- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #13.601
ben de kendimi tanıtayım
35 yaşındayım evliyim 5 yaşında bir kızım var sınıf öğretmeniyim yaklaşık olarak bir buçuk ay önce 2.bebeğime hamileydim ama hamileliğim 5 buçuk aylıkken sonlandırıldı 64 kilo ile hamile kalmıştım 4 kilo aldım 68 kilo oldum en son hastaneden çıktığımda 64.8 kiloydum 1 temmuzda rejime ve pilatese başladım bugüne kadar ancak 63 olabildim ağır ve yavaş kilo veriyorum amacım bir daha hamile kalabileceğim süre gelene kadar 58 olmak hatta daha bile az annem dayım şeker hastası hamilelik şekerinden korkuyorum o yüzden kilomu ayarlamalıyım boyum kısa 1.60
kızlar sizin eski topiği şöleee bi gözden geçirdimde.gerçekten saçma geldi diğer bayanın size söledikleri.ordan ayrılmakla en iyisini yapmışsınız.
ne güzel oyelken canım ya 6 ları görmüşsün.darısı başıma :jeyyar:
kızlar bende 20 yaşındayım.1,68 boyum,76,5 kilom.
96dan bu kiloya düştüm.o yüzdn kiloları sakın gözünüzde büyütmeyin derim onlar korksun bizden sempatiksalakcinni
valla oğlak yaa daha çıtırsın sen zemuszemus
geldim bende kızlaaaar..
ben de geldimmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selam kızlar ben geldim nasılsınız bakalım.nazlıcım beni sormuşsun dün uğrayamadım gezmelere gittik.
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.umarım burda bizimle birlikte güzel vakit geçirirsiniz olumunekankayizsmile
bende hemen menümü yazim barim kaydirigubbakcemile2
sabah:sadece yarım domates ve bi bardak meyve suyu içtim.acelem vardı.eve geldim öğlendi.tekrar kahvaltılık bişiler hazırladım.
öğlen:yarım domates,1 kk beyaz peynir,6-7 kaşık makarna salatası(mayonez yok),1 dilim ekmek ve çay
arat çayı
akşam bi kase mercimek çorbası ve 6-7 kaşık taze fasulye yemeği,peşinden tekrar ot çayı.
nasıl kızlar??
kızlar merhaba tekrar
kusura bakmayın kendimi tanıtamadım
saç boyası denemesi yapıyorum evde birazdan tanıtırım kendimi
benim boyum 1,58 galiba
yaşımda 28
evliyim bir oğlum var
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim kaydirigubbakcemile3
ben de kendimi tanıtayım
35 yaşındayım evliyim 5 yaşında bir kızım var sınıf öğretmeniyim yaklaşık olarak bir buçuk ay önce 2.bebeğime hamileydim ama hamileliğim 5 buçuk aylıkken sonlandırıldı 64 kilo ile hamile kalmıştım 4 kilo aldım 68 kilo oldum en son hastaneden çıktığımda 64.8 kiloydum 1 temmuzda rejime ve pilatese başladım bugüne kadar ancak 63 olabildim ağır ve yavaş kilo veriyorum amacım bir daha hamile kalabileceğim süre gelene kadar 58 olmak hatta daha bile az annem dayım şeker hastası hamilelik şekerinden korkuyorum o yüzden kilomu ayarlamalıyım boyum kısa 1.60
yaaaaaa yanlış olmuşşşşşş :roflol::roflol:
çıtır olan merveymiş
bende geldimm özge bu topik dei kız::,:)
bu kız
hoşgeldin meliss kaydirigubbakcemile2
ayy ben bu aralar çok yiyorum yaa sinirsel herhalde akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?