- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #13.821
olur bana uyar olumunekankayizsmile yalnız ben bizim arkadaşları biliyorum da eski arkadaşları bilemiyorum eski listeyi düzenleyen arkadaş bana bildirirse çok iyi olur :kedi:
bide kilo bildirimi en geç 17:30 olsun mu boshayallersmile çünkü 18:00 de işyerinden çıkıyorum evde pc yok cumartesiye kalır yoksalmaz:
sağol canım :icecream::icecream:
sen badem şekeri espirisini kaçırdın o zaman :roflol::roflol::roflol:
neden herkes şekerli bişeyler söylüyo :kedi:
canim arkadaslarin kilolarinda degisiklik olmus olabilir eski listeyi yapan arkadasta bu aralar pek ugramiyor zaten..o yuzden yeni bildirimler yapariz biz ona gore yaparsin listeyi...vereliniortak
hatta 17:00 olsun nafcim...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 canım kaçırdım valla, sayfaları okudum ama göremedim mi ne, anlamadım sositososito
çünkü çok tatlı, ondan sanırım Şeniz
evet bencede a.sama en onemlisi ic guzelligi degilmi??
insanin ici guzel olunca yuzunede yansiyor bu zaten...opuyorumnanaktan
evet daha iyi olur canım kaydirigubbakcemile2
süper olur olumunekankayizsmile
olala yapmıştı sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni badem şekeri koy diye kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızlar herkese slmmm..canlanmış topik valla çok süper olmuşkaydirigubbakcemile2 hepinizde hoşgeldiniz kızlar..hızınıza yetişemiyorum:)
kızlar herkese slmmm..canlanmış topik valla çok süper olmuşkaydirigubbakcemile2 hepinizde hoşgeldiniz kızlar..hızınıza yetişemiyorum:)
:roflollalanın esprileri zaten süper oluyor kaydirigubbakcemile3
hosgeldin kevserim birsuru yeni arkadas katildi aramiza ...topik canlandi yine yaz bitsin bizimkilerde geri gelir baya kalabalik oluruz bak gor...motivasyonda zirve yapar:sm_cool:
kızlar ben çıkıyorum akşama misafirlerim var, temizliğimi yaptım şimdi de ikramlık birşeyler hazırlayayım guclubacismile kendinize çok iyi bakın, görüşmek üzere ..
ne zamandır giremorm kızlar kaçamaklara başladım yine ben..ramazanda artık dikkat etmeyi düşünüyorum..kaç aydır burdayım hala veremedim yaa:kedi:
bugünkü menüm
sabah-ot çayı,ardından 1br şekersiz çay,yarımdilim beyaz ekmek,1kk peynir,2domates,1salatalık
ara-karpuz
öğle-melemen ve yoğurt
ara-1dilim karpuz.biraz öncede yürüyüşten geldim
hosgeldin kevserim birsuru yeni arkadas katildi aramiza ...topik canlandi yine yaz bitsin bizimkilerde geri gelir baya kalabalik oluruz bak gor...motivasyonda zirve yapar:sm_cool:
canım beyaz ekmek yerine tam tahıllı ekmek yemeni öneririm olumunekankayizsmile birde meyva yemen çok güzel ama karpuz çok şekerlilmaz: onun yerine elma, şeftali filan yesen olmaz mı :kedi:
ooooooooooo 5 gün giremedim bir sürü kişi katılmış aramıza herkese hosgeldiniz diyorum misafirim vardı evde o yüzden giremedim kıslar burası baya canlanmıs yaaaaaa iyi olmus böle
evet canım normalde kepekli ekmek tüketiyorum..bizim burda sadece biyerde çıkıyo kepekli ekmek oyüzden hemen bitio almaya yetişemiyorum bazen böyle beyaz ekmeğe kalıyorum..neyseki buldum bugün yürüyüşe çıkınca onunla devam edicem..
tat
canım benceee, tatlı cadı yapabilirsin kaydirigubbakcemile3
şaka tatlım benim şaka, tatlı şeker yap Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?