Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Kızlar bu yarışmaya bende katılmak istiyorum birbirimizle mücadele içinde olursak daha iyi sonuç alacağımızı düşünüyorum benıde pazartesi günki listeye eklermisiniz ?????

Kızlar bu yarışmaya bende katılmak istiyorum birbirimizle mücadele içinde olursak daha iyi sonuç alacağımızı düşünüyorum benıde pazartesi günki listeye eklermisiniz ?????

tabiki canim ekleriz ama pazartesi gunu gel yaz buraya tam kilonu ,pazartesiden diger pazartesiye yarismamizda sende olursun ok bencede daha iyi sonuc alirsin

ok.canım SAOLASIN ben sabahtan kılo bildiriminde bulunurum inşallah böyle daha iyi sonuç alırız benım veirlecek 5-6 kılo fazlam var birliken kuvvet doğar demişler.Ayrıca sizlere bir şey sorcam bu tavuk suyu çorbasının rejimde yeri nedir acaba ?? kaç kalrı olduğunu bilen varmı ? ona göre günlük kalorımı hesaplayacağım

Şehriyeli Tavuk Suyu Çorba. (190 kalori)
Sebzeli tavuk çorbası 426 Kalori/kişi

ooo iyi hadi gozun aydin olsun ,azcicik kaldi ha ,hadi bakalim devam bende iyi canim yesil cayimi iciyorum

afiyet olsun canımm,ya bu hafta fil gibi yedim her şeyden pastalar, aşureler, çikolatalar, yemekler, gece yemekleri falan ama Allah'tan almamışım. İnşallah sonradan çıkmaz o yediklerim kilo olarak :Saruboceq:

vayy bee hacercim tebrik ederim tartıda 63 rakamını görmek bile yeter seni kutlarım vallaaa ayy bende 60 olsam başka bişi istemiyorum 4 ay 5 ay içinde

vayy bee hacercim tebrik ederim tartıda 63 rakamını görmek bile yeter seni kutlarım vallaaa ayy bende 60 olsam başka bişi istemiyorum 4 ay 5 ay içinde

bitanem benimm vereceksin sen de, bak birkaç ay sonra konuştuğumuzda sana bu sözünü hatırlatacağım. inanıyorum ben isteyen herkes verecek kilolarını. sıkıyorsa vermeyin, oklavayla kovalarım sizi vallahi klava: kaydirigubbakcemile3

bende sana onu soracaktım nerde bulabilirim o cd yi satılıyormu herhangi bir yerde

pes etmeye hiçmi hiç niyetim yok canım yaa allah azmimi hırsımı söndürmesin:Saruboceq:
cünkü kac defa deneyip yarım bırakıp pişmanlık cektim kıyafet almak için magzaya girdigimde benim bedenime uygun hep anane kıyafetleri vardı güzel bişi buldum tamam derken aynada kendime baktıgımda yanlardan fışkıran yagları yana dogru genişliyen bir vucudu görmek istemiyorum artık :çok üzgünüm:
kotdan vazgecemem derdim 2 yıldır kot giyemiyorum hiç sevmezdim kumaş pantolon ama mecvurum ama artık mecvur olmıycamm kötükedihüso
yaz geliyor kızım şuan 7 aylık dogum gününü cok güzel bi şekilde kutluycaz o resimlerde kilolu görünmek istemiyorum şık giyinmek istiyorum artık bol kıyafetler giyip kiloları saklamaktan bıktım
yaz tatilimizide özel geciricez ailecek ve burnumdan gelmesine hiç niyetim yok kızlar bikiniyle gezerken benim köşede keşke yemeseydim keşke devam etseydim diye salakca kendime kızıp sövmeyede niyetim yok yemekler kacmıyor bi yere her zaman varlar ama ben kacıyormuş gibi yersem kiloları katlarım biliyorum hedefime ulaşıcam asla ve asla kimse beni hedefimden ceviremiycek son sözüm son kararım budur delikafaduldenyerimseniben

ayy canım içimdekileri patlattım valla dolmuşum :çok üzgünüm:

Süpersin adasu inşallah bu azmın bizlerede örnek olur böyle devam eder.Bende fışkıran yağlardan bıktım artık uzun bol şeyler giymekten yaz geliyor kızları öyle cıvıl cıvıl görünce benım evden çıkasım gelmıyor ))) Kızlar benım bugün ki menum sabah mecburen 1 gevrek yarım peynire tallim ettim en yakın zamanda kepek ekmeği+domates+peynir üçlüsüne geçiş yapacam öğlende şehriyeli tavuk çorbası 2 dilim ekmek yedim akşama kadar bunlarla ben idare ederim artık akşam da bakalım bi şeyler yapacağım

ohh helal olsun sana bacum benim, işte böyle azimle verilecek tüm kilolar, ahanda buraya yazıyorum delikafadulden

ohh helal olsun sana bacum benim, işte böyle azimle verilecek tüm kilolar, ahanda buraya yazıyorum delikafadulden

Teşekkür ederim kızlar cünkü artık aynı eziklik, cesaretsiz hisetmek istemiyorum kendime güvenimi yeniden kazanıcam eve tıkanıp kalmıycam bu sefer kesin ve net basarıcam biliyorum...:hooray:

aman bosver canimya, iste herkesin degisik derdi olyo, benimde kaynan ile
konusup bozmayim morali
eee nasilsin ,pazartesiye vermis olarak gelcekmisin

allah dayanma gücü versin o zaman arkadaşım :teselli:
ben iyiyim çok şükür inşaallah öyle umuyorum
zaten şuan zayıflama takımlarından birine de üyeyim a.s
iki taraflı yarıştayım :lepi:
a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…