- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #13.781
corekler ektra canim o yuzden dovunup duruyorum ya bende...
bak dunku yediklerim sunlar
sabah 1 kase kellogs 1 kucuk kek
oglen arkadasimda 5 corek 1 dilim tart:kedi:
aksam 1 tabak pirasa yemegi ve 1 corek daha ve birkac dilim domates
bugun yediklerimde sabah 2 corek ve demin 1 kucuk pide 10 cm boyunda pidecik de denilebilira.s
samimi söylüyorum hiçte üzülme bence bak dün hiç ekmek yememişsin tmm belki beyaz un ama olsun ekmek yedim diye düşün kaydirigubbakcemile5
bugün içinde gerçekten az yemişsinn çok değil ciddiyim canım kaydirigubbakcemile5
boşver hissettiğin lezzetin tadını çıkart bence abartmamışsın kendini suçlu hissetme olumunekankayizsmile
haklisin suclu degilim bennn:sm_cool:saol moral oldun canimŞeniz
kizlar oglum durmuyor o uyuyunca girerim tekrar simdilik cikmam lazim
hedefin 65 zaten canim sana 62 teterde artar bile bencekaydirigubbakcemile3
özge kuşum nerdesinn sempatiksalakcinni
burdayım cnm
benim niye medeni durumum yaşadığım filan görünmüyor ben mi öyle görüyorum
bugünkü yediklerim
saat 1 de 2 bardak çay tatlandırıcılı,1 paket eti form ve az peynir sabah bir fincan form çay yeşil çayla karışık
saat 5 buçukta 2 tane biber dolması etsiz kıymasız ve booolll yeşillikli bir de patlıcan salatası yiyeceğim
canım makinamız böyle puslu puslu bi görüntü vermeye başlamış sıcak ve nemden sanırım o da kafayı yediiresmini çek yollasana canım bakak:))))))))olumunekankayizsmile
dondurma en uygun tatlı canım, 100 gr 200 kalori sadece ve 100 gr bile baya keyif veriyor insana..öğle yemeği yerine karadutlu limonlu dondurma yedim sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
canım insan etrafında güzel börek çörek yapan oldu mu duramıyor..bugun abarttim baya kizlar yaa yedimde yedim..dun arkadasim mercimekli hashasli corek ve cikilatali tart yapmisti...corekler cok guzeldi ve ben tam 5 tane evet yanlis duymadiniz tam 5 tane yedimmmm:asigim: ve 1 dilimde tart...
bugun onu telafi edeyim diyordum ama eve goturmem icin verdigi coreklerdende yedim sabah 2 tane ve 1 tanede kiymali pide yedim tadina bakmak isinsenağlama
biri bana biosey desin yoksa durumum kotuye gidiyor yaa:çok üzgünüm:
niyekine sen de badem şekeri mi olucann kaydirigubbakcemile2kızlar kullanıcı adımı değiştireyim mi ne yapayım sizce
naf sen 1.68 değil misin gülüm?? valla ben 1.60a yaklaşık 52 kg olarak gayet de inceyim 55 olursan çiroz olursun valla sempatiksalakcinnibenimde 55 biliyosun sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni önce 60 olmam lazım sonra 55 sonra bebişş:kedi:
özgee naberr
canım senin boyun kaçtı?
çok sıcak yaaa ve sular yokkk tam duş alacakken gitmiş...
aptala döndüm
bu sabah 51.9 çıktım demek ki koruma dönemi fena gitmiyor
bisiklete de bindim bugün tam bi saat
dün de bi saat yürüdüm
panik yapmıştım kilo alıyorum diye sempatiksalakcinni
canım makinamız böyle puslu puslu bi görüntü vermeye başlamış sıcak ve nemden sanırım o da kafayı yedii
dondurma en uygun tatlı canım, 100 gr 200 kalori sadece ve 100 gr bile baya keyif veriyor insana..
canım insan etrafında güzel börek çörek yapan oldu mu duramıyor..
niyekine sen de badem şekeri mi olucann kaydirigubbakcemile2
naf sen 1.68 değil misin gülüm?? valla ben 1.60a yaklaşık 52 kg olarak gayet de inceyim 55 olursan çiroz olursun valla sempatiksalakcinni
naf nasılsınnn opuyorumnanaktan
çikolata kahve renkli oje buldummm opuyorumnanaktan tam hayal ettiğm gibi rengi
izmirde sephora diye kozmetikçi var mı canım
bi de şekerim millet oruç ben de yiyemem demişsin o ilaçları aldıın sürece az az yemeyi aksatma döverimm vallahiklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?