Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

he kızlar listeyi hanginiz üstendiniz.ben yapıyodum ama cidden bazen çok zamanım oluyo bazende hiç olmuyo.düzeni bozma istemediğim için bırakmak istedim.diğer arkadaşlarda çocuklu falan bebişleri var.ben size listemizi yazcam bi ara.

olala süpersin :kedi:

hoşgeldin eylülcümm zemuszemus

kocam sayesinde kilo alıcam derken aklinialirimsmile aklinialirimsmile

iftar saatide okadar geç ki yürünmesi gezmeğe gidilmesi fln zor gibi
eyüpte ramazan eğlenceleri oluyor ben hep gidiyordum nerdeyse her gün
ama bu sefer geç olmaz umarım

arkadaşlar merhaba, öncelikle bizi aranıza kabul ettiğiniz için tşkler..
ismim eylül, iç mimarım ama şuan bazı nedenlerden dolayı çalışmıyorum...25 yaşında, 1.60 boyundayım ve hedeflediğim kilodayım bayanssulusmile
diğer topikte hedeflediğim kiloya ulaşıp mezun olmuştum ama arkadaşlarla aramızda çok güçlü bağlar oluştu ve onları bırakamadım olumunekankayizsmile her fırsat bulduğumda topiğe girip sohbet ediyorduk, birbirimize manevi olarak her konuda destek oluyorduk, taki topik sahibi sert bir şekilde bizi uyarana dek...
şuan istediğim kilodayım ama astım hastası olduğum için ilaçlarımda kortizon var ve dikkat etmediğim anda vücudum şişiyor ve kilo almaya başlıyorum...
umarım herkes biran önce hedeflediği kiloya düşer yarışmacı arkadaşlara başarılar dlerim

ne iyi edersin canım ben bilemiyorum yapmayı bilsem yaparım da alttaki çizelgeyi bugün zar zor yaptım yapana kadar anam ağladı yapta daha çok motive olalım
ben günde yarım saat pilates ve 100 mekik çekiyorum çok faydası var çok az kilo verdim ama eski kıyafetlerimin hepsine girebiliyorum sıkılaşıyor insan gören 63 demez yani

cnm ozaman yeni topiğin adını yazmak için denemiştim de yollayamamıştım
anladım canımm açık şua zatenolumunekankayizsmile
ramazan da nasıl yapacağız diyet işini

akşama çorbayla başlıcazz sebze yle devam etceksin..hftada 1de sütlüü tatlı yiyebilirisnn sahurdada hafif kahvaltıı hoşaf gibiiii düşünüyorum benalkisalkisalkis

sağol tatlım opuyorumnanaktan

midem bugün rahatsız birazcık takmamam lazım ama takıyorum işte sağol canım olumunekankayizsmile

nafcım bu arada seni tebrik ederim, duygularımza tercüman oldun, çok yerinde cevaplar vermişsin kaydirigubbakcemile5

çok sağol canım opuyorumnanaktan

evet inşallah naf la bende mezun olacağız ama sizlerle olacağız

inşallah balım kaydirigubbakcemile2

tebrik ederim mervecim kaydirigubbakcemile2

bunu denemek istiyorum mutlaka olumunekankayizsmile

listeyi ben yapabilirim haftanın 6 günü çalışıyorum evde pc yok ama şirkette yapabilirim olumunekankayizsmile

canım sinemaki çok nadir alınması gereken bi bitki.. bağırsakları mahvediyor çünkü.. bağımlı hale getiriyor insanı, başka türlü tuvalete çıkamaz hale geliyorsun ve etkisini görmek için hep daha fazla içmek gerekiyor.. aman dikkat et.. hatta çayına katma canım bu bitkiyi :hulya: bi haftadan fazla kullanmayın deniyor..
(bağırsakta böyle tüylü çıkıntılar var cilia mı neydi adı.. onları dümdüz ediyor bu bitki ve bağırsakların doğal yapısını geriye dönüşsüz bozuyor)
http://www.bitkiseldiyet.com/ibrahim-saracoglu-kabizlik-tedavisinde-sinameki-zararlari.html
http://www.beslenmedestegi.com/bitkisel-ilaclar/sinameki-otu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…