Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

mehayım o güzel tariflerinin içinde iyi kilo almıyosun onada şükret sen olumunekankayizsmile

sorma mervem yapmiyorum ne zamandir inanki ama arada sapitiyorum yinede..arkadasim var cocuklari var burda 1 tane 3 tane yapinca dolduruyordum ona goturuyordum 2 dilim tart kek artik ne taptiysam bize ayiriyordum boylelikle almiyordum fazla kilo ama simdi hepsi bana kaliyor 1 dilim kek yemek icin 1 tepsi yapiyorum sonra hepsini yiyorum afiyetle sonrada veremiyorum kilo falan..ama sukurler olsunki almiyorumda:Saruboceq::Saruboceq:
almamamin nedeni hareket sanirim inan hic oturamiyorum dun hesapladim oglumdan dolayi 15 saat ayaktaydim resmen surekli pesindeyim hic oturmak istemiyor sagi solu karistiriyor dusutor...kendine zarar vermesin diye pesinde dolanmaktan oturamiyorum o yuzdende zayifliyorum sanirim..ama cokk yoruluyorum ramazanda 2 kat daha zor oluyor...:çok üzgünüm:

cok ince canim serce parmagin en ust kismi kadardi cavdarlar boylarida 7 cm kadar falandi cok degil dimi???:uhm:

ayyyy bana tatli verde topraktan olsun tepsi tepsi yerim dahada isterimmcokacimcoookcokacimcoook

bir bayramda 1 tepsi baklavayi yedim tek basima 5 gunde dusun...kafamçokkarıştı

çocukların kahvaltısını hazırladım yiyolar çamasırıda makinaya attım
kendimede bi kahve yaptım
isteyen var mı?
beeennnnnnnnnn

ayy canım benim yaa tahmin edebiliyorum.bende bazen yeğenimi alıp getiriyorum bize.oda daha küçük.seninkinden büyük ama.inan onun geldiği gün ben 2 dk oturamıyorum.çocuklar yoruyo insanı.hak veriyorum yani sana.ama kilo almadıgın için sevin kıızz Şeniz :teselli:

canim benim tek sevindigim sey bu zaten...boyle teselli ediyorum bende kendimiboshayallersmile

o zaman çok değil canım normalmiş olumunekankayizsmile

1 tepsi baklava mı akannehir

annem ilk evlendiğim sene bana yapmıştı ev baklavası ay bozuldu gitti valla hiç yemedim

bir dilim tadına bakmak için almışımdır eşimde bikaç dilim yemiştir kalanı çöpe

gitti eyvahedigeldismile

sevmiyorum şerbetli tatlıları çokkkkk çokkk canımın istemesi lazım kaydirigubbakcemile

bende :1rolleyes:ben hemde üçü bi arada içiyorum şimdi
herkes bana kızacak ama

bende onu içemiyorum canım yaklaşık 6 senedir hiçbir içtiğim içeceğe şeker koymuyorum boshayallersmile

ne güzel gecenlerde cayı sekersiz içiyim dedim bi hafta dayanabildim sonra tekrar

bende sevmem bayilirimmmmmmmmmsempatiksalakcinni
Ayyy bu aksam olsada yesem soyle birkac dilim baklava...ama gidip almam alirsaém hepsi biter bu aksam...

kahve çok içildiğinde selülit yapıyormuş gerçekten :gitme: ama kahve telvesini selülitli bölgeye sürüp masaj yapmak geçiriyomuş aklinialirimsmile aklinialirimsmile KK dan öğrendim :enbuyukkk:

afiyet olsun canim bende cok severim onu..findiklisi varya cafe crown un ona bayilirim kac kaloriki onlar acaba???CADIARZU:uhm:
60-65 kalori canım çok deil.ama fazlası selülit yapıyomuş o doğru bak
çokmuş hemde selülüt yapıyomuş ben öyle duydum
yanlış duymuş şekerim.paketin arkasında kalorisi yazıyo.hatta ben hemen bakim dur dolapta var.74 kl fındıklısı.78 kl normali kızlar.şekersizi 50lerde bişey.

kilo alana ceza varmış kızz sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…