Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

dün gece sahurda:
1 haşlanmış yumurta
1kk peyaz peynir
yarım kk kaşar
2 zeytin
1 ufak parça pide
2 üçgen parça karpuz yedim

yalnız yerken gözüme çok görünmemişti.şimdi altalta yazınca amma yemişim bende diyorum

ege, özge, naf günaydınn kızlar
nabersiniz

ben kurum sınavına hazırlanacaktım biliyorsunuz.. malum meselelerden bi ay sonra başladım çalışmaya.. bi ayım kaldı iyi değerlendirmem lazım zamanımı.. lütfen dualarınızı eksik etmeyin..

kiloya gelince ilginç bi şekilde yoyo olayları başladı.. henüz çözemedim.. yalnız dün akşam yine kotum dar geldi bana da sinir bastı.. herkes iftardayken kendimi sokaklara yürüyüşe attım sabah bisiklete binmeme rağmen.. bakalım noolacak..

dediğim gibi dualarınızı eksik etmeyin şekerler.. ben yine uğrarım.. siz de kilo verme motivasyonunuzu koruyun.. öptüm çok.. görüşmek üzere..

merhaba kızlar
özge naf eylül ege nasılsınız herkese hayırlı ramazanlar diliyorum nasıl gidiyor oruç
ben çok yorgun hissediyorum kendimi
öğleye kadarda uyudum halbuki

günaydın canım.özür dilerim mesajını yeni gördüm.kızlar öyle bir coştuki hızlarına yetişemiyorum.geriye dönük yazıları oku oku bitmiyor.teşekkür edrim iyiyim.
sanada hayırlı ramazanlar.valla sanki ben orucu değil oruç beni tutuyor.ama anlaşacağımızı düşünüyorum kendisiyle:)

günaydın canım.iyiyiz şimdilik.allah yardımcın olsun canım benim.kiloya çok takılma bence.sınavına odaklanmalısın.öncelik sıralamasını iyi yapmak lazım.

iyiyim canım sen nasılsın zemuszemus

günaydın arkadaşlar.nasılsınız?

günaydın egecim iyiyim sen nasılsın

bence çok değil canım gayet güzel zemuszemus

günaydın olalacım iyiyim sen nasılsın hayırlısı inşallahh canımmm boshayallersmile

dualarımız senınle canım basarılar
yoyo olayları ne onları anlayamadım ama

selam tatlım hayırlı ramazanlar özür dilerim canım nasıl atladım anlayamadım bende yani pcde ilk yaptığım listede varsın sonra düzeltme yapayım derken silmişimm :kedi: :kedi:

çiçek veriyimm öpiimmm barışalım a.s. a.s. Şeniz Şeniz turkbayragi[/QUOTE]

lütfen rica ederim özür nedemek?ben öyle espri olsun diye söyledim.buyoğunluğun arasında çok normal.

lütfen rica ederim özür nedemek?ben öyle espri olsun diye söyledim.buyoğunluğun arasında çok normal.

hata yaptığımı farkettiğimde özür dilemesinide bilirim yani ukalalık yapmam anladın sen onu canım :kedi: opuyorumnanaktan

5 te yattım aşırı uykum var mıdemde agrıyo mafoldumben

izin alsana bugün kuşummm direktör amca izin versin sana boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…