- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #13.521
oyyy sen ıste yetekı cnm benım ıstedıgın finduk olsunhemen
kızlar benım işim cok bıtıremedım hala bıtıcek gıbı de deıl sanırım yıne yrn anneme gıtme ıhtımalım var bakalım bole bole işlerımde bıtmıyor gelınce de bastan baslıyorum
bu arada menun cok gzl cnm ben sımdı ahmet kerem uyurken utu var yapayım camları acıp o varken ceryan yapıyor dıye acamıyorum da ama burdayım yıne
eweeet oğlen bır armut bol suuuu
ıkı ara yapıcm ve meyve yıcem ıkısınde de aksama da bolc a kapuz dusunuyorum ınsllah bakalım sabahın acısı bole cıkıcak artık napalım
ewde dıyet beslenme adına hıcbır yıyecek ıcecek kalmamıs malesef hıc bısey yapamıorum cok ta sıcak dısarı cıkıp alamıyorum da bakalım ne zman tamamlancak
ayyy sroma cnm ya bu sene banada bısey oldu ya sanırım etraftakılerın cok hos olmussun ne kadar zayıflamıssın sozlerı benı engellıyor artık yavas yavs dusunmeye basladım gerı kalanıde seneye verırrım bu kıs bu kılomu korusam ıyı olcak dıye bu arada az one azcık makarna yedım 4-5kasık oğluma yedırrkenama cok dıldı zaten aksam yemegı dusunmuyorumyweter bana
yok cnm karpuz yıcem salatayla ugrasamm sımdı bu sıcakta dunde ole yaptım dyandım walla bu sıcaklarda ınsanınbısey yıyesı gelmıyor acaıp ya nem cok fazla sapır saır su damlıyor heryanımızdan oğlumun her yanı kabardı sıcaktan gamze memnun hayatından
uyutYIMDA oğluşu bakıcam ok
bu arada salata super bişeye benzıyor ama tursuyu anlayamadım ne cesıt bır tursu bu?
kızlar merhaba bugunden ıtıbaren 1 takım zayıflama grubunu yedıne actık arzu eden varsa takıma beklıyorum
hedefmız bayrama kadar yenılenecegız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?