- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #1.421
telaşlanmana gerek yok cnm sende biliyorsun ki ilk zamanlarda verilen kilo hızı gibi devam etmezz gidişat
biraz yavaşlar
durmak yok yola devam kaydirigubbakcemile3
selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.ve artık zayıflamayı çok istiyorumm.banada yardımcı olursanız çok sevinirim
ya canim is guc bitmiyorki oturayim 2 dakika sabah erken kalktim ev isleriydi yemekti bu saat ooldu simdi hazirlanip ise gidicem....ugrayamiyorum yogunluktan bazen sizleride ozluyorum ne yaptilar acaba diyorum bazen...valla bende dun aksam abarttim sanirim koca bir kase asure yedim :çok üzgünüm:
sagol canım yaa pes etmeye niyetim yok ama 500grmda olsa veriyim bu hafta hiç vermemekten iyidir :çok üzgünüm:
tşk.canım bende iyiyim.eşim pc başından kalkmıyo malum işleri var dosyalar falan...bana sıra gelmiyo.arada girip okuyup çıkıyorum.diyetim idara eder çok sıkı olmamakla beraber.gelen aşureleri değerlendiriyorumcokacimcoookhafta başında isveç diyetine başlamak istiyorum.uygukamak isterseniz birlikte başlayalım.arkim çok güzel kilo verdi bu diyetle özendim valla.siz yazın ben bi ara okurum.öpüldünüza.s.
selam kızlar nasıl gidiyor pazartesi yaklaşıyor ama bu hafta bende degişen bişi yok gibi yaa neden böyle oldu
canim esin evdemi calisiyoda vaktin olur giremiyosun ,neyse arada gelince okursun ,bizimde diyet devam ediyo bu hafta kacirmadim ama yineee kilo vermem duruldu bakalim pazartesi ne olcak
isvec diyeti nasil oluyoki, canim ben iste olunca ne bulursam yiyorum evde olsam istedigimi hazirlarim ama ozel bi diyet yapmiyorum ,sadece yediklerimden kisiyorum
hayır evde çalışmıyo...son zamanlarda erken gelip dosyalarla uğraşıyo saatlerce..arada kızım,ondanda vakit kalırsa ben.şu an başımda bekliyo-annecim kk dan çık artık diyo-gündüz eşim gelinceye kadarda temizlik-yemek falan derken vakit geçiyo.fırsat buldukça girerim .isveç diyeti diye yazarsan google dan çıkar.şimdi ben uzun uzun yazmym.neyse canımcım görüşürüzkaydirigubbakcemile5
selam kızlar nasıl gidiyor pazartesi yaklaşıyor ama bu hafta bende degişen bişi yok gibi yaa neden böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?