- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #1.441
selam kızlar ben geldimmmmmmm
ya bişi söylicem bnideo listeye yazsanızz
bide ben kilo veremiyorum dügünüme az kaldıııı
lanetli bir hafta buuu
bendede degisen bi durum yok gülüm ..
hg nehircim kac kilosun??:1hug:
arkadaşlar bende katılmak istiyorum mümkün mü acaba .bebiş istiyorum ve acilen motivasyna ihtiyacım var.bu yarışma benim için çok ii bi motivasyon olur:)boyum 1,74 kilom 106 .benide dahil ederseniz çok sevinirim
herkese günaydınlarr
günaydınnnnnnnnnn Şeniz
günaydın kızlar,nasıl gidiyor diyet ve hayat?
ayy inşallah kilo vermişizdir.motivasyon çok önemli kızlar daha enerjik olunuyor ve daha çok kalori yalıyoruz.biz analı kızlı diyetteyiz ama annem beni geçecek sanırım
şeyy kuason ne arkadaşım anlamadım ama
ayy simit türevi bişeyse hiç anlatma çok severim onları.katılayım tabii ya,benide 63 kg ile ekleyebilirsin.benim annemde zamanında kullandığı ilaçlar yüzünden epey bir tombul ama ben geçerim onu bu gazla :))
sempatikcim günaydın hayırdır neden moralin bozuk:teselli:
birde ne kadar anaçsın sen ya topladın kısları yanına a.s.a.s.
gunaydin kizlarrrrrrrr nasilsiniz bugun bakem ,ben iyi degilim moralimde iyi degil ama sizleri gorunce yuzum guluyo
insallah pazartesi kilo bildiriminde herkez azda olsa kilo verse daha da mutlu olurum
hadi bakim pazartesiye az kaldi tam gaz devamma.s
canim ben haftada en fazla 1 kilo verebiliyorum ,zaten fazlasi benim icin sagliksiz, bu kilolarini bagli tabiselam arkadaşlar sizler haftada kaç kilo veriyosunuz
arkadaşlar bende pazartesi sizinle yarışmaya katılmaya çalışıyorum.devamlı olarak takipçinizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?