Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

canım çok değil ama beyaz un sonuçta lmaz: fırından tam tahıllı ekmek alsan, yada ispanya ekmeği yada çavdar ekmeği ondan 3 dilim yee hem gözün doyar hemde karnın doyar opuyorumnanaktan

sahurda çok az yiyeyimm zayıflayayım diye düşünmenin günah olduğunu düşünüyorum ben sonuçta oruç bir nevi nefsimizi sınamak değilmidir ?

iftar ve sahur doyulacak aç kalınmayacak şekilde yapılmalı bence olumunekankayizsmile

bunlar benim düşüncelerim arkadaşlar lütfen çok bilmiş sanmayın sadece paylaştım a.s.

selm kızlar geldim.buralar ne güzel olmuş böle maşallah
sahurda 2 tane sigara bireği yedim(fırında yaptım kendime yagsız)
yarım domates yarım salatalık ve çay.

selamm canım hoşgeldinn olumunekankayizsmile

bence çok az olmuş canım lmaz: biraz daha yiyebilirdin diye düşünüyorum :umursamaz:

merve nin menüsü çok başarılı bence vereliniortak

akannehir akannehir

tamam arkadaşım...
tam tahıllı ekmek desem anlar fırın heralde.. hiç almadım daha önce..
ama önce evdeki lavaşları ve kepekli ekmekler bitsinde ziyan olmasın

Oruç hakkındaki fikirlerine katılıyorumda ben zaten bayadır az yiyeyim diye caba sarfedğyorum... sahurda da korkuyroum az yersem akşama doğru sekerim düserde orucum ziyan olur kazaya girer diye.. istesemde sahurda az yiyemem zaten.. iftarda ekmekten kısarım artık.. bende...

anlaştık o zaman :1hug: a.s.

kızlar kendimi çok yormadan koltukta uzanırken makas hareketleri yapsam.5-5-5-5-5 mekik çeksem falan çok susarmıyım ve de faydası olurmu ki acaba :Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yok yok değildir... hai bakalım ne kadr verebilecegiz...
ben bugun bu topiğe girdim cok heveslendim... :lepi:

ben şu verdiğim kiloyu bura sayesinde verdim.mehayımın nazlıbaharımın ve kevserimin inanılmaz hakkı var bu kiloyu vermemde.çok seviyorum onları :kedi:

ayyy mervem kız sımartma b ızı sen yeterkı ver bız beklerız senı buralarda gel yetıs bıze ıdye bak aynı yerlerde sayıyoruz ama ben yorukdum ıyıce sanırım ondan durakladım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…