Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ulennn beni gaza getirdiniz album yaptik bunlarda kacti
tabiiiiiiiiiiii gozel gordunuz kactiniz demi soyle enden boydan hehehe

kız şimdiki kilon turistlerin yanındaki gibimi eğer öyleyse çabuk çıkar lahmacunları delikafaduldensana yasak bundan sonra ama çok küçük gösteriyon her halinle kaç yaşındaydın

4 y kaşığı bamyamı yedim ekmeksiz bu saate kaldığı için akşam yemeği faslını kapattım brzdan mucize inceltici(k sapı+rezene+biberiye+melisa+y çay) çayımı içcem yanında az fıstı yiycem

kız şimdiki kilon turistlerin yanındaki gibimi eğer öyleyse çabuk çıkar lahmacunları delikafaduldensana yasak bundan sonra ama çok küçük gösteriyon her halinle kaç yaşındaydın

tabi orda gobek disari firladiiiiii:roflol:
sanki cok bisey yemisiz gibi cikar diyo eeee yedikten sonra nasil cikarim ,
yok canim simdiki halim degil orda heralde 61 falandim simdi 59 um ,suanda biseyde yemedim gobek azcik ,eeee napalim oyle bosuna demiyozya kiloluyuz diye ,bizde vermeye calisiyoz,
simcik bir taz hazir corba icicem bide yesil cay insallah baska bisey yemem
ha canim ben simdi 23 yasindayim yyine kuccugum

Son düzenleme:
nedir bu mucize inceltici çay anlatır mısın biraz myocean76 :)

ız parantez içine yazdım malzemeleri beni çok gzl inceltti
kiraz sapı+ rezene+ biberiye+melisa+yeşil çay+ olursa mısır püskülü bunları 1 demliğe 1 er tutam atıyom kaynamış suyla içiyom oh ne varsa eriyohihoyyyt

kaynamış suyla demliyom hepsinden ayrı ayrı 1 er tutam 3 su brdaklık demliyom
ayrıca ıhlamurda zayıflatıyomuş ondanda her gece 2 brdk içiyom mutlaka

kiraz sapı+ rezene+ biberiye+melisa+yeşil çay+ olursa mısır püskülü bunları 1 demliğe 1 er tutam atıyom kaynamış suyla içiyom oh ne varsa eriyo

ayy müshil etkısı yapmıyor degıl mı malum hergun okula gıdıyoruz bir de yemekten sonra mı içiyorsun canım çayını :uhm:

sempatik hayırlı olsun albümün...sana tşk.etsek yeridir yani;bizi güzelliğinden mahrum etmedin.yoğun istek üzerine kayınvalidenin resmini de koy.merak ettim canım şu iştah kesiciyi.not:seni üzdüğü için öyle diyorum...muck

ay canim benim merci o sizin guzelliginiz sizi gormedik ama gizli guzelliklerdensindir kaydirigubbakcemile3
bi ara bakimda en suratsiz halinden koyarim gerci hic gulmezde ,albume degil ,zayiflama bolume koymam gerek istah kapatmasi icinhehehe

kizlar bende simdik aksam yemegimi yedim bir tas corbacokacimcoook ,azcik et bikac parca, kaynanam yapmis bogazima durdukaydirigubbakcemile3 belliydi onun yaptigi ,bogazimda kaldi vallah keske yemeseydimlaelaelaelaelae

kizlar bende simdik aksam yemegimi yedim bir tas corbacokacimcoook ,azcik et bikac parca, kaynanam yapmis bogazima durdukaydirigubbakcemile3 belliydi onun yaptigi ,bogazimda kaldi vallah keske yemeseydimlaelaelaelaelae

ah kız allah iyiliğini versin üstüne su içseydin boğulmasaydınkaydirigubbakcemile3

neyse kizlar sohbet cok hosta varim gidim biraz kaynanamla oturum istah kapansin:roflol:
iste sakasi bi yana ,iyi huylari var kadininda iste boyle gicik huylarda var napalim kimse dort dortluk degil
hadi hepicinizi tek tek optum gorusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…