Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selam kizlar
ramazanda istahim acilir saniyordum ama oruc tutarken inanin bu kadar istahli degilim su 6 gundur malum gun dolayisiyla yemedigim kalmadi diyebilirim..neyseki yarin yeniden oruca basliyorum cok sukur...
bugun yediklerim (
sabah: 2 dilim kek,ceyrek ekmek arasina biraz krem peynir 2 parmak sosis ve yarim salatalik
cok olmus degilmi bu saate kadar???
oglen 1 elma 1 seftali yiycem
aksamada 2 izgara tavuk kanadi 2 kasik pilav...

ay inş.çabuk biter de kurtulursun cnm

[

günaydın cnm benimde bugün aklımdan geçti
melisle tınkerbell in saatlerine rastlayamıyoruz diye

bende buğün yazıları okurken miden agrıdını okudum üzüzldümm..sende benim gibii mideden sıkıntılısısn bendede reflü var oruç tuutncada biraz artıyoobilmiyorumkismile
yerim seni ben gecelerii gel

merhaba kızlaar... ya inanılmaz uykum var sürekli uyumak istiyorum... 10a kadar uğraştım uyumayayım diye sonra elektrik kesildi ben de amaaan dedim gittim yattım. ne olacak benim halim böyle... yine kansızlık fırladı galiba...
Naf canım geçmiş olssun. niye içiyodun antibiyotikleri ? ve şimdi içeceğin ilaçlar nedir?

merhaba kızlaar... ya inanılmaz uykum var sürekli uyumak istiyorum... 10a kadar uğraştım uyumayayım diye sonra elektrik kesildi ben de amaaan dedim gittim yattım. ne olacak benim halim böyle... yine kansızlık fırladı galiba...
Naf canım geçmiş olssun. niye içiyodun antibiyotikleri ? ve şimdi içeceğin ilaçlar nedir?

bende buğün yazıları okurken miden agrıdını okudum üzüzldümm..sende benim gibii mideden sıkıntılısısn bendede reflü var oruç tuutncada biraz artıyoobilmiyorumkismile
yerim seni ben gecelerii gel

evet canım yaa maalesef mide ağrısı çok kötü
geceleri girmeye çalışıyorum da çocuk olunca annem laf sokuyo kaydirigubbakcemile3
Şeniz

ya ben bugün kafamı masaya bi koydum 9 da uyanmışım :roflol::roflol:

oglusum uyandi ve cikiyorum bennn

görüşürüz cnm

Selam kızlar

oyy kuşum 2ğün tutup 1ğün ara vererek tutmya çalışıyorum

sen napıyosunn özledimm olumunekankayizsmile
Canım benim bende özledim kaydirigubbakcemile5 Çok zorlama kendimi sağlığın önemli
Bende çok zor kalkmaya başladım sabahları sürekli uyku halindeyim geceleri sıcaktan da zor uyuyorum böylece geç yatıyorum düzenim bozuldu ben ne zaman geç yatıp geç kalksam kilo alırım bilmiyorumkismile

aa meliscim çıkmış bilmiyorumkismile bloğunu dün gece farkettim abone olabiliyormuyuz biz takip etmek için pek anlamadım ama çok güzel tarifler vardı şekerim. Buzluğumda ıspanağım var ıspanaklı mantarı deniycem mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…