- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #1.241
ulennn beni gaza getirdiniz album yaptik bunlarda kacti
tabiiiiiiiiiiii gozel gordunuz kactiniz demi soyle enden boydan hehehe
hayırlı olsun bacum :lepi:
aaah ah evli değiliz ki düğün fotosu koyalım
kayınvaliden bi işe yaramış yani...sık değil ama ayda bi kere görüşün derimkaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun bacum :lepi:
aaah ah evli değiliz ki düğün fotosu koyalım
fıstığım düğün fotosu koyayım diye evlenmeyesin ha :jeyyar:
amannnn canim ne yapcan evlenip bekarlik sultanlikmis birak yasa hayatini ,ben olsam evlenmezdim ama evlendik hayirlisi olsun tabi ilk once
kız şimdiki kilon turistlerin yanındaki gibimi eğer öyleyse çabuk çıkar lahmacunları delikafaduldensana yasak bundan sonra ama çok küçük gösteriyon her halinle kaç yaşındaydın
yaradi yaramazmi 2 kiloya yakin gitti bileeee:roflol:
bak tavsiye ederim:roflol:[/QUOTE merci canım ben almayayım.neme lazım kilolar gitsin diye bi de psikolojimden olurum allah muhafazakaydirigubbakcemile3
nedir bu mucize inceltici çay anlatır mısın biraz myocean76 :)
kiraz sapı+ rezene+ biberiye+melisa+yeşil çay+ olursa mısır püskülü bunları 1 demliğe 1 er tutam atıyom kaynamış suyla içiyom oh ne varsa eriyo
ayy müshil etkısı yapmıyor degıl mı malum hergun okula gıdıyoruz bir de yemekten sonra mı içiyorsun canım çayını :uhm:
sempatik hayırlı olsun albümün...sana tşk.etsek yeridir yani;bizi güzelliğinden mahrum etmedin.yoğun istek üzerine kayınvalidenin resmini de koy.merak ettim canım şu iştah kesiciyi.not:seni üzdüğü için öyle diyorum...muck
kizlar bende simdik aksam yemegimi yedim bir tas corbacokacimcoook ,azcik et bikac parca, kaynanam yapmis bogazima durdukaydirigubbakcemile3 belliydi onun yaptigi ,bogazimda kaldi vallah keske yemeseydimlaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?