Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

aynen mehayım katılıyoum sana bencede yemeden olmaz :)))
ayrıca kımse yokmuya da katılıyoum bunca ısın arasında ben bıle katılıyorum 2azman cocukla

aynen mehayım katılıyoum sana bencede yemeden olmaz :)))
ayrıca kımse yokmuya da katılıyoum bunca ısın arasında ben bıle katılıyorum 2azman cocukla

aynen canim yaa emekliyen 1 dakika yerinde durmayan oglumun surekli pesinde dolasan ben bile katiliyorum millet nerde??
bosverelim milleti nazlim biz bize yeteriz giiii:jeyyar:
kiz yiyelim ramazanda ama azar azar mesela baklavami yiycez cokmu canimiz istedi sadece 1 tane yiyelim nede olsa 1 tanede ayni tat 5 tanede oyle degilmi?

bencede cnm ya
sen naptın ne alemde kılolar ???
ayyy ben ıyıce saldım ya Allah tan almadım ole cok acaıp yedım ya yedıkce yıyesım gedı gene yedım ama daha yemıcem dıyorum ama ramazana dayanamam ki ben yerım walla az yıcem ama bende senın gıbı dusunuyoum bakalım ıftardan sonra yuruyus dusunuorum ama ınsallah gerceklestırırım dusuncemı sahurdan korkuyorum ben ya ya cok yersem acıkma korkusuyla dıye...

Kizlar bugunku listem soyle:

sabah 1 kase kellogs k
ara 1 elma
oglen 1 tabak dolusu salata ve 1 dilim ekmek
ara 1 muz
aksam 3 kasik et sote ,3 kasik pilav ve 1 kase cacik...

eşimle kızım babanneye yardıma fındıga gıttıler bızde o saatten berı yatakya yuvarlandık sımdı uyud bende bı sıze bakayım dedım ....
sbh:bıraz buyuke tost yedım sımdı 3dılım karpuz
dıger menulerı daha kararlastırmadım bakalım

oyyy sen ıste yetekı cnm benım ıstedıgın finduk olsun hemen

kızlar benım işim cok bıtıremedım hala bıtıcek gıbı de deıl sanırım yıne yrn anneme gıtme ıhtımalım var bakalım bole bole işlerımde bıtmıyor gelınce de bastan baslıyorum
bu arada menun cok gzl cnm ben sımdı ahmet kerem uyurken utu var yapayım camları acıp o varken ceryan yapıyor dıye acamıyorum da ama burdayım yıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…