- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #13.801
canım sen baya boylu poslusun.. aman derim 60 kgnun altına düşme.. zaten 60da manken gibi olursun.. 55 hayal edemiyorum bile :umursamaz: çerçöpe dönersin vallahi..1.72 dadlımm kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 ben ilk etapta 60 olmak istiyorum daha sonra çocuk için 55 olmak istiyorum ne kadar az kilo aldım o kadar iyi dimi sempatiksalakcinni
sephora bana çok pahalı geliyor aslında.. ama ojeyi ordan aldım 2tlye indirimdeydi.. bi de aklında olsun kasanın orda minik yağlar ve bayo köpükleri oluyo.. bizde küvet yok ama geçen minik yağlardan aldım.. tanesi 1 tl.. çeşit çeşit ve hepsi kokulu.. bi de tam olarak yağ değiller galiba sadece.. manikür yapabilirsiniz suyla karıştırıp dediler ben de denedim.. elini falan yağ topunu atıp eritip suyla karıştırdığın kapta 5 dk bekletince tırnak etlerini inanılmaz yumuşatıyo ve çok güzel kokuyo.. tavsiye ederim canım özellikle manikür için..:hulya:iyiyim canım sen nasılsın kaydirigubbakcemile2
sephora var alsancakta ama bana çok ters düşüyo gidemiyorum :sinifsinif: burdan yetkililere sesleniyorumm bostanlıya sephora açınnnnnnnnn en kötü karşıyaka olsun :kedi:
az az yiyodum ama çekmecemden tırtıklıyodum bişiler canım ee şimdi arkadaşlar oruç olursa mutfakta yemek lazım onada üşenirim diye dedim yoksa hiç yemiycem değil yani :kedi: kendimi yanlış ifade ettim birden :kedi:
badem şekeri espirini de kaçırmadım bu arada :roflol: :roflol: :roflol:
1.60 diyorum ama çıplak ayak galiba ben de 1.58'im sempatiksalakcinnievet ya bende koptum badem şekerine :roflol:
ben 1,58 dim cnm yerle bir yani :roflol:
1.60 diyorum ama çıplak ayak galiba ben de 1.58'im sempatiksalakcinni
ufak hatun her daim çıtır piliç diyodum eşim o züğürt tesellisi dedi :gitme:
olsun ben beğeniyorum valla kendimi.. kısa boy kısa bacak olayı da en azından topukluylan çözüme kavuşabiliyo boshayallersmile
canım sen baya boylu poslusun.. aman derim 60 kgnun altına düşme.. zaten 60da manken gibi olursun.. 55 hayal edemiyorum bile :umursamaz: çerçöpe dönersin vallahi..
sephora bana çok pahalı geliyor aslında.. ama ojeyi ordan aldım 2tlye indirimdeydi.. bi de aklında olsun kasanın orda minik yağlar ve bayo köpükleri oluyo.. bizde küvet yok ama geçen minik yağlardan aldım.. tanesi 1 tl.. çeşit çeşit ve hepsi kokulu.. bi de tam olarak yağ değiller galiba sadece.. manikür yapabilirsiniz suyla karıştırıp dediler ben de denedim.. elini falan yağ topunu atıp eritip suyla karıştırdığın kapta 5 dk bekletince tırnak etlerini inanılmaz yumuşatıyo ve çok güzel kokuyo.. tavsiye ederim canım özellikle manikür için..:hulya:
kendine dikkat etmene sevindim canım opuyorumnanaktan
olsun ben beğeniyorum valla kendimi.. kısa boy kısa bacak olayı da en azından topukluylan çözüme kavuşabiliyo boshayallersmile
yupiiii sular da gelmişşş
zemuszemuszemuszemus
öğle yemeği yerine karadutlu limonlu dondurma yedim sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
bugun abarttim baya kizlar yaa yedimde yedim..dun arkadasim mercimekli hashasli corek ve cikilatali tart yapmisti...corekler cok guzeldi ve ben tam 5 tane evet yanlis duymadiniz tam 5 tane yedimmmm:asigim: ve 1 dilimde tart...
bugun onu telafi edeyim diyordum ama eve goturmem icin verdigi coreklerdende yedim sabah 2 tane ve 1 tanede kiymali pide yedim tadina bakmak isinsenağlama
biri bana biosey desin yoksa durumum kotuye gidiyor yaa:çok üzgünüm:
tatkızlar kullanıcı adımı değiştireyim mi ne yapayım sizce
özgee naberr
canım senin boyun kaçtı?
çok sıcak yaaa ve sular yokkk tam duş alacakken gitmiş...
aptala döndüm
bu sabah 51.9 çıktım demek ki koruma dönemi fena gitmiyor
bisiklete de bindim bugün tam bi saat
dün de bi saat yürüdüm
panik yapmıştım kilo alıyorum diye sempatiksalakcinni
canım makinamız böyle puslu puslu bi görüntü vermeye başlamış sıcak ve nemden sanırım o da kafayı yedii
dondurma en uygun tatlı canım, 100 gr 200 kalori sadece ve 100 gr bile baya keyif veriyor insana..
canım insan etrafında güzel börek çörek yapan oldu mu duramıyor..
niyekine sen de badem şekeri mi olucann kaydirigubbakcemile2
naf sen 1.68 değil misin gülüm?? valla ben 1.60a yaklaşık 52 kg olarak gayet de inceyim 55 olursan çiroz olursun valla sempatiksalakcinni
evet ama şu an kendini 70 kg düşün nasılım senağlama
60 olayım inşallahh resmime bakarsınız tmm derseniz inmem 55 e olumunekankayizsmile
gidersem mutlaka bakarım canım bu ay evde yaptım manikürümü gayet başarılıydım bana göre tabi sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
daha çıtı pıtı duruyo insan bencede olumunekankayizsmile hem benim bacaklarım uzunda noluyo etli etli pilav üstü döner gibim :roflol: :roflol: :roflol:
ohh canım afiyet olsun kaydirigubbakcemile2
tat
canım benceee, tatlı cadı yapabilirsin kaydirigubbakcemile3
şaka tatlım benim şaka, tatlı şeker yap Şeniz
kizlar listeyi kim yapacak karar verdinizmi bakem??? :))
canım benim arkadaşlardan duymuştum senin yüzünün güzelliği yeter, çok fazla takma kiloyu olumunekankayizsmile bence kilodan daha önemli olan insanın yüz güzelliği :umursamaz:
:roflol::roflol: nafcım çok güldürdün beni :roflol:
ben yaparım dedim kimse bişey demedi :tomato: :tomato:
yap canim gormedimki o zaman herkes bu hafta cuma kilo bildirimi yapsin ve ilk listeyi hazirla canim oldumu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?