- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #13.481
yanlış yazdım 10 kilo geri aldım
şimdide tekrar zayıflamak istiyorum yap boza döndüm
kac kilodan dustun 57 kiloya ve ne kadar zamanda verdin acaba ogrenebilirmiyim...:uhm:
ama beni durumumun vahim kısmı zayıflayınca göbeğim yerine yüzüm eriyor sonrada herkesten yüzün ne olmuş ifadeleri bende aynanın karşından ayrılamıyorum tekrar yiyip yüzümü düzeltmeye çalışıyım derken iki katına çıkıyorum
gunaydın canım. 66 kılodan 57 kıloya dustum. ozel bısey yapmadım sadece her aksam 1 saat yurudum artı kepeklı ekmek yıyordum bunun dısında bırsey yapmadım ve bende gobek var su anda gobısımı erıtmeye calısıyorum aksamları yuruyorum 1 saat artı plates yapıyorum.kılo vermem durunca pirinç lapası yedım.bunun dısında bırsey yapmadım.2 ayda verdım ayrıca bu kıloyu iyikide vermısım.:hooray:
Aslında benim sorunum biraz psikolojik oldu. 8 kilo vermiş mutluydum ,istediğim elbiseleri aldım.Bence çok iyidim sonra yakınlarımdan komşularımdan aaa ne olmuşsun yüzün çok çökmüş göz altların çökmüş gibi moralimi bozucak herşeyi duydum. üzüntüden yeniden yedim yedim bu hale geldim .Yüzüm hala eskisi gibi olamadı ve göbeğim iki katına çıktı .mutsuzum yardıma ihtiyacım var.zayıflamak istiyorum ama göz altım çökmesin istiyorum.
kilo vermen ne zaman durdu canım,pirinç lapası iyi mi geliyor metabolizmaya
gunaydın canım. 66 kılodan 57 kıloya dustum. ozel bısey yapmadım sadece her aksam 1 saat yurudum artı kepeklı ekmek yıyordum bunun dısında bırsey yapmadım ve bende gobek var su anda gobısımı erıtmeye calısıyorum aksamları yuruyorum 1 saat artı plates yapıyorum.kılo vermem durunca pirinç lapası yedım.bunun dısında bırsey yapmadım.2 ayda verdım ayrıca bu kıloyu iyikide vermısım.:hooray:
tmm nazlıbaharcım.mehaya bırakıyorum artık listeyi ben zaten.
kahvaltım güzel ama dimi mehaycım.
he bu arada yarın listeyi sen yapsana.artık al yani görevini geri şekerim :))
gnydn kızlar nasılsınız bız dun gcee ewımıze geldık bakalım tekrar gıtmezsewk
o kadar yememe ragmen cok az gram olarak almısım ve 65,3ıle baslıyroum mervecıom eklersın ok ama ramazanda nasıl yapıcaz bılmıyorum o guzelım yemeklere nasıl dayancaz bakalım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?