- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #14.901
ay inş.çabuk biter de kurtulursun cnm
[
günaydın cnm benimde bugün aklımdan geçti
melisle tınkerbell in saatlerine rastlayamıyoruz diye
bende buğün yazıları okurken miden agrıdını okudum üzüzldümm..sende benim gibii mideden sıkıntılısısn bendede reflü var oruç tuutncada biraz artıyoobilmiyorumkismile
yerim seni ben gecelerii gel
merhaba kızlaar... ya inanılmaz uykum var sürekli uyumak istiyorum... 10a kadar uğraştım uyumayayım diye sonra elektrik kesildi ben de amaaan dedim gittim yattım. ne olacak benim halim böyle... yine kansızlık fırladı galiba...
Naf canım geçmiş olssun. niye içiyodun antibiyotikleri ? ve şimdi içeceğin ilaçlar nedir?
oglusum uyandi ve cikiyorum bennn
Canım benim bende özledim kaydirigubbakcemile5 Çok zorlama kendimi sağlığın önemlioyy kuşum 2ğün tutup 1ğün ara vererek tutmya çalışıyorum
sen napıyosunn özledimm olumunekankayizsmile
ay inş.çabuk biter de kurtulursun cnm
kızlar ben çıkıyorum sonra yine gelirim
aaa neden
günaydın cnm benimde bugün aklımdan geçti
melisle tınkerbell in saatlerine rastlayamıyoruz diye
Canım naber opuyorumnanaktan seni geceleri bazen görüyorum ateş alır gibi bir bakıyorum gelip gitmişsingeceleri de gelin yaaa. Ligler başladı benim eşim tv yi ele geçirdi kaydirigubbakcemile3 spor programlarını izliyor durmadan ben de sıkılıyorum gece giriyorum kk ya. Düzenim çok bozuldu geç yatıp geç kalkıyorum normale dönmem lazım benimde.
iyi insan lafın üstüne gelirmiş melis bak tınkerbell de geldi
canım ben tam giriyorum annem sesleniyor yada çocuk durmuyor hemen kapatmak zorunda kalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?