Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ama beni durumumun vahim kısmı zayıflayınca göbeğim yerine yüzüm eriyor sonrada herkesten yüzün ne olmuş ifadeleri bende aynanın karşından ayrılamıyorum tekrar yiyip yüzümü düzeltmeye çalışıyım derken iki katına çıkıyorum

kac kilodan dustun 57 kiloya ve ne kadar zamanda verdin acaba ogrenebilirmiyim...:uhm:

gunaydın canım. 66 kılodan 57 kıloya dustum. ozel bısey yapmadım sadece her aksam 1 saat yurudum artı kepeklı ekmek yıyordum bunun dısında bırsey yapmadım ve bende gobek var su anda gobısımı erıtmeye calısıyorum aksamları yuruyorum 1 saat artı plates yapıyorum.kılo vermem durunca pirinç lapası yedım.bunun dısında bırsey yapmadım.2 ayda verdım ayrıca bu kıloyu iyikide vermısım.:hooray:

evet en başta benim de mutlaka yüzümde biraz erime oluyor daha sonra diyete devam ettikçe diğer yerlerden gitmeye başlıyor.acaba çok mu sıkı bir diyet uyguluyorsun

kilo vermen ne zaman durdu canım,pirinç lapası iyi mi geliyor metabolizmaya

Aslında benim sorunum biraz psikolojik oldu. 8 kilo vermiş mutluydum ,istediğim elbiseleri aldım.Bence çok iyidim sonra yakınlarımdan komşularımdan aaa ne olmuşsun yüzün çok çökmüş göz altların çökmüş gibi moralimi bozucak herşeyi duydum. üzüntüden yeniden yedim yedim bu hale geldim .Yüzüm hala eskisi gibi olamadı ve göbeğim iki katına çıktı .mutsuzum yardıma ihtiyacım var.zayıflamak istiyorum ama göz altım çökmesin istiyorum.

canım malesef ben bu konuda sana bişey diyemem bilmiyorum.tek bildiğim çevren kıskanmış seni taş gibi hatun olunca:smiley-cool:keşke etkilenmeseydin

kızlar günaydın kilom aynı.durdu artık iyice yavaşladı.sanırım bundan sonra bi vermeye başlasam o şekilde ideal kiloma inerim.cumartesi pazar dilediğimi özlediğim herşeyi yicem.pazartesi sıkı bi şekilde başlicam.zaten ramazan geldi.

gnydn kızlar nasılsınız bız dun gcee ewımıze geldık bakalım tekrar gıtmezsewk
o kadar yememe ragmen cok az gram olarak almısım ve 65,3ıle baslıyroum mervecıom eklersın ok ama ramazanda nasıl yapıcaz bılmıyorum o guzelım yemeklere nasıl dayancaz bakalım???

kilo vermen ne zaman durdu canım,pirinç lapası iyi mi geliyor metabolizmaya

bu pirinç lapasını özellikle adet döneminde yapıyorum.vucut su topluyor ve odem atmak ıcın yapılıyor.bır nevı şok diyette diyebılırız. 2 gun yapılıyor ve 2 gunde 2 kılo veren var ben genelde 1 kılo verdım ama gerı almadım. laelaelaelaelae

ayy cok guzel yaa bende versem keske 2 ayda o kadar...supersin...:lepi:

kahvaltım güzel ama dimi mehaycım.
he bu arada yarın listeyi sen yapsana.artık al yani görevini geri şekerim :))

canim liste yapmak benim gorevim degilki burda:roflol::roflol:
ben gonullu olarak yapiyordum vakit bulamadigim icinde yapamayacagimi soylemistim sende ben yaparim eger isterseniz demistin hatirlarsan....cunku ben oglumdan firsat bulup giremiyorumki bazen hic..ama sen yapmak istemiyorsan yapma tabi sorun yok..yerimsenibenbirazda listesiz devam ederiz ne olucakkaydirigubbakcemile2

Kizlar bugunku menum soyle:

sabah lelogs yedim 1 kase arkasindan 3 saat sonra yani
oglen 2 dilim ekmekle sandvic ve cay 3 kasik kabak yemegi
aksamada 3 izgara tavik kanadi ve bol salata yine ekmeksiz....

cokmu oluyor ne dersiniz???

dayanicagimi kim soylemiseyvahedigeldismile
herseyden yiycem a.sama azar azar asiriya kacmamak kaydiyla..o kadar oruc tutup caninin istedigi biseyden az bisey yememek gunah olur bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…