- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #1.481
öğlen kepek sandviç ve kahve aradada 2 incir yedim akşama meyve soda ve yeşil çay içicem aralıklarla tabi bu arada midem çok ağrıyor yanıyo alev yutmuş gibiyim:a015::a015:
meyveli soda kilo aldırmıyor mu ben çok sevmeme rağmen vazgeçmiştim ama burda okumuştum biri maden suyuna limon skıp içiyodu onu da yapcam ve yarın değil sonraki cumartesi sıkı diyet yapcam ve spor saldım kendimi 1 kilo verdim diye :roflol:
meyveli soda kilo aldırmıyor mu ben çok sevmeme rağmen vazgeçmiştim ama burda okumuştum biri maden suyuna limon skıp içiyodu onu da yapcam ve yarın değil sonraki cumartesi sıkı diyet yapcam ve spor saldım kendimi 1 kilo verdim diye :roflol:
ben limon sıkıp içiyom fazla kaçırdıkların varsa hemen sindiriyo
kızlar iki gündür internet yoktu çıldıracaktım bi sigaradan bi sizden vazgeçemiyorum a.s.kocişi at çöpe sinir etmiş beni iki gündür 4 duvar arasına sığamıyomçıkıp çıkıp yürüyom aslında işe de yarıyo günlerden sonra bgn 60 dk yürüdümhihoyyyt ayrıca benim kilomda henüz oynama yok pzt az var bakalım
h.b canım hiç iyi değilim psikolojim iyce bozuk canımı sıkan çok şey var insanlar yumuşak yüzlü görünce hep kullanmaya çalışıyorlar sinirimden kendimi yiyorum neyse
sen iyiymişin okudum sevindim 700 gr ın kalmış ay kız o kadar kiloyu nasıl vericen çok ya:)))))))))))))))))
kıslar paylaşım yok 2 sayfaya düşüyoruz ona göre
arkadaşlar değişik salata tarifleri arıyorum diyetteyken salata yemek istiyorum bana yardımcı oLun Lütfen okuLda dayanamayıp tost yiyorum sonra da üzülüyorum kızıyorum kendime okulların bitmesine 1 hafta kaldı bu 1 haftayı güzel kapatırsam 15 tatilde sıkı diyet ve spor yapcam 2-3 kilo vermeliyim bu süreçte bana yardım ederseniz çok sevinirim ben 1 kilo verince bile çok seviniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?