Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Kızlar merhaba!!! Çoktandır giremiyordum. Bir aydan fazladır diyet yapıyorum daha 3 kg verdim. Bu da bişeydir diyorum.

Kızlar merhaba!!! Çoktandır giremiyordum. Bir aydan fazladır diyet yapıyorum daha 3 kg verdim. Bu da bişeydir diyorum.

olsun canim yinede vermeyi basarmisin ,buraya gel paylasimda bulun istersen yarismaya katil nasil olsa rejimdesin yarismada olunca insan daha iyi motive oluyo
ben ilk once kendimi bi toparlayamiyodum ,simdi burada yarisma duzenleyim ,yediklerimi paylasinca insana motive oluyo

bende kücük kase corba yogurt bi dilim kepek ekmegi yedim şuan aclık gibi bişi var ama yemeden yatıcamm

püsküütcüm tsk ediorum. ellerine saglik.

simdi buraya yazmicazmi?sadece o topiklerdemi paylasicaz :S ?

askitocum.. Buraya yazmayacaksınız diye bir durum yok.. Zaman içerinde burada da bir gruplaşma olmuş olabilir..
Zamana bırakalım biz de.. Eğer bu topik uğranmaz olur ve diğerlerinde paylaşıma devam ediyor olursanız, o zaman bu topiği paylaşıma kapatırız.
Şimdilik, size yeni başlıklar açıldı, aynı kilodaki üyelerle bir arada olma fırsatınız oldu diye düşünelim.. yerimseniben

hcr cim bunu ben de düşündüm dün.. BMI oranına göre mi açsam diye.. Ama o zaman kategorileşme daha fazla olacağı için vaz geçtim. Neticede BMI değerini bilmeyen arkadaşlarımız da var. Kilo-boy oranı görsel olarak çok fark ediyor ancak kilo verme endeksi açısından baktığında değişen bir durum yok.
Uzmanlar, haftalık kilo kaybının %1.5 u geçmemesi gerektiğinde uyarıyorlar. Ve bu yüzde de boy hesaba katılmıyor hiçbir zaman..
ama dediğim gibi, anlaşılması daha kolay olsun düşüncesiyle kilo aralığına göre ayarladım başlıkları.. mirmirmirmir

Hepinize kolay gelsin şekerler.. a.s.

sympathiguecim günaydın.kusura bakmayın kaç gündür hastayım,dün bildiremedim kilomu.bende 62 kg. olmuşum.

kızlar yeni topik hayırlı olsun bu arada burayıda ihmal etmeyin özlerim sizi unutmadan
sempatikcim resmini göremedim,
hacer siyah beyaz fotona bayıldım bu arada geçmiş olsun umarım kötü bişey değildir
myocean sende cok güzelsin allah ayırmasın ve benim yerimede boğazı seyret

kizlaaaarrrr selamm nasilsiniz???dun aksam baya gevezelik etmissiniz bakiyorum da.... :))) kilo durumlari ne alemde bakem???

canim bneim resimleri sadece listemdeki arkadaslarim gorebilir, herkes degil
senide ekledim ,hadi hayirli olsunkaydirigubbakcemile3
simcik rahatlikla bakabilirsin:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…