- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #15.081
için kızlar için kahveleri tatlı da yapın yanına sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
için ya fındıklısını da için çikolatalısını da yanında yemekte yiyin ohhhhhhhh
bende yarın ceza almam belkiiii kaydirigubbakcemile3
al kız mehay koş al gel baklava sonra da otur ye bi tepsiyi hadi amaaaaaaa :roflol:
hadi len ordan:mymeka: alacagim varsada kacti:dilcikar:
kaydirigubbakcemile3 hehe kaynattık sahura kadar gelin diyoruz gelmiyorsunuzooo tınkerbell le melisdeniz gece güzel kaynatmışlar
kaydirigubbakcemile3
o da güzelmiş :roflol::roflol::roflol::roflol:
işyerim çiğli organizede , evim atakent bostanlı tarafında canım aklinialirimsmile aklinialirimsmile
sağol canımm opuyorumnanaktan iyileşicem inşallah zemuszemus zemuszemus
günaydın bebişim kaydirigubbakcemile2
evettt maşallah maşallah diyelim zemuszemus zemuszemus bizde geceleri girebilsek güzel olur sessiz sedasız sositososito sositososito
60-65 kalori canım çok deil.ama fazlası selülit yapıyomuş o doğru bak
yanlış duymuş şekerim.paketin arkasında kalorisi yazıyo.hatta ben hemen bakim dur dolapta var.74 kl fındıklısı.78 kl normali kızlar.şekersizi 50lerde bişey.
kilo alana ceza varmış kızz sositososito
60-65 kalori canım çok deil.ama fazlası selülit yapıyomuş o doğru bak
yanlış duymuş şekerim.paketin arkasında kalorisi yazıyo.hatta ben hemen bakim dur dolapta var.74 kl fındıklısı.78 kl normali kızlar.şekersizi 50lerde bişey.
kilo alana ceza varmış kızz sositososito
ayyy kızlar bı bulasık yıkadım bı cocukalrı dordum hango aara kaynattınız bu kadar
::)))
bu arada yemek yapıyorum duzceye gecıcem bı kosu hemen bı markenn cocuk kıyafetleındeındırm baslamıs hersey 5tl tekmıs herseyden sekılmeden gıdıp geeyım bakalım cocukları ayarlayabılırsem eger
kahve çok içildiğinde selülit yapıyormuş gerçekten :gitme: ama kahve telvesini selülitli bölgeye sürüp masaj yapmak geçiriyomuş aklinialirimsmile aklinialirimsmile KK dan öğrendim :enbuyukkk:
hadi len ordan:mymeka: alacagim varsada kacti:dilcikar:
günaydın hepinize
aldır bilg. eşine gelin nafım geceleride laflarız. Diğer topikler çok hararetli oluyor akşamlarıdelikafadulden
ayyy kızlar bı bulasık yıkadım bı cocukalrı dordum hango aara kaynattınız bu kadar
::)))
bu arada yemek yapıyorum duzceye gecıcem bı kosu hemen bı markenn cocuk kıyafetleındeındırm baslamıs hersey 5tl tekmıs herseyden sekılmeden gıdıp geeyım bakalım cocukları ayarlayabılırsem eger
ayyy ben cok kahve icerim selulitlerin nedeni o galiba ama nescafe selulit yapmiyor demisti seda sayan programinda...:uhm:acaba yaparmiki???
cnm hosbulduk buralardaydım da bı gozdn kacırdım sızı almıs basınızı gıotmıssınız :))
yaa peki sen uzak durabiliyormusun???CADIARZUyapmaz olur mu hemde en halisini yapıyorÖzellikle zayıflamaya başlandığı zaman uzak durmak gerekli Ben de çok düşkünümdür kahveye
ay aşıklar buluştu :asigim:
aksama yeeıl fasul ye avr bızde de onu yapmaya caksıyorum
ceza nedir acaba???????????
oyy kıyamammm :teselli:yaa peki sen uzak durabiliyormusun???CADIARZU
evet oyle oldu canimboshayallersmile ama ne yazikki ayriliyorlar simdi...saadetimiz buraya kadarmis:roflol:
her alinan 100 gr basina 1 kilo alacakmissin :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?