla zayıf kalın yarın grşrüz

eee canim kim hakettiyse ona ,ben haketmediysem banada yok hak yemiyelim simdi dimi ,boyle hedi verelimki daha guzel motive olunsun
ha bu arada bende 3. oldum mercuu canim ,kaynanam sayesinde:roflol:

kayınvaliden bi işe yaramış yani...sık değil ama ayda bi kere görüşün derimkaydirigubbakcemile3

kız Allah seni kahretmesin öldüm gülmekten kaydirigubbakcemile3 ben fstıkları alıp geliyorum sen de çayı demle kaydirigubbakcemile3 görüşürüz canım Şeniz

teşekkürler hoca hanım...bakalım ben de öğle ümit ediyorum inş.kilolar gider...burası bağımlılık yapıyo güveniyorum hepinize.ayrıca albümüne baktım vee bayıldım çok güzelsin.maşaallah

ay çok sağol sen takıl bize kaybedeceğin tek şey kiloların olur
kız sempatik nerdesin işini iyi yapıyon allah var topla bakem elemanları ben sonuncu oluyum sonra döv beni
burda lak lak iyi gittim azcık ortalığı topladım canım bişi yemek istemedi geri geldim
o fotğraflarda nişan fotğrafımda vardı sempatik:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…