Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selam kızlar ben geldim nasılsınız bakalım.nazlıcım beni sormuşsun dün uğrayamadım gezmelere gittik.
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.umarım burda bizimle birlikte güzel vakit geçirirsiniz olumunekankayizsmile
bende hemen menümü yazim barim kaydirigubbakcemile2
sabah:sadece yarım domates ve bi bardak meyve suyu içtim.acelem vardı.eve geldim öğlendi.tekrar kahvaltılık bişiler hazırladım.
öğlen:yarım domates,1 kk beyaz peynir,6-7 kaşık makarna salatası(mayonez yok),1 dilim ekmek ve çay
arat çayı
akşam bi kase mercimek çorbası ve 6-7 kaşık taze fasulye yemeği,peşinden tekrar ot çayı.
nasıl kızlar??

canım aktardan karışık otlar alıyorum onları d4mleyip günde 2 kez içiyorum.
sinameki,funda,biberiye,mate (şu meşhur 5 i bi yerde çaydan sadece yeşil çayı eksik,onunda sallamasını içiyorum)

benim boyum 1,58 galiba
yaşımda 28
evliyim bir oğlum var
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim kaydirigubbakcemile3

delikafadulden:dance: alemsin şekerim yaaaa
bende 24 yaşında, 1.64 boyunda 72.1 kilo olmuşşşş ( çizelge yükselebilirrrrlaelaelaelaelae), evli çalışan bir bayanım

kızlar sizin eski topiği şöleee bi gözden geçirdimde.gerçekten saçma geldi diğer bayanın size söledikleri.ordan ayrılmakla en iyisini yapmışsınız.

ben de kendimi tanıtayım
35 yaşındayım evliyim 5 yaşında bir kızım var sınıf öğretmeniyim yaklaşık olarak bir buçuk ay önce 2.bebeğime hamileydim ama hamileliğim 5 buçuk aylıkken sonlandırıldı 64 kilo ile hamile kalmıştım 4 kilo aldım 68 kilo oldum en son hastaneden çıktığımda 64.8 kiloydum 1 temmuzda rejime ve pilatese başladım bugüne kadar ancak 63 olabildim ağır ve yavaş kilo veriyorum amacım bir daha hamile kalabileceğim süre gelene kadar 58 olmak hatta daha bile az annem dayım şeker hastası hamilelik şekerinden korkuyorum o yüzden kilomu ayarlamalıyım boyum kısa 1.60

şu anda tahminimce gayet normal bi görüntün var ve kilon çok deil bence.ama ikinci bebike kadar dahada verki doğumdan sonra vermekte kolay olsun olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…