Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlar ramazan boyunca sahurda nestle nın 14 gunde 3 kılo dedıgı urun varya ondan bır kase yemeyı dusunuyorum olar mı sızce bu yontemle aksamlarıda ekmek yemeden her seyden az az yemek nasıl?

bence olmaz düşer bayılırsın bir yerde valla
hem saat olarak çok uzun hemde havalar çok sıcak
güzel beslenmek lazım
tabii bu benim fikrim

2 tane kare tost yedim
çok mu acaba diye düşündüm ama sonra 16 saat aç kalacağım aklıma gelince az bile dedim
sence nasıl eyvahedigeldismile

yumurta filan yeseydin canım tok tutar bugün kendini denersin çok acıkırsan ona göre yemek düzenini oturtursun tatlımm bana göre çok değil az bile yemişsin :umursamaz:

teşekkür ederim...
önce şu cizelge ile başlmalıyım galiba...
hepinizde var çünkü :)) eksik kalmayyaım di mi ama

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

buradan nasıl yapıldığına bakabilirsin canım

canım herkes kendi beslenme düzenini oluşturuyor kesinlikle aç kalmayacak şekilde 3 ana 2 ara öğün beslenmeni tavsiye ederim. Spor şart tabiki guclubacismile

cuma günleri en geç saat 17:00 ' ye kadar sabah tartılıp kilomuzu bildiriyoruz bizde bu topikte yeniyiz bu yüzden bu hafta liste ilk defa yapılacak kaydirigubbakcemile5

tüm kızlar

başlangıç kilo
hedef kilo
ve şuanki kilosunu yazacak

daha sonraki haftalarda sadece cuma günü tartıldığımız kiloyu yazıcaz canım zemuszemus

takıldığın bişey olursa hiç çekinmeden sor yardımcı olmaya çalışırız

tekrar hoşgeldin a.s.

kızlar ramazan boyunca sahurda nestle nın 14 gunde 3 kılo dedıgı urun varya ondan bır kase yemeyı dusunuyorum olar mı sızce bu yontemle aksamlarıda ekmek yemeden her seyden az az yemek nasıl?

canım hiç tavsiye etmiyorum ben :umursamaz: onun yerine

2 dilim tam tahıllı ekmek
haşlanmış yumurta yada peynirli yumurta yada kıymalı yumurta olabilir
zeytin
domates
salatalık
yeşillikten oluşan kahvaltı şekli bana daha mantıklı geliyor

aç kalma süresi çok uzun ve bu yiyecek seni en çok 5-6 saat idare eder daha sonra fenalaşırsın Allah korusun :sinifsinif:

Teşekkür ederim NAf açıklayıcı bilgilerin için... opuyorumnanaktan
spor en zor gelen kısım...
akşam eve gidince yemeği zor yapıyorum, hatta toplamaya üşeniyorum o kadar yani...
tembelim birazda galiba :kedi:

çizelgeyi yapıp geleyim....

nafım bence sen şimdiden gelen arkadaşlar dan bilgilerini al ona göre cuma günüde sadece o günkü kg yu yazarsın tabii yine sen bilirsin

olabilir kuşumm sayfalar arasında kalmasın diye yapmayayım demiştim ama yavaştan hazırlayabilirim de sorun olmaz opuyorumnanaktan

evet en başta hayatımızda spor olmayınca sonradan eklemek zor gerçekten :kedi:

ama olsun mesela müzik açıp oynayabilirsin veya ilk günler 10 dk bacak hareketleri yaad göbek hareketleri ile başlarsın zaten 10 dk sıkmaz insanı zemuszemus daha sonra süreyi arttırırsın canım opuyorumnanaktan

Çiğli....
Pufff... cok uzakkk.. yani buraya uzak...
Benimde kilomun az gibi göründüğüne bakıp aldanmayım en az 10 kilosu popoda toplanmış (
düzensiz kilo alıyroum, nasıl vericem onu da bilmiyorum (

bide düşük şeker problemim var, azda yiyemiyorum...
Ama ramazan da bakalım akşamları corba ive salata ile geçistircem eşim evde yokken...
1 ayda verebilirmiyim bu yöntemle???

Sen nasıl verdin NAF ??

canım geç oldu cevabım kusura bakma :kedi:

tahmin ediyorum bende de öyle çoğu basenlerde :kedi:

ben aslında daha doğru düzgün kilo veremedim mide rahatsızlığımdan ötürü dikkat edemedim 1 kiloyu geri aldım çizelgem yanlış şuan canım önce bunu belirteyim :umursamaz:

ama hiç kısıtlamadım kendimi az yedim sık yemek yedim elimden geldiğince spor yaptım yapmaya çalıştımm olumunekankayizsmile

çorba ve salata çok yetersiz kalır canım sonuçta tüm gün açlık var bence mutlaka kıymalı,etli yada tavuklu bir yemek yenmeli bu sebzede olabilir ızgara,haşlama,fırında da olabilir sana kalmış boshayallersmile

meyve yemelisin onu ihmal etme zemuszemus

Aa ne demek arkadaşım gec yazdım falan olumunekankayizsmile
Meyve cok yerim zaten seve seve yerim...
o zaman ekmeği sadece 1 dilim kepekli yiyelim... pilav ve sulu yemek yada ne yaparsam eşime ondan da yiyeyim 1 porsiyon...
sporda ters mekik ceksem günde 10-10-10 3 set düzelir mi basenler azcık...
Armut tipi cıkıyorum şu forumdaki "ne tip kadınsınız" kısmında.. cok canım sıkıldı....
gecen yılki kumaş ve keten pantolonlarım cok kötü duruyor.. az bol durunca güzel durur ya... daracık omuşlar basenlere cuk oturyo düşün kötü görüntüyü...
sezon sonuna kadar onlar bana eskisi gibi yakşıyor olmalı ((

meyve yemen çok güzelllll keşke bende yiyebilsem :kedi:

olur tabiki canım neden olmasıınn zaten ilk önce normalde yediğin öğününn %70 ' ini yemekle başla işe birden kısmaa sonra kaçamaklar çoğalıyo çünkü eyvahedigeldismile

vücudunun ekmeğe ihtiyacı var bunuda unutma canım bence günde en az 3 dilim yenmeli kaydirigubbakcemile5

uzun süre kepek ekmeği tüketimi kansızlık yapıyor ( tecrübe ile sabittirr ne çektim o ilaçlardann pehhh ) tam tahıllı ekmek tüketmeni öneririm canım

gnydnlarrrrr
oooo ne gzl neslenmıs burası böyle nasılsınız kızlar
ramazanınız hayırlı olsun ınsallah almadan vererek cıkarız bu aydan da benım ıcın vermek zorda bu ayda ınsallah almam
o gzl ım yemekler mıs gıbı pıdeler varken kepek ekmek yıyemem ya gecen yıllardada yıyememıstım zaten :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…