- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #14.141
binbirrenk olsa uyarı gelmişti
konuyu saptırıyorsunuz diye :roflol:
:roflol::roflol: :roflol:
canlarım ben çıkıyorum, akşama yemek hazırlıycam hiçbirşey yapmadım bugün -tatlicadiarzu-
yarın görüşrüüz kendinize çoookk iyi bakın Şeniz
fazla mııı akannehir akannehir akannehir
seni boy kaç canım..eylülln boyuna göre 48 fazla değilmi yabilmiyorumkismile
merveee özge diycek şimdi evlende gör gününü diyee :roflol: :roflol:
sen kendini öyle kandırıyor olmayasın naf :roflol:
binbirrenk olsa uyarı gelmişti
konuyu saptırıyorsunuz diye :roflol:
uyarı yapılır....ekliyorum hemen canım :kedi:
iyi uykular şekerim olumunekankayizsmile
eklerim tabiki tatlım başlangıç kilon ve hedef kilosu söylersen hemen yapayım boshayallersmile
hayır canım burada kimse sana çok soru sordun yada çok yazdın diye kızmaz,kibir gösterisinde bulunupta çocuk gibi azarlamaz ve en önemlisi konu sahibi birimiz değil hepimiziz sengözlerimebaksanab
takma böyle şeyleri kafana sadece tatlı dille,güler yüzle bir uyarı yapılabilir boshayallersmile daha farklısını düşünürsek bir farkımız olduğu nasıl anlaşılır dimi kaydirigubbakcemile5
özgecim ben gördüm.. üzüntüden bi dönem kontrolsüz kilo vermiştim.. nası oldu bilmiyorum çünkü hiç huyum değildir.. neyse kız çocuğu gibiyim vesikalık var saklıyorum yüzüm iskeletor gibi.. kesinlikle inmem o kiloya..eylül boylarımız hemen hemen aynı
ama ben kendimi 48 kg da hiç görmedim :roflol::roflol:
ilaçtan iyiymiş diyorlar kaydirigubbakcemile3ayyyy o olaydan da nefret ediyorummmmmmmmmmmm :roflol::roflol:
ben lise son sınıfta 48 kiloydum akannehir akannehir çok çirkinmişim bee şimdi bakıyorumda eski resimlerimee kemikler fırlamış yüzüm çökük pehhhh şimdi etli butluyum maşallahkadın budu köfte gibiyim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
naf 1.72 boy ve 48 kilo muuuu ben zaten 55e kızıyorum 48i hayal edemiyorummfazla mııı akannehir akannehir akannehir
güle güle canım:roflol::roflol: :roflol:
canlarım ben çıkıyorum, akşama yemek hazırlıycam hiçbirşey yapmadım bugün -tatlicadiarzu-
yarın görüşrüüz kendinize çoookk iyi bakın Şeniz
gülegüle tatlımmm kolay gelsinnn opuyorumnanaktan
fazlamı derken 48 kg kadar düşmek fazla değilmi demek istedim..aç karnına ne dediğimide bilemiyorum vallahikafamçokkarıştı
gulsu sen yanlış anladın canım
biz arkadaşlar başka bir topikteydik orda ki arkadaş bizim sohbet etmemizi istemedi sadece diyet konuşmamızı istedi bizde ona kızıp topiğimizi değiştirdik oyüzden onunla dalga geçiyoruz
sen bu topikte rahat ol canım
hııı...
tamam o zaman...
normale dönebilirmiiym ...hihoyyyt
eylül dur çıkmadan bişi sorsam
facebook un var mı senin
olala bide senin
eylülüm biliyorsun süperimdir ben yerimseniben
özgecim ben gördüm.. üzüntüden bi dönem kontrolsüz kilo vermiştim.. nası oldu bilmiyorum çünkü hiç huyum değildir.. neyse kız çocuğu gibiyim vesikalık var saklıyorum yüzüm iskeletor gibi.. kesinlikle inmem o kiloya..
ilaçtan iyiymiş diyorlar kaydirigubbakcemile3
naf 1.72 boy ve 48 kilo muuuu ben zaten 55e kızıyorum 48i hayal edemiyorumm
güle güle canım
uyarı yapılır....
hımm... pekim...
konu dışına cıkıp lafı uzatmak yok anladım... :kedi:
ben bugun geldim ya.. topiğin alışkanlılaırnı bilmeidğim için sordum..
değilse kimse kimseyi azarlamaz tabi... azarlanmak değilde azarlayan durumuna düşmeyi kimse istemez heralde...
cocukmuyuz di mi be aa kaydirigubbakcemile2
tamam... sadece diyet kilo falan konuşacagıma, konuları sündürüp uzatmayacagıma... bi kaç kişiye birden yazacagımda alıntı yapıp tek tek yazmaayacığıma... Söz veriyorum zemuszemus opuyorumnanaktan
biz arkadaşlar başka bir topikteydik orda ki arkadaş bizim sohbet etmemizi istemedi sadece diyet konuşmamızı istedi bizde ona kızıp topiğimizi değiştirdik oyüzden onunla dalga geçiyoruz
fazlamı derken 48 kg kadar düşmek fazla değilmi demek istedim..aç karnına ne dediğimide bilemiyorum vallahikafamçokkarıştı
uyarı yapılır....
hımm... pekim...
konu dışına cıkıp lafı uzatmak yok anladım... :kedi:
ben bugun geldim ya.. topiğin alışkanlılaırnı bilmeidğim için sordum..
değilse kimse kimseyi azarlamaz tabi... azarlanmak değilde azarlayan durumuna düşmeyi kimse istemez heralde...
cocukmuyuz di mi be aa kaydirigubbakcemile2
tamam... sadece diyet kilo falan konuşacagıma, konuları sündürüp uzatmayacagıma... bi kaç kişiye birden yazacagımda alıntı yapıp tek tek yazmaayacığıma... Söz veriyorum zemuszemus opuyorumnanaktan
eylülüm biliyorsun süperimdir ben yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?