Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selam kızlar ben geldimmmmmmm
ya bişi söylicem bnideo listeye yazsanızz
bide ben kilo veremiyorum dügünüme az kaldıııı

canim biz pazartesi gunu kilo bildirimimizi yapicaz, ve diger pazartesiye kadar kiyasi yarismamiz devam edecek ,1. 2. ve 3. seciyoruz
sende pazartesi gel kilonu bildir katil yarismaya ,daha iyi motive olursun

arkadaşlar bende katılmak istiyorum mümkün mü acaba .bebiş istiyorum ve acilen motivasyna ihtiyacım var.bu yarışma benim için çok ii bi motivasyon olur:)boyum 1,74 kilom 106 .benide dahil ederseniz çok sevinirim

canim benimya evet cok fazla kilon var ,tamam pazartesi gunu gel sabah bize kilo bildirimini yap ,ve bir hafta kiyasiya yarisma olsun ,belkide sen birinci gelirsin tamam
pazartesi bekliyoruz

bende bugun bi kepek uzerine peynir kodum yedim ,canim acayip kuason istiyo birazdan carsiya gitcem artik bide onu yerim ,sonra yesil cay tabi iste ,oglende ne yerim bilmiyorum

ayy inşallah kilo vermişizdir.motivasyon çok önemli kızlar daha enerjik olunuyor ve daha çok kalori yalıyoruz.biz analı kızlı diyetteyiz ama annem beni geçecek sanırım

12-19 ocak arasi diyet yarismasinda olanlar

sympathique.....................58.8

mehay..............................61.7

myocean76.......................58

dimplehawk......................62.4

whitehall..........................72.4

adasu ............................75.3

periza..............................88

kuzuzuzumbambino.........73.2

aSkiTo...........................80.8

HERKEZE SIMDIDEN BASARILAR ARKADASLAR

( Bu bir hatirlatmadir listemiz kaybolmasin aralarda)

ayy inşallah kilo vermişizdir.motivasyon çok önemli kızlar daha enerjik olunuyor ve daha çok kalori yalıyoruz.biz analı kızlı diyetteyiz ama annem beni geçecek sanırım

şeyy kuason ne arkadaşım anlamadım ama

canim sen neden yarismaya katilmiyosun ,istersen bu hafta katil senin icin daha iyi motive olur
demek annenle kilo veriyosun
bende tam tersi annem zayif ben ondan zayif olcam diye veriyorumdelikafadulden
ha gayret canim bak koskoca annen seni gececk hadi kizim ya biraz azimli ol ,gecmesin sen daha genceciksin yedigini yakarsin yasakkelime
canim kuason ,buranin simidi gibi bisey yagli ama napim canim istiyo aksamlari yemiyorum ben
milfoy hamurundan yapilan ,ay seklinde olan simit

ayy simit türevi bişeyse hiç anlatma çok severim onları.katılayım tabii ya,benide 63 kg ile ekleyebilirsin.benim annemde zamanında kullandığı ilaçlar yüzünden epey bir tombul ama ben geçerim onu bu gazla :))

sempatikcim günaydın hayırdır neden moralin bozuk:teselli:
birde ne kadar anaçsın sen ya topladın kısları yanına a.s.a.s.

tamam canim simdi kilon aralarda kaynar gider sen pazartesiye kadar bizlerle ol yine ,pazartesi gunu gel yaz kilonu senide ekleyim daha iyi olur senin icin
hadi gorum seni gaza getirelimde gec sen
benim annem 60 kilo bende 59 oldum:çok üzgünüm:

sempatikcim günaydın hayırdır neden moralin bozuk:teselli:
birde ne kadar anaçsın sen ya topladın kısları yanına a.s.a.s.

canim ya ben boyle toplarimda beni toplayan yok yanina
kayinvalideyle iyi degil, burda anacim ,ama anne olamadim
iste birsuru sorun ,canim hic bisey istemiyo ,zorla yiyorum ac kalmayim ,diye, inan gece yatarken karnimin gurultusundan uyuyamadim ,ama canimda bisey istemiyo, neyse buda benim isime geliyo tabiyerimseniben
evet canim herkesi topladim cunku ben yanliz basima kilo veremiyorum ,burasi benim iocin iyi motive oluyo
heleki yarisma olunca ,daha iyi oluyo ,insanin icinde kilo bildircem azda olsa vermem lazim diyo ,ve yavas yavas veriyo
oyuzden herkezi toluyorum herkes versin ve mutlu olsun

CADIARZU
neden tatlım hayır olsun CADIARZU

selam arkadaşlar sizler haftada kaç kilo veriyosunuz
canim ben haftada en fazla 1 kilo verebiliyorum ,zaten fazlasi benim icin sagliksiz, bu kilolarini bagli tabi
arkadaşlar bende pazartesi sizinle yarışmaya katılmaya çalışıyorum.devamlı olarak takipçinizim

tamma canim olur tabikide seni ekleriz ,yine sen bizlerle ol ,pazartesiye bize kilonu bildir ,ekleyim seni ,ve bir hafta boyunca kiyasiya yarisalim bakalim kim birinci olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…