- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #14.181
Amin..neler hazırlıcan kız okadar.?
iyi akşamlarrrrrrrrrrrrr
Nasılsın şekerim Şeniz bende almışım 1 kilo yavaş yavaş bütün verdiklerimi alıcam herhalde bu gidişle
Günaydın hayırlı ramazanlar arkadaşlarrrr, sahurda kahvaltı yaptım sadece 2 bardak su içebildim.
:çok üzgünüm:selam bayanlar bende bir basarı öyküsü yazmak istiyorum kendimce suan 105 kilo 165 boyundayım 24 yasındayım...8 ay önce dogum yaptım 105 oldum onun öncesindede sark bölgesine gelince 25 kilo birden alıp üzerine hamile kaldım velhasıl kelam nefret edici bir durum benimkisi kendimi traktörün arka tekeri gibi görüyorum kocaman esim 75 kilo yanyana bi hayal edin...en kötüsü merdivenleri nefes nefese çıkıyor bir yere giderken yolda durup dinlenmek aksi taktirde tıkanıp kalıyorum ... ve en ama en kötüsü igrenç espiriler size araba gerekmez ayten yuvarlanarak gider sana otobüsten çift bilet isterler yarım dünya hahahaha kikiki gülüsler ...kıyafet desem rezillik diktiriyorum çuval gibi bicimsiz kıyafetler sanki hamilelik gibi ... her sabah yataktan kalktıgımda ayaklarım agrıyor bünye tasıyamıyor bu koca bedeni ... kızımla oyun oynarken bile yoruluyorum ... etrafa kendimle barısık gibi görünsemde içimde depremler oluyor ... yasadıgım en acı ve kötü olay eşim polis ve sark hizmetindeyiz poolisler burda çok samimi bir birlerine gidip gelirler yine toplanmıstık 3 aile bize gelmisti polis bi abi çok kilo almıs esim bu ne göbek oglum ver bu göbegi dedi bu polis abi herkezin içinde ayten ne zaman zayıflarsa bende o zaman verecem dedi e buda imkansız olduguna göre dedi ve herkez güldü yıkıldım resmen esim dahi güldü:çok üzgünüm: VEL HASIL KELAM BUNLARI BURAYA YAZDIM ÇÜNKİ BUNLARI KİMSEYE ANLATAMIYORUM İÇİMDE BÜYÜDÜKCE İYİCE YEMEGE VURUYORUM KENDİMİ İÇİMDE KALMAMASI LAZIM... BU GÜNDEN İTİBAREN HERSEY FARKLI OLACAK BUNA İNANIYORUM VE YAPACAGIM ZAYIFLAYACAGIM İDEALİM BÜYÜK 60 KİLO OLACAGIM ....VERDİGİM RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLİYORUM :)
eweeettt menumuz z corba bol salata az da dondurmalı kadayıf bol suuuu az kavun arada suya devam
ama bırazdan dındurma yemeyı dusunuyorum yıne gece ye de ıkı dolma bıber sıfır ekmek bol suu yıne nasıl kızlar ii sanırım bu kadar beklemıyordum kendımden
kızlar ben kendime güvenmiyodum kesin iftarda saldırırım herşeye diyodum.ama sadece içeceklere saldırdım su kola meyve suyu allah ne verdiyse zemuszemus bi kepçe mercimek çorbası,4-5 kaşık türlü ve 2 bardak kola akannehir
iftardan beride 2 litre su içtim.
annemle çay keyfi yaptık,bir iki bisküvi yedim.minnacıklardı.
yatarken armut yicem iyisinden lülülülülülü :lepi: şakkıdı süprizzzzz :jeyyar: cokacimcoook
geceyide bilmiyorum o an artık yarın yazarım.menüm nasıl kıslaaaarrrr
yaa napcaz böyle kuşum yandık ama dikkaet edelim yoksa verdiklerimizi aynen alırsak başa dönecegiz:)
sanada canım hayırlı ramazanlarr olsun..bende sahurda kahvaltı ve çaayyy içtimmzemuszemus
[
hslm kızlar
Herkeze iyi ramazanlar. Bir günü bitti bile :) Çok çok susamışım. Mantar çorbası küçük kase, Büyük kase Salata , 5 köfte yedim 1 kaşık domatesli pilav. Şu ramazanı kilo almadan atlatabilecekmiyim acaba spor belli oldu yapamıycam gibi. Susuzluktan çok halsizdim gündüz.
Yok cnm ben artık toparlanıyorum.Vermek zor almak çok kolay gerçekten. Düzene giricem yani inşallah kaydirigubbakcemile3
kuşum iyygeclerrrrrrrr tırkenbell2.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?