Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

telaşlanmana gerek yok cnm sende biliyorsun ki ilk zamanlarda verilen kilo hızı gibi devam etmezz gidişat
biraz yavaşlar
durmak yok yola devam kaydirigubbakcemile3

sagol canım yaa pes etmeye niyetim yok ama 500grmda olsa veriyim bu hafta hiç vermemekten iyidir :çok üzgünüm:

herbalıfe kullanıyorum.formul1 ve çayını.doktora bebek için gittiğimde zayıflamamı söylemişti.boyumu göre çok kilolu oldugumuda.

selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.ve artık zayıflamayı çok istiyorumm.banada yardımcı olursanız çok sevinirim

hosgeldin arkadasim aramiza ,insallah aramiza devamli gelirsen paylasimda bulunursan verirsin kilolari
ve biz yarisma duzenliyoruz kendi aramizda bu pazartesi bildirim yapip tekrar pazartesiden pazartesiye yaris yapcaz istersen katilabilirsin listeye snide ekleriz daha iyi motive olursun bence

benim is gucum yok evde kaynana var ancak yatmadan yatmaya giriyorum ,zaten iyi degilim ,ne yyip nede iciyorum odama girip odamdan cikiyorum ,hatta depresyondayim
diyorumki iyiki calisiyorum
aman sende birakma isi bu avrupada en iyisi calismak degilse insan kafayi yer
bizde seni ozluyoz , bizde ne olsun iste hep calisiyoz degisiklik yok ,arada gelip yaziyorm isten vakit bulunca ,sende zaman zaman gir yaz devamli durmasanda ,insanin gozu ariyo kim yazmis diye
bu sene daha hic asure yemedim kaynana yapmis tadina bakmadim zaten evde degildim oda dagitmis, gunduz gelenlerde gormuyorum ,aslinda canimda istiyo ama hic tatmadim, aman az ye bak pazartesi kilo bildirimi var, ben bu hafta bisey yemedim ama kilo vermem biraz durldu ,sen ne durumdasin

canim esin evdemi calisiyoda vaktin olur giremiyosun ,neyse arada gelince okursun ,bizimde diyet devam ediyo bu hafta kacirmadim ama yineee kilo vermem duruldu bakalim pazartesi ne olcak
isvec diyeti nasil oluyoki, canim ben iste olunca ne bulursam yiyorum evde olsam istedigimi hazirlarim ama ozel bi diyet yapmiyorum ,sadece yediklerimden kisiyorum

[COLOR="I]ben oglen icin iki dilim pizza yedim ,sonrasinda bir bardak yesil cay ictim
aksam uzerine haslanmis asurelik bugdaya biraz yogurt kattip yicem ,aksami oyle bitiririm bide icersem yesil cay bukadr
[/I]
[/COLOR]

hayır evde çalışmıyo...son zamanlarda erken gelip dosyalarla uğraşıyo saatlerce..arada kızım,ondanda vakit kalırsa ben.şu an başımda bekliyo-annecim kk dan çık artık diyo-gündüz eşim gelinceye kadarda temizlik-yemek falan derken vakit geçiyo.fırsat buldukça girerim .isveç diyeti diye yazarsan google dan çıkar.şimdi ben uzun uzun yazmym.neyse canımcım görüşürüzkaydirigubbakcemile5

12-19 ocak arasi diyet yarismasinda olanlar

sympathique.....................58.8

mehay..............................61.7

myocean76.......................58

dimplehawk......................62.4

whitehall..........................72.4

adasu ............................75.3

periza..............................88

kuzuzuzumbambino.........73.2

aSkiTo...........................80.8

HERKEZE SIMDIDEN BASARILAR ARKADASLARa.s.

( Bu bir hatirlatmadir listemiz kaybolmasin aralarda)kaydirigubbakcemile5

anladim canim , tabi bir bilgisayari kac kisi kullanirsa normal ,ben suan isteyim ,aralarda gelip yaziorum ,evdede bilgisayar var ordada ona giren cok ama yinede her iki taraftada olunca az bi vakit bulup giriyorum
olsun sen diyeti birakma devam et aralarda paylasimda bulun ozellikle kilo bildirim gunlerini unutma ,bak elenirsin
tamam canim bi ara os kalinca bakarim o diyete ama istedigim gibi ben uygulayamam ,sonucta sen uygula biz yarismadayiz sadece kilo bildircen bize saglikli bi sekilde zayifla ama

selam kızlar ben geldimmmmmmm
ya bişi söylicem bnideo listeye yazsanızz
bide ben kilo veremiyorum dügünüme az kaldıııı

arkadaşlar bende katılmak istiyorum mümkün mü acaba .bebiş istiyorum ve acilen motivasyna ihtiyacım var.bu yarışma benim için çok ii bi motivasyon olur:)boyum 1,74 kilom 106 .benide dahil ederseniz çok sevinirim

herşey yolunda çok şükür :teytey:
diyette iyi yavaşta olsa adım adım yol alıyoruzz a.s
ama hiçç zorlanmıyorum çok şükür ya :sm_cool:

ne güzel ya ,bende diyete devamda yalnız çok zor kilo veriyorum.daha 1 kg cuk ancak verebildim.1 kibrit kutusu beyaz peynir 4 zeytin,1 dilim kaşar,2 ince dilim kepek ekmeği yedim,2 fincan çay içtim.öğlene de yemeğim hazır tel şehriye çorbası içeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…