- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #15.041
neden kargocu sinir etti seni
ya çok beğenmemiştim ekşimik gibi bişey ama arada yenebilirdi
mervem hadı haıyrlı olsun cnm bolum neydı hangı sehır???
naf cnm gecen hafta bende de o sekılde sıslık vardı sanırım ama bıldırım yaptım bu haftada gıttı sanırım hemdeyememe ragmen gzl verdım kendım ce az dıkkat ettım bıde yanı
günaydın herkese nasılsınız
bu hafta ceza bana gelcek galiba eyvahedigeldismile
iyiyim canım saolhoşgeldin canım.iyiyim sen nasılsın
ayyyy arkadaşş nişanlısı kek istemiş askerde çocuk ona kargo yapıcaktı kek yapmış getirmiş paketledik filan güzelce mng kargo geldi içinde ne var bunun demiş
arkadaşta demiş ki kırılacak yazın üzerine
kırılacak eşya taşımıyoruz demiş adam sonrada tutturmuş içinde ne var abla sen dolaptan çıkarttın bunu bakmam lazım diye neyse geldiler muhasebeye kutuyu açıyolar
napıyosunuz siz dedim arkadaş sinir olmuş (çok mülayim bi kızdır) içine bakcaklarmış söyledim yiyecek diye ama görmesi lazımmış dedi bende dedim ki ne o bomba mı koyduk sandınız bu kadar kurcalıyosunuz dedim.
Yok ablaa bi tane lcd parası ödedim bidaha ödemek istemiyorum o yüzden filan dedi
kutu da taş çatlasın 30 * 30 bi kutu yani içine lcd nasıl sığacaksa artık neyse açtı kutuyu
biz güzelce paketlemiştik balonlu naylonla filan çocuk evirdi çevirdi baktı ne o onudamı
açacaksın yoksa dedim
yok abla tmm dedi
sonra ukalaa ne dese beğenirsin 2 günde bozulur bu abla ben söyleyeyimm bende olabilir
dedimm parasını alayım dedi hani faturan nerde de para istiyosun dedim ayy çıldırdım ama
arkadaş verdi parasını kağıt aldı para verdiğine ve kargo teslim ettiğine dair.
Adam gitti ama benim sinirim hala geçmedi bugün fatura getirenlere patlıycam
gözünü seveyim yurtiçinin ben yaaa o kadar internetten alışveriş yaparım kuzum biliyosun
döküm demirden tava bile aldım ne kırık ne çizik nede ambalajında bişey vardı
bunlar daha burda ambalajın anasını ağlattı ben ulaşacağı yere kadar kargonun halini
düşünemiyorum yani alsanaalsanasmile
uzun oldu ama böyle aklinialirimsmile
veriyolar canım ben neler göndermedimki :lepi:kız askeriye de keki verirler mi kiii
gnydn hosgeldın cnm
mervem ogretmenlık bıttı cnm hele tarıh oğretmenlıgı hıc ....en ıyısını yapar bence polıslık tercıh ederek hatta olebısey dusunuyorsa yazsın acıkoğretım gercı ordu memleket sızın hem calısır hem okur bos yere vakıt kaybetmez n azından
kız askeriye de keki verirler mi kiii
off yaa ben bu ramazanda kilo veremiyorum hatta alıyorum galibaa mafoldumben
nafcım haklısın canım mngyle bende çok sorun yaşadım.benim erkek arkadaşımda askerde.kaç kere yurt içiyle bişeyler gönderdim.hakkaride asker ben istanbuldayım.inanın gönderdiklerimden kargo ücreti hiç 15 i geçmedi.yine bi kere göndercektim yağmur vardı mng yakın die oraya gittim.oraya kargo gitmiyo dedi.gidiyo ben daha önce gönderdim dedim.bizden iyimi biliyosun dediler.adam bana buraya kargo geliyo arkadaşlarıma diyo.sizde var bi problem dedim.neyse mırın kırın ettiler.gider ama 30 tl demesinmi.
ananı mı kandırıyon oğlum sen dedim çıktım
ayyyyy cezadamı var bıde gecen hafta ben alırdım o cezayı sanırım anaaaamm korktum ben
iyiyim canım saol
yazık olmus güzelim keke
keke de bayılırım kaydirigubbakcemile3
bayramdan sonraki hafta düğün var desem :roflol: :roflol: :roflol:
selam kizlar gunaydinlar nasilsiniz???
bugunku menumu yaziyorum hemen...
sahurda 2 cok kucuk dilim cavdar ekmegi 1 ince dilim sutlu ekmek domates salatalik beyaz peynir ve recel le kahvalti yaptim
iftarada corba ve manti var..corbayi ekmeksiz icerim...
ve tekrar sahura 5-6 kasik turlu 2 dilim cavdar ekmegi ve 4 kasik yogurt...
ha bu arada kek deyip durmayin sabahtan beri kafamda kek yapmak var..aman haa susun cunku yaparsam 1 tepsiyi ben yiyorum esim 3-4 tane yiyor sadece(
çocukların kahvaltısını hazırladım yiyolar çamasırıda makinaya attım
kendimede bi kahve yaptım
isteyen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?