- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #14.201
günaydın arkadaşlar
merhaba kızlar
özge naf eylül ege nasılsınız herkese hayırlı ramazanlar diliyorum nasıl gidiyor oruç
ben çok yorgun hissediyorum kendimi
öğleye kadarda uyudum halbuki
günaydın ege ıyıyız sen nasılsın
ege, özge, naf günaydınn kızlar
nabersiniz
ben kurum sınavına hazırlanacaktım biliyorsunuz.. malum meselelerden bi ay sonra başladım çalışmaya.. bi ayım kaldı iyi değerlendirmem lazım zamanımı.. lütfen dualarınızı eksik etmeyin..
kiloya gelince ilginç bi şekilde yoyo olayları başladı.. henüz çözemedim.. yalnız dün akşam yine kotum dar geldi bana da sinir bastı.. herkes iftardayken kendimi sokaklara yürüyüşe attım sabah bisiklete binmeme rağmen.. bakalım noolacak..
dediğim gibi dualarınızı eksik etmeyin şekerler.. ben yine uğrarım.. siz de kilo verme motivasyonunuzu koruyun.. öptüm çok.. görüşmek üzere..
nasılsınız
günaydın arkadaşlar.nasılsınız?
dün gece sahurda:
1 haşlanmış yumurta
1kk peyaz peynir
yarım kk kaşar
2 zeytin
1 ufak parça pide
2 üçgen parça karpuz yedim
yalnız yerken gözüme çok görünmemişti.şimdi altalta yazınca amma yemişim bende diyorum
nabersiniz
ben kurum sınavına hazırlanacaktım biliyorsunuz.. malum meselelerden bi ay sonra başladım çalışmaya.. bi ayım kaldı iyi değerlendirmem lazım zamanımı.. lütfen dualarınızı eksik etmeyin..
kiloya gelince ilginç bi şekilde yoyo olayları başladı.. henüz çözemedim.. yalnız dün akşam yine kotum dar geldi bana da sinir bastı.. herkes iftardayken kendimi sokaklara yürüyüşe attım sabah bisiklete binmeme rağmen.. bakalım noolacak..
dediğim gibi dualarınızı eksik etmeyin şekerler.. ben yine uğrarım.. siz de kilo verme motivasyonunuzu koruyun.. öptüm çok.. görüşmek üzere..
nabersiniz
sağol canım iyiyim.niyetlimisin?neler yediniz sahurda?
lütfen rica ederim özür nedemek?ben öyle espri olsun diye söyledim.buyoğunluğun arasında çok normal.
5 te yattım aşırı uykum var mıdemde agrıyo mafoldumben
drektör maceralarımı bılıyorsun ama deneyecegım galıba bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?