- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #14.721
evet cnm bende duydum hatta 2 gun soda dıye gazoz ıcmısım :roflol:
Kızlar ben çıkıyorum bu sıcakta markete gitmeye bile üşeniyorum ama mecbur yarın akşam misafirimiz var bu gün alışverişi aradan çıkarıyım yarın rahat rahat hazırlarım artık iftar yemeği onlara. Neler yapsam bilmiyorum da... Sonra görüşürüz opuyorumnanaktan
gülegüle canım kolay gelsin şimdiden opuyorumnanaktan
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
merve geçmiş olsun canım yaz nezlesi bunlar
ben pazar sabahı tartılıcam kızlar o yüzden bildirimim pazartesi günü olucak benim evde baskül yok annemde tartılıyorum
bugünkü menüm:sabah bir kase nesfit saat 3 te bir fincan çay 5 kepekli galeta biraz peynir sabah form çay sonra yeşil çay ve mate çayı
yarım saat pilates yaptım ve 125 mekik çektim karnıma biberiye yağı ile masaj yapıp sardım sıkı sıkı
canım bu yedıklerın çok az değıl mı
ya bı tanıdık getırmıs aydın dan mı ne
annemde dedıkı bak soda oranın meşhurmuş dedı
bende ıctım baktım tadı cok guzel frambuazlı
dun de babama dedım bak cok guzel dıye
babam dedı soda degıl kı bu gazoz dıye :roflol:
tatilde çok yedim telafi etmeye çalışıyorum güyaaaa
:roflol: :roflol: :roflol: bende içmiştim ondan tadı çok güzel gerçekten
bence fazlasını alacaksın canım :umursamaz: yediklerini kısarak telafi edemezsin ki
normal düzenine dönersen daha iyi olur senin için :hulya:
böyle gidersen metabolizman yavaşlar kilo kaybettim dersin ama normal yemek düzenine
geçtinmi yediklerin depolanırlmaz:
bence yanlış yapıyorsun :enbuyukkk:
merhaba kızlar... geldim ve çok üzüldüm:..
niye böyle bölündü topiğimiz ya
Canım benim geçmiş olsun reflün varsa tutma cnm tabi sağlığın önemli. :1hug:
Geçen gün Ender saraçlı midesinde problem olanlar reflüsü olanlar anason ve rezene çayı içsinler diyordu. Birde beyaz leblebi bulundursunlar yanlarında diyordu.
saoll kuşumm beyaz leblebiyi geçen hafta canım çekti almıştım ama sadece 1 avuç yedim kaldı:)reflüm geçen yıl vardıı tedavi olmuşştum ama oruç tutunca yemek yiyiincede bogaıma kaçıyor yanoyoo sankiibilmiyorumkismilebüğün tutmadım yarın tutcamm
Kızlar aklıma gelmişken yazayım. iftardan sonra 1 şişe maden suyu vücudun günlük duyduğu mineral ihtiyacı karşılamak için içilmeliymiş . Vücut çok susuz kalıyor gün boyu haliyle ve sindirimi rahatlatması açısından yararlanılabilir.
limonluu çok severim sodanınnnopuyorumnanaktan
burdayım canım... kimse yok diye bişeylerle oyalanıyodum, geç gördüm mesajını
hoşğeeldinn patiskaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?