Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

merhaba arkadaşlar
sanırım çok fazla kişi değilsiniz değil mi
biz bir kaç kişi sizin topiğinize geçmek istiyoruz
ne gibi yaptığınız şeyler var

tabiki cnm buyrun beklerız
hergun yedıgımız ıctıgımız yaptımız sporları paylasıryuz cumartesıkılo bıldırımı yapıyoruz bıraz kalabalıktık ama yaz v tatıl olması nedıyle hepımız suan bı yerlere gıdıp gelıyoruz ama en yakn zman da toparlanırız dıye dusunuyoruz yaptıklarımız bundan ıbaret
gelınce kendınızı yasınızı ve kılonuzu tanıtırsanız memnun oluruz

tamam anlaştık vereliniortak
ama bizim bazı ark evlerinde bilgisayar yok
iş yerinden yazıyorlar kilo bildirimlerini cuma ya almamız mümkün olur mu

o zmn arkadaslar cumadan bıldırebılırler ya d kızlar burdayken hepımız konusuruz o da olabılır bırlıkte karar verebılırız
ama suan cızelgmemızı tutacak bırısı aranıyor kızlardan bırısı yapabılırse cok da glz olur cunku ewlı ve cocuklu bıde ewde olunce gercekten zor oluyor ok ????

Merhaba arkadaşlar bende oyelken arkadaşım gibi bu topiğe geçiyorum.

İstiyorsanız kilo çizelgesini ben yapabilirim :ecrin_bebek:

merhaba arkadaşlar
sanırım çok fazla kişi değilsiniz değil mi
biz bir kaç kişi sizin topiğinize geçmek istiyoruz
ne gibi yaptığınız şeyler var

tabikii buyrun gelin...hosgeldiniz deriz seve sevea.s.
biz burda gunluk olarak neler yedigimizi yaptigimiz sporlari paylasiyoruz eger kalorisi yuksek biseyler yediysek onu telafi edecek biseyler yapmaya calisiyoruz..en onemliside birbirimizin menulerini takip ederek birbirimizi yanlis besleniyorsak uyariyoruz...
birda cumartesi yarislari duzenliyoruz liste yapiyoruz kimler katilmak istiyorsa..ve her cumartesi bildirimde bulunuyoruz...1, 2,ve 3. aciklaniyor..eglenceli oluyor yani ama bu aralar listeyle ilgilenecek kimse olmadigi icin liste ve yarislar yapilamiyor.onceden ben ilgileniyordum ama simdi bebekten dolayi surekli giremedigim icin ilgilenemiyorum..gonullu varsa bu gorevi ustlenecek cok iyi olur yani...a.s

ahhhh ahhh anlarsa evli ve cocuklu biri anlar beni zaten..boshayallersmile
anlarsan sen anlarsin nazlimmm

cok eskıden de cumaydı dımı mehayım bız gencken ))))

hos geldınız kızlar aramıza bakalım

hahahahah ben hala gencim lo
ihtiyar gari...ayy aman uzak dur ruhun yaslanmis senin pehhh:dilcikar:

evet oyleydi canim ama cumartesi daha iyiydi sanki hani cumadan bildirince haftasonu herkes kacamak yapiyorduya o acidan ..en azindan cumartesi bildirince sadece pazarlari yapilabiliyordu kacamak oyle degilmi???
yine kacamak gunleri sayisi artti yandikk:kedi:

ayy nazlim kac senedir burdayiz daha hala zayiflamak istiyoruz gram gram gidiyor 2 verip 1 aliyoruz ne zaman bitecek bizim bu cilemiz yaa???burda yaslanicaz bu gidisle haa..zayiflamadan olmek istemiyorummm :))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…