Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ok canim gorusuruzyerimseniben

eweeet oğlen bır armut bol suuuu
ıkı ara yapıcm ve meyve yıcem ıkısınde de aksama da bolc a kapuz dusunuyorum ınsllah bakalım sabahın acısı bole cıkıcak artık napalım
ewde dıyet beslenme adına hıcbır yıyecek ıcecek kalmamıs malesef hıc bısey yapamıorum cok ta sıcak dısarı cıkıp alamıyorum da bakalım ne zman tamamlancak

ne guzel dengeliyorsun inanirmisin ben bazen ayni gun hata ustune hata yapiyorum..aksama dengelerim diyorum aksam daha cok yiyorum..bu sene bisey oldu bana nedense...:çok üzgünüm:

ayyy sroma cnm ya bu sene banada bısey oldu ya sanırım etraftakılerın cok hos olmussun ne kadar zayıflamıssın sozlerı benı engellıyor artık yavas yavs dusunmeye basladım gerı kalanıde seneye verırrım bu kıs bu kılomu korusam ıyı olcak dıye bu arada az one azcık makarna yedım 4-5kasık oğluma yedırrken ama cok dıldı zaten aksam yemegı dusunmuyorumyweter bana

canim bence hicbisey yemeden duramazsin aksam..cok acikirsin gozun diyet miyet gormez sonra yersinde yersin...bence aksama 1 tabak dolusu salata yap kendine ye...

yok cnm karpuz yıcem salatayla ugrasamm sımdı bu sıcakta dunde ole yaptım dyandım walla bu sıcaklarda ınsanınbısey yıyesı gelmıyor acaıp ya nem cok fazla sapır saır su damlıyor heryanımızdan oğlumun her yanı kabardı sıcaktan gamze memnun hayatından

ayy sorma yaa benimde oglum turkiyede cok rahatsiz olmustu sicaktan..isilik olmustu hep kollari karni falan..burasi gayet serin simdi keyfi yerinde :))

ah mehayım ahhh hıc sorma ıkı cocuk bı koca bıde bu sıcaklar eskı gunlerımı arar oldum wallaha he ((
daha camlarla kapılar var yrn a bıraktım onlarıda ya artık salıda genel bı toparlarım daha iş miş yapmam dıye dusunuyorum ramazanda

mehayım bak az da olsa bı tavuklu salata yaptım kendıme oğlum uyurken yedım sımdı senın hatrın ıcın bak he yoksa cekılmezdı bu sıcakta salata yapmak )))

bızım merve nerelere kayboldu ki????

kızlar merhaba bugunden ıtıbaren 1 takım zayıflama grubunu yedıne actık arzu eden varsa takıma beklıyorum

hedefmız bayrama kadar yenılenecegız

kızlar merhaba bugunden ıtıbaren 1 takım zayıflama grubunu yedıne actık arzu eden varsa takıma beklıyorum

hedefmız bayrama kadar yenılenecegız

saol canim ama takimlara surekli vakti olacak kisilerin katilmasi gerekiyor sanirim yani hergun mutlaka belli bir sure katilimda bulunmak paylasimda bulunmak...o yuzden bana pek uygun degil kucuk bebegim var hergun giremedigim oluyor girsemde cok duramiyorum bazen bebegim uyaninca cikiyorum hemen..en iyisimi bastan hic kalkismamak biu ise ..sonra niye gelmedin paylasimda bulunmadin oluyor laf anlatamiyorum kimseye..bekar ve cocuksuzlar pek anlayamiyor bunu..neyse cok uzattim teklifin icin saol ama bana uymaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…