Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

iyi akşamlar kızlar bende çıkıyorum mesai bitti zemuszemus zemuszemus

yarın görüşürüzzz

Nasılsın şekerim Şeniz bende almışım 1 kilo yavaş yavaş bütün verdiklerimi alıcam herhalde bu gidişle

yaa napcaz böyle kuşum yandık ama dikkaet edelim yoksa verdiklerimizi aynen alırsak başa dönecegiz:)
Günaydın hayırlı ramazanlar arkadaşlarrrr, sahurda kahvaltı yaptım sadece 2 bardak su içebildim.

sanada canım hayırlı ramazanlarr olsun..bende sahurda kahvaltı ve çaayyy içtimmzemuszemus
[

iyyakşmalr arkadaşlarrrr şimdi ezanı beklemeye koyulldum sadece su içmeyiii istiyorum):
akşam yemegimizde iftara mercimek çorbasııı süzme
tavuk sote
salata
dondurmakaydirigubbakcemile3

eweeettt menumuz z corba bol salata az da dondurmalı kadayıf bol suuuu az kavun arada suya devam
ama bırazdan dındurma yemeyı dusunuyorum yıne gece ye de ıkı dolma bıber sıfır ekmek bol suu yıne nasıl kızlar ii sanırım bu kadar beklemıyordum kendımden

akşam taze fasulye 2 yemek kaşığı pilav 3-5 tane kızarmış patates va yarım dilim tiramisu yedim
ölçüyü kaçırdım bugün farkındayım taze fasulye pilavla kalmalıydım

--------------------------------------------------------------------------------

selam arkadas derdını okudum senın adına uzuldum cunku aynını bıraz altını ben yasadım yasıyorum ama ben soyle bır yontem buldum kg ılgılı kımseyı konusmuyorum
sende konusturma
kesınlıkle oncelıkle ALLAH sana gul gıbı bır evlat vermıs ve
senı osekılde ımtıhat etmemeıs rabbım
sen bence kızına tutunar bu ısı basar
ben basarıcana ınanaıyorum
bende tombık bır bayanım benım acıl kg vermeme lazım
cunku belımde kayma var evımım bıle ısını yapamıyorum
hasta olup kg vermek daha zor 97 ıdım sımdı 87 gene basladım ama tam yapamıyoruım cok zorlanıyorum karar vermem lazım destek olalaım bırbırımıze :teytey:

kızlar ben kendime güvenmiyodum kesin iftarda saldırırım herşeye diyodum.ama sadece içeceklere saldırdım su kola meyve suyu allah ne verdiyse zemuszemus bi kepçe mercimek çorbası,4-5 kaşık türlü ve 2 bardak kola akannehir
iftardan beride 2 litre su içtim.
annemle çay keyfi yaptık,bir iki bisküvi yedim.minnacıklardı.
yatarken armut yicem iyisinden lülülülülülü :lepi: şakkıdı süprizzzzz :jeyyar: cokacimcoook
geceyide bilmiyorum o an artık yarın yazarım.menüm nasıl kıslaaaarrrr

nazlıcım menün süper şekerim
kpss noldu gııı :jeyyar: kaç almışın.inşallah iyidir puanın Şeniz :teselli:

slm gayett güzel bi menüüü olmuş..bende iftarda çok su içtimm haladaa devam ediyoeum:)
fazla yemek yiyemedim2 yemek kaşık pilav bulgur,2 yemek kaşıgıda tavuk sote bukdar ve suuuuuufisfisfis

valla kızlar süpersiniz iftarda da bozmamışsınız ben oruçlu değildim ben bozdum ahhh o tiramisuyu yemiycektim tatlıya karşı zaafım var resmen

slm kızlar
Herkeze iyi ramazanlar. Bir günü bitti bile :) Çok çok susamışım. Mantar çorbası küçük kase, Büyük kase Salata , 5 köfte yedim 1 kaşık domatesli pilav. Şu ramazanı kilo almadan atlatabilecekmiyim acaba spor belli oldu yapamıycam gibi. Susuzluktan çok halsizdim gündüz.

yaa napcaz böyle kuşum yandık ama dikkaet edelim yoksa verdiklerimizi aynen alırsak başa dönecegiz:)

sanada canım hayırlı ramazanlarr olsun..bende sahurda kahvaltı ve çaayyy içtimmzemuszemus
[

Yok cnm ben artık toparlanıyorum.Vermek zor almak çok kolay gerçekten. Düzene giricem yani inşallah kaydirigubbakcemile3

h

hayırlı ramaznlarr kuşum..bende çokk susadım çılfırdım resmen evdekii muhabet kuşumun suyunu felanmı içsem dedim ken di kendime sankii birisi yasak koyduu:)ama şükür rabbim 1ğün bitii..yarına bakalım dışarı çıksam o derttt çok yürüyüncede terleyip susuyozz...sabırrr fazlada yemek yiyemedim bennnbilmiyorumkismile

Yok cnm ben artık toparlanıyorum.Vermek zor almak çok kolay gerçekten. Düzene giricem yani inşallah kaydirigubbakcemile3

akşamki menüm

yarım kabak dolması
4 tane yaprak sarma
1 bardak ayran
5-6 tane üzüm

sabah

yarım kepekli simit
1 lokma peynirli poğaçadan aldım canım çekti :kedi:
yarım kk peynir
3 tane biberli yeşil zeytin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…