- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #13.641
eylüll ya bir kere ne olmuştu da bize laf etmişti hatırlamıyorum valla
canım sanrıım biz seninle kayınvalidelerimizden yakınıyorduk, bizi uyardı ama o kadar iyi niyetliyiz ki aldırmamıştık..ben böyle hatırlıyorum..
yaaaaaa yanlış olmuşşşşşş :roflol::roflol:
çıtır olan merveymiş
kilo vermenin motivasyonuyla imaj tazeliim diye siyah saçlarımı kahveye evde kendi kendime döndürmeye çalışıyorumm :smiley-cool:
işte ilk denemem:
Amacım: Siyah boyalı saçımı (2-3 ay önce son boyama) koyu kahverengi tonuna getirmek. Saçlarım ince telli
Ne yaptım: Loreal Preference 5.1 Ultra Açıcı Doğal Kahve ile bir tutam saçıma deneme mahiyetinde uygulama yaptım. Önce uçlara sürdüm, yaklaşık 25 dk beklettim.. Sonra dibe sürdüm yaklaşık 20 dk daha beklettim. Yani toplamda 40-45 dk, pakette yazandan 15 dk daha fazla beklettim. Ve uçlar siyah boyalı olduğundan pakette yazanın aksine önce uçlardan başladım. Fön tuttum, ama son anda akıl ettiğimden çok etkisi olamadı galiba.. Siz denerseniz daha çok fön tutun derim..
Sonuç: Saçımın rengi kesinlikle kırıldı.. Yani boyadığım siyah tutam koyu kahveye döndü.. Paketin üstündeki resim sizi yanıltmasın.. Siyah üstüne vurduğunuzda tabi ki paketteki açık yansımalı kahveyi değil brezilya kahve gibi bir renk elde ediyorsunuz.. Benim de beklentim bundan ibaretti çünkü ötesi pek gerçekçi olmayacaktı.. Yalnız bu boyayı diplere vurmaya gerek yok (eğer gerçek saç renginiz benim gibi koyu kestane ise tabi) çünkü dipler 15 dkda karamelimsi bi renk alıyor.. Diplere değil uçlara boya yaparsanız dip ve uç arasındaki renk farkı farkedilmiyor.. Yakında yeni bir boya alıp tüm saçıma uygulamayı planlıyorum (dipler hariç yani).. Bir iki ay sabredip daha sonra çikolata kahveye geçmeyi deneyeceğim hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
not: saçlarınız kalın telliyse açıcının etkisi azalabilir diye düşünüyorum boshayallersmile
canım arkadaşım, bitanem bende geldim Şeniz
:roflol::roflol: tamam bende söylemiycem zaten yakında kocam sayesinde yine kilo alıcam o zaman söylerim delikafadulden
özgecim ya valla rahatladım, rahat rahat sohbet edebiliriz artık kabustan kurtulduk :roflol:
ramazan da nasıl yapacağız diyet işini
ramazanda iftar aksiyonu beyazıtta olacakmışşiftar saatide okadar geç ki yürünmesi gezmeğe gidilmesi fln zor gibi
eyüpte ramazan eğlenceleri oluyor ben hep gidiyordum nerdeyse her gün
ama bu sefer geç olmaz umarım
he kızlar listeyi hanginiz üstendiniz.ben yapıyodum ama cidden bazen çok zamanım oluyo bazende hiç olmuyo.düzeni bozma istemediğim için bırakmak istedim.diğer arkadaşlarda çocuklu falan bebişleri var.ben size listemizi yazcam bi ara.
ramazanda iftar aksiyonu beyazıtta olacakmışş
istanbul 2010 aişlerinde reklamları var
anladım canımm açık şua zatenolumunekankayizsmilecnm ozaman yeni topiğin adını yazmak için denemiştim de yollayamamıştım
ramazan da nasıl yapacağız diyet işini
nafcım eylülcüm özgecimm selammm
naf kız süper yazmışsın etkilendimm valla cuk oturtmuşsun kısa ve öz
baktın mı ben de imzamı attım senin yazdıklarına direk tembellik ettim ama bu kadar iyi ifade edilir yani
sakın stres yapma mideciine acı amann
resim koyacaktım renk için ama makinamıza nazar değmişş çok üzüldümm
nafcım bu arada seni tebrik ederim, duygularımza tercüman oldun, çok yerinde cevaplar vermişsin kaydirigubbakcemile5
evet inşallah naf la bende mezun olacağız ama sizlerle olacağız
kızlar bu kiloyu nası verdiğimi anlatvcaktım.
valla nisan başıydı galiba başladıgımda.artık canıma tak etmişti.ayı yogi gibiydim sempatiksalakcinni neyse önce kendime bi spor arkadaşı buldum.ve netten günlerce nası sağlıklı beslenmem gerektiğini araştırdım herşeyin kalorisini yazdım bi deftere.kendime diyet günlüğü yaptım.defter yani.hergün yazıyorum.neyse işte hergün spor yaptım.yürüyüş ve spor aletleri..sonra çok güzel diyet yaptım hiç aç kalmadım.herşeyi yedim kaçamak yapınca dengeledim.ot çayımı hiç ihmal etmedim.süper metabolizma hızlandırıcı.uzun süre kullanımı pek önerilmiyo ama bende zaten zayıflayana kadar içiyorum.işte böyle.he bide sporla etim çok sıkılaştı.kimse 76 olduguma inanmıyo. :kedi:
ot çayımın içindekileri yazim.şiddetle öneriyorum kızlar.mutlaka mutlaka faydasını görceksiniz.eğer faydasını görmezseniz yanınıza gelirim kafamı kırarsınız kaydirigubbakcemile3
sinameki (bağırsakları hallediyo :)
funda:terlemeye yardımcı
biberiye ve mate(yağ yakıcı)
ayriyetten yeşil çayın sallamasınıda içiyorum.he arada bir form çay,mısır püskülü maydonoz kürü kiraz sapıda içtim.
he kızlar listeyi hanginiz üstendiniz.ben yapıyodum ama cidden bazen çok zamanım oluyo bazende hiç olmuyo.düzeni bozma istemediğim için bırakmak istedim.diğer arkadaşlarda çocuklu falan bebişleri var.ben size listemizi yazcam bi ara.
canım sinemaki çok nadir alınması gereken bi bitki.. bağırsakları mahvediyor çünkü.. bağımlı hale getiriyor insanı, başka türlü tuvalete çıkamaz hale geliyorsun ve etkisini görmek için hep daha fazla içmek gerekiyor.. aman dikkat et.. hatta çayına katma canım bu bitkiyi :hulya: bi haftadan fazla kullanmayın deniyor..ot çayımın içindekileri yazim.şiddetle öneriyorum kızlar.mutlaka mutlaka faydasını görceksiniz.eğer faydasını görmezseniz yanınıza gelirim kafamı kırarsınız kaydirigubbakcemile3
sinameki (bağırsakları hallediyo :)
funda:terlemeye yardımcı
biberiye ve mate(yağ yakıcı)
ayriyetten yeşil çayın sallamasınıda içiyorum.he arada bir form çay,mısır püskülü maydonoz kürü kiraz sapıda içtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?