Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

samimi söylüyorum hiçte üzülme bence bak dün hiç ekmek yememişsin tmm belki beyaz un ama olsun ekmek yedim diye düşün kaydirigubbakcemile5

bugün içinde gerçekten az yemişsinn çok değil ciddiyim canım kaydirigubbakcemile5

boşver hissettiğin lezzetin tadını çıkart bence abartmamışsın kendini suçlu hissetme olumunekankayizsmile

haklisin suclu degilim bennn:sm_cool:saol moral oldun canimŞeniz

bugünkü yediklerim
saat 1 de 2 bardak çay tatlandırıcılı,1 paket eti form ve az peynir sabah bir fincan form çay yeşil çayla karışık
saat 5 buçukta 2 tane biber dolması etsiz kıymasız ve booolll yeşillikli bir de patlıcan salatası yiyeceğim

benim niye medeni durumum yaşadığım filan görünmüyor ben mi öyle görüyorum

görünüyor canım kaydirigubbakcemile2

yediklerin bana az geldi lmaz:

özgee naberr
canım senin boyun kaçtı?
çok sıcak yaaa ve sular yokkk tam duş alacakken gitmiş...
aptala döndüm

bu sabah 51.9 çıktım demek ki koruma dönemi fena gitmiyor
bisiklete de bindim bugün tam bi saat
dün de bi saat yürüdüm
panik yapmıştım kilo alıyorum diye sempatiksalakcinni

resmini çek yollasana canım bakak:))))))))olumunekankayizsmile
canım makinamız böyle puslu puslu bi görüntü vermeye başlamış sıcak ve nemden sanırım o da kafayı yedii

öğle yemeği yerine karadutlu limonlu dondurma yedim sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
dondurma en uygun tatlı canım, 100 gr 200 kalori sadece ve 100 gr bile baya keyif veriyor insana..

canım insan etrafında güzel börek çörek yapan oldu mu duramıyor..

kızlar kullanıcı adımı değiştireyim mi ne yapayım sizce
niyekine sen de badem şekeri mi olucann kaydirigubbakcemile2

benimde 55 biliyosun sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni önce 60 olmam lazım sonra 55 sonra bebişş :kedi:
naf sen 1.68 değil misin gülüm?? valla ben 1.60a yaklaşık 52 kg olarak gayet de inceyim 55 olursan çiroz olursun valla sempatiksalakcinni

naf nasılsınnn opuyorumnanaktan

çikolata kahve renkli oje buldummm opuyorumnanaktan tam hayal ettiğm gibi rengi

izmirde sephora diye kozmetikçi var mı canım

bi de şekerim millet oruç ben de yiyemem demişsin o ilaçları aldıın sürece az az yemeyi aksatma döverimm vallahi klava:

Son düzenleme:

1.72 dadlımm kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 ben ilk etapta 60 olmak istiyorum daha sonra çocuk için 55 olmak istiyorum ne kadar az kilo aldım o kadar iyi dimi sempatiksalakcinni

iyiyim canım sen nasılsın kaydirigubbakcemile2

sephora var alsancakta ama bana çok ters düşüyo gidemiyorum :sinifsinif: burdan yetkililere sesleniyorumm bostanlıya sephora açınnnnnnnnn en kötü karşıyaka olsun :kedi:

az az yiyodum ama çekmecemden tırtıklıyodum bişiler canım ee şimdi arkadaşlar oruç olursa mutfakta yemek lazım onada üşenirim diye dedim yoksa hiç yemiycem değil yani :kedi: kendimi yanlış ifade ettim birden :kedi:

badem şekeri espirini de kaçırmadım bu arada :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…