Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

öğle yemeği yerine karadutlu limonlu dondurma yedim sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

öğle yemeği yerine karadutlu limonlu dondurma yedim sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

ah yaaaa canımı çektirdin şimdi yaaaaa akşama alıyım son gün

bu arada herkes gelmiş mutlu oldum hepinizi görünce ne yalan söleyim ilk gün ısınamadım ama eski ekibi görünce işte bu dedim:dsüprizzzzz

bugun abarttim baya kizlar yaa yedimde yedim..dun arkadasim mercimekli hashasli corek ve cikilatali tart yapmisti...corekler cok guzeldi ve ben tam 5 tane evet yanlis duymadiniz tam 5 tane yedimmmm:asigim: ve 1 dilimde tart...
bugun onu telafi edeyim diyordum ama eve goturmem icin verdigi coreklerdende yedim sabah 2 tane ve 1 tanede kiymali pide yedim tadina bakmak isinsenağlama
biri bana biosey desin yoksa durumum kotuye gidiyor yaa:çok üzgünüm:

cnm abartmadın desek yalan olur kaydirigubbakcemile3
ama her zaman da bu tür yemekleri bulamıyoruz ki dimi ama
olsun cnm afiyet olsun eritirsin spor yap biraz yada aç teybi oyna :içelim:

al canım al afiyet olsun şimdiden kaydirigubbakcemile2

insan tanıdık birini gördümü mutlu oluyor gerçekten olumunekankayizsmile

selam kizlar cok yoruldum bugun aksama miusafirim var kiymali pide ve peynirli pogaca yaptim 2.5 saat surdu coookk yorumdum...

selam cnm pideyi kendinmi yaptın bilmiyorumkismile cokacimcoook

cnm abartmadın desek yalan olur kaydirigubbakcemile3
ama her zaman da bu tür yemekleri bulamıyoruz ki dimi ama
olsun cnm afiyet olsun eritirsin spor yap biraz yada aç teybi oyna :içelim:

haklisin bende oyle dusunerek yemistim ama hadi 3 tane olsaydi bari ben 5 tane yedim yaa..neyseki oglum yerinde durmuyor onun pesinde kosturuyorum hep insallah spor yerine gecer...eyvahedigeldismile

dün çörek dışında bişey yedin mi ? yoksa çörekler ekstra mı ?

aynı şekilde bugün yediklerinde sadece 2 çörek ve bir kıymalı pideden mi oluşuyor yoksa bunlar kaçamak mı ?

yarinda ramazan basliyor ramazana girmeden biraz daha verseydim iyydi simdi 16 saat acliktan sonra ne kadar az yenilebilirki??ah kafam ahhhh

ramazandan sonra hızlı bir tempo ile veririz canım hep beraber emin ol hemen hemen hepimiz aynı şekilde olucaz olumunekankayizsmile ( gerçi ben tutamıycam ama yanımdaki arkadaşlar tutuyolar çok yemek yiyemem sanırım )

haklisin bende oyle dusunerek yemistim ama hadi 3 tane olsaydi bari ben 5 tane yedim yaa..neyseki oglum yerinde durmuyor onun pesinde kosturuyorum hep insallah spor yerine gecer...eyvahedigeldismile

bak bide şöyle düşün senin oğlun var 62 kilosun bende daha çoluk çombalak yok 69 kiloyum :roflol: :roflol: :roflol:

verirsin verirsin olumunekankayizsmile

al canım al afiyet olsun şimdiden kaydirigubbakcemile2

insan tanıdık birini gördümü mutlu oluyor gerçekten olumunekankayizsmile

selam cnm pideyi kendinmi yaptın bilmiyorumkismile cokacimcoook

evet canim kendim yaptim mukemmel oluyor...
bloguma tarif ve resimleri koyucam istersen ordan bakabilirsin..

bak bide şöyle düşün senin oğlun var 62 kilosun bende daha çoluk çombalak yok 69 kiloyum :roflol: :roflol: :roflol:

verirsin verirsin olumunekankayizsmile

agzindan bal damliyorrrrŞeniz canim 57 kiloydum bir zamanlar onu ozluyorum ama hedefim 55 kilo..insallah bu sene veririm 2011 e 55 kilo girmek istiyorum...

corekler ektra canim o yuzden dovunup duruyorum ya bende...
bak dunku yediklerim sunlar
sabah 1 kase kellogs 1 kucuk kek
oglen arkadasimda 5 corek 1 dilim tart:kedi:
aksam 1 tabak pirasa yemegi ve 1 corek daha ve birkac dilim domates

bugun yediklerimde sabah 2 corek ve demin 1 kucuk pide 10 cm boyunda pidecik de denilebilira.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…