Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

adasu arkadaşım maşaallah sana ya :teytey:
ben sana azimlisin diye boşuna demiyormuşum Şeniz
sen de bu hırs ve istikrar olduğu sürece gör bak inş. en güzel şekilde doğum günü resimlerinde yerini alırsın :hooray:

hadi kızlar biz bu gazla bırakın hedef kiloları fazlalarınıda veririz,hepberaber inşallah..!

öğlen kepek sandviç ve kahve aradada 2 incir yedim akşama meyve soda ve yeşil çay içicem aralıklarla tabi bu arada midem çok ağrıyor yanıyo alev yutmuş gibiyim:a015::a015:

meyveli soda kilo aldırmıyor mu ben çok sevmeme rağmen vazgeçmiştim ama burda okumuştum biri maden suyuna limon skıp içiyodu onu da yapcam ve yarın değil sonraki cumartesi sıkı diyet yapcam ve spor saldım kendimi 1 kilo verdim diye :roflol:

maden suyunda şeker yok, meyveli sodada var ama :jeyyar:

ben limon sıkıp içiyom fazla kaçırdıkların varsa hemen sindiriyo
kızlar iki gündür internet yoktu çıldıracaktım bi sigaradan bi sizden vazgeçemiyorum a.s.kocişi at çöpe sinir etmiş beni iki gündür 4 duvar arasına sığamıyom çıkıp çıkıp yürüyom aslında işe de yarıyo günlerden sonra bgn 60 dk yürüdümhihoyyyt ayrıca benim kilomda henüz oynama yok pzt az var bakalım

ayy özlemcim ben de seni merak ediyordum nerde bu kız diye, hoş geldin kuzum Şeniz

h.b canım hiç iyi değilim psikolojim iyce bozuk canımı sıkan çok şey var insanlar yumuşak yüzlü görünce hep kullanmaya çalışıyorlar sinirimden kendimi yiyorum neyse
sen iyiymişin okudum sevindim 700 gr ın kalmış ay kız o kadar kiloyu nasıl vericen çok ya:)))))))))))))))))

ah sormaaa derdimden hasta oldum o 700 gram nasıl verilir bacularrrr komşularrr delikafadulden
sıkma canını be güzelimm, insanlar hep böyle klava:

ah ah hiç sorma o 700 gr için kaç gün aç kalman gerekir kimbilir ya elimde değil canım o kadr çok sinirliyim ki patlayacak bomba gibiyim artık kime kısmet olur patlamam bilmiyorum o şanslı şahısı çok merak ediyom gırtlağıma kdr doluyum hangi kendini bilmez pimimi çeker de beni rahatlatır öyle bekliyom

kıslar paylaşım yok 2 sayfaya düşüyoruz ona göre

ayy telaşa kapıldım...geçen sevgili topiğimizi göremeyince kapandı zannettim.senağlama n'aparım ben sizsiz.:1no2:akşam yoktum.arkadaştaydık son kez aşure yedim ve bitti.yemin ettim kaçamaksız diyete devam.korkarım yeminimide bozamam böylece hedefe yaklaşırım inş.:Saruboceq:bu hafta nete daha sık girer paylaşırım. myoceon sıkma canını.hayat bu herşey her zaman yolunda gitmeyebiliyoyerimsenibenadasu yazdıkların beni etkiledi.benzer şeyleri geçen gün bende ajandama yazmıştım.inş.yaza kadar çözeriz kilo sorunumuzukaydirigubbakcemile5hacercim nasıl oldun geçmiş olsuna ayrıca gelirima.s.sempatiğim kayınvaliden seni üzüyo anlaşılan.artık eşinin hatrına idare etmeye çalış.tabii kendini yıpratmadan hayatımkaydirigubbakcemile3canlarım hepiniz öpüldünüz.saat geç oldu ben uyumaya gidiyorum yarın zor bi gün olacak ama kendime güveniyorum.bekle beni ey diyetÇok üzgünüm çoook

arkadaşlar değişik salata tarifleri arıyorum diyetteyken salata yemek istiyorum bana yardımcı oLun Lütfen okuLda dayanamayıp tost yiyorum sonra da üzülüyorum kızıyorum kendime okulların bitmesine 1 hafta kaldı bu 1 haftayı güzel kapatırsam 15 tatilde sıkı diyet ve spor yapcam 2-3 kilo vermeliyim bu süreçte bana yardım ederseniz çok sevinirim ben 1 kilo verince bile çok seviniyorum

canım senin boyun kaç ve kaç yaşındasın

günaydın kızlar inşallah başarırız,ben bu sabahta diyetime tam gaz devam ederek hafif bir kahvaltı yaptım,öğlenide hafif tutmam gerek çünkü akşama arkadaşımdayım malesef biraz diyeti aşarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…