- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #13.761
öğle yemeği yerine karadutlu limonlu dondurma yedim sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
öğle yemeği yerine karadutlu limonlu dondurma yedim sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
bugun abarttim baya kizlar yaa yedimde yedim..dun arkadasim mercimekli hashasli corek ve cikilatali tart yapmisti...corekler cok guzeldi ve ben tam 5 tane evet yanlis duymadiniz tam 5 tane yedimmmm:asigim: ve 1 dilimde tart...
bugun onu telafi edeyim diyordum ama eve goturmem icin verdigi coreklerdende yedim sabah 2 tane ve 1 tanede kiymali pide yedim tadina bakmak isinsenağlama
biri bana biosey desin yoksa durumum kotuye gidiyor yaa:çok üzgünüm:
ah yaaaa canımı çektirdin şimdi yaaaaa akşama alıyım son gün
bu arada herkes gelmiş mutlu oldum hepinizi görünce ne yalan söleyim ilk gün ısınamadım ama eski ekibi görünce işte bu dedim:dsüprizzzzz
selam kizlar cok yoruldum bugun aksama miusafirim var kiymali pide ve peynirli pogaca yaptim 2.5 saat surdu coookk yorumdum...
cnm abartmadın desek yalan olur kaydirigubbakcemile3
ama her zaman da bu tür yemekleri bulamıyoruz ki dimi ama
olsun cnm afiyet olsun eritirsin spor yap biraz yada aç teybi oyna :içelim:
bugun abarttim baya kizlar yaa yedimde yedim..dun arkadasim mercimekli hashasli corek ve cikilatali tart yapmisti...corekler cok guzeldi ve ben tam 5 tane evet yanlis duymadiniz tam 5 tane yedimmmm:asigim: ve 1 dilimde tart...
bugun onu telafi edeyim diyordum ama eve goturmem icin verdigi coreklerdende yedim sabah 2 tane ve 1 tanede kiymali pide yedim tadina bakmak isinsenağlama
biri bana biosey desin yoksa durumum kotuye gidiyor yaa:çok üzgünüm:
yarinda ramazan basliyor ramazana girmeden biraz daha verseydim iyydi simdi 16 saat acliktan sonra ne kadar az yenilebilirki??ah kafam ahhhh
haklisin bende oyle dusunerek yemistim ama hadi 3 tane olsaydi bari ben 5 tane yedim yaa..neyseki oglum yerinde durmuyor onun pesinde kosturuyorum hep insallah spor yerine gecer...eyvahedigeldismile
al canım al afiyet olsun şimdiden kaydirigubbakcemile2
insan tanıdık birini gördümü mutlu oluyor gerçekten olumunekankayizsmile
selam cnm pideyi kendinmi yaptın bilmiyorumkismile cokacimcoook
bak bide şöyle düşün senin oğlun var 62 kilosun bende daha çoluk çombalak yok 69 kiloyum :roflol: :roflol: :roflol:
verirsin verirsin olumunekankayizsmile
dün çörek dışında bişey yedin mi ? yoksa çörekler ekstra mı ?
aynı şekilde bugün yediklerinde sadece 2 çörek ve bir kıymalı pideden mi oluşuyor yoksa bunlar kaçamak mı ?
ramazandan sonra hızlı bir tempo ile veririz canım hep beraber emin ol hemen hemen hepimiz aynı şekilde olucaz olumunekankayizsmile ( gerçi ben tutamıycam ama yanımdaki arkadaşlar tutuyolar çok yemek yiyemem sanırım )
mehay ben 62 kg olsam yeter bana kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?