- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #14.161
olala ne ilacı kızzzzzzz
kızlar ben çıkıyorum mutfaga bi gircem iftara anca yetişirim sallana ballana yaparım zaten mirmirmirmir
şimdiden hepinize hayırlı iftarlar.allah bugünkü orucumuzu kabul etsin inşallah :Saruboceq:
strese birebirmiş, hormonları düzenliyomuş, güzelleştiriyomuşşolala ne ilacı kızzzzzzz
yok gülümolala eylüll face niz varmıııı
kızlar ben çıkıyorum mutfaga bi gircem iftara anca yetişirim sallana ballana yaparım zaten mirmirmirmir
şimdiden hepinize hayırlı iftarlar.allah bugünkü orucumuzu kabul etsin inşallah :Saruboceq:
kızlar bu defa kesin çıktım yemek hazırlamam lazım, görüşmek üzere opuyorumnanaktan ben yokken çok yazmayın, sonra hızınıza yetişemiyorum kaydirigubbakcemile3
kızlar bu defa kesin çıktım yemek hazırlamam lazım, görüşmek üzere opuyorumnanaktan ben yokken çok yazmayın, sonra hızınıza yetişemiyorum kaydirigubbakcemile3
acı biberden etkilidirr kaydirigubbakcemile3 :jeyyar:zayıflama ilacı demek istedi sanırsam aklinialirimsmile aklinialirimsmile
acı biberden etkilidirr kaydirigubbakcemile3 :jeyyar:
bu arada öğleden sonra avrupa yakasının tekrarlarını veriyo tv çok özlemişimm keşke bitmeseydi boshayallersmile
kızlar benim çıkmam lazımmm
oruç tutanların orucu kabul olsunn size bol sabır diliyorumm
kocamann öpüyorumm opuyorumnanaktan
NAF cım
yanlış anlarmıyım seni hiç
ortama ayak uydurma çabaları içindeiyim..
anlasana kuzum :))
olalacım görüşürüz
yarın daha erken gelmeye çalış
iyi akşamlar
ayy kusura bakmayın kızlar oruç olduğunuzu unuttumm görmeyin yazımı görmeyinnn :kedi: :kedi: :kedi:
keyfine de dicek yokkk
ben gördüm hatta oraya takıldım kaldım
iyi akşamlarrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?