Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

1.72 dadlımm kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 ben ilk etapta 60 olmak istiyorum daha sonra çocuk için 55 olmak istiyorum ne kadar az kilo aldım o kadar iyi dimi sempatiksalakcinni
canım sen baya boylu poslusun.. aman derim 60 kgnun altına düşme.. zaten 60da manken gibi olursun.. 55 hayal edemiyorum bile :umursamaz: çerçöpe dönersin vallahi..

sephora bana çok pahalı geliyor aslında.. ama ojeyi ordan aldım 2tlye indirimdeydi.. bi de aklında olsun kasanın orda minik yağlar ve bayo köpükleri oluyo.. bizde küvet yok ama geçen minik yağlardan aldım.. tanesi 1 tl.. çeşit çeşit ve hepsi kokulu.. bi de tam olarak yağ değiller galiba sadece.. manikür yapabilirsiniz suyla karıştırıp dediler ben de denedim.. elini falan yağ topunu atıp eritip suyla karıştırdığın kapta 5 dk bekletince tırnak etlerini inanılmaz yumuşatıyo ve çok güzel kokuyo.. tavsiye ederim canım özellikle manikür için..:hulya:
kendine dikkat etmene sevindim canım opuyorumnanaktan

evet ya bende koptum badem şekerine :roflol:
ben 1,58 dim cnm yerle bir yani :roflol:
1.60 diyorum ama çıplak ayak galiba ben de 1.58'im sempatiksalakcinni
ufak hatun her daim çıtır piliç diyodum eşim o züğürt tesellisi dedi :gitme:
olsun ben beğeniyorum valla kendimi.. kısa boy kısa bacak olayı da en azından topukluylan çözüme kavuşabiliyo boshayallersmile

evet ama şu an kendini 70 kg düşün nasılım senağlama

60 olayım inşallahh resmime bakarsınız tmm derseniz inmem 55 e olumunekankayizsmile

gidersem mutlaka bakarım canım bu ay evde yaptım manikürümü gayet başarılıydım bana göre tabi sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

daha çıtı pıtı duruyo insan bencede olumunekankayizsmile hem benim bacaklarım uzunda noluyo etli etli pilav üstü döner gibim :roflol: :roflol: :roflol:

yupiiii sular da gelmişşş

zemuszemuszemuszemus

hadi iyi cıbıcıbılar aklinialirimsmile aklinialirimsmile

canım önümüzdeki günlerde az yiyerek dengelersin, bencede arkadaşların dediği gb şimdi yediklerini düşünerek kendini strese sokma, yediklerinin tadını çıkar zemuszemus

canım benimde boyum 1.60 birazcık daha uzun olmayı isterdim ama napalım bizde böyle idare edicez artık olumunekankayizsmile hem minyon çıtı pıtı oluyorsun böylede mutlu olmalıyız opuyorumnanaktan

etrafimda cok guzel pasta borek yapan olmasada isin kotusu bende cok guzel yaparim butun bunlari....hatta bazen keske yapamasam derim marifet bol her turlu hamur isini dort dortluk yaparim yapincada yemeden durulmuyor tabi...neyseki esim cok duskun degil zirt pirt istemiyor..bu aralar misafirden misafire yapiyorum o yuzden....a.s

:roflol::roflol: nafcım çok güldürdün beni :roflol:

ohh canım afiyet olsun kaydirigubbakcemile2

sağol canım :icecream::icecream:

tat

canım benceee, tatlı cadı yapabilirsin kaydirigubbakcemile3

şaka tatlım benim şaka, tatlı şeker yap Şeniz

sen badem şekeri espirisini kaçırdın o zaman :roflol::roflol::roflol:

neden herkes şekerli bişeyler söylüyo :kedi:

canım benim arkadaşlardan duymuştum senin yüzünün güzelliği yeter, çok fazla takma kiloyu olumunekankayizsmile bence kilodan daha önemli olan insanın yüz güzelliği :umursamaz:

evet bencede a.sama en onemlisi ic guzelligi degilmi??
insanin ici guzel olunca yuzunede yansiyor bu zaten...opuyorumnanaktan

yap canim gormedimki o zaman herkes bu hafta cuma kilo bildirimi yapsin ve ilk listeyi hazirla canim oldumu??

olur bana uyar olumunekankayizsmile yalnız ben bizim arkadaşları biliyorum da eski arkadaşları bilemiyorum eski listeyi düzenleyen arkadaş bana bildirirse çok iyi olur :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…