Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

için kızlar için kahveleri tatlı da yapın yanına sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

için ya fındıklısını da için çikolatalısını da yanında yemekte yiyin ohhhhhhhh
bende yarın ceza almam belkiiii kaydirigubbakcemile3

al kız mehay koş al gel baklava sonra da otur ye bi tepsiyi hadi amaaaaaaa :roflol:

özgeeeee yanına mahpıss arkadaşımı mı arıyosun :roflol: :roflol: :roflol:

hadi len ordan:mymeka: alacagim varsada kacti:dilcikar:

all işte kızın isteğini kaçırdın :roflol: :roflol: :roflol:

ayyy kızlar bı bulasık yıkadım bı cocukalrı dordum hango aara kaynattınız bu kadar
::)))
bu arada yemek yapıyorum duzceye gecıcem bı kosu hemen bı markenn cocuk kıyafetleındeındırm baslamıs hersey 5tl tekmıs herseyden sekılmeden gıdıp geeyım bakalım cocukları ayarlayabılırsem eger

olala nerde ki :gitme:

eylül nerde :gitme:

ege nerde :gitme:

ayy duygusala bağladım kendimi :sinifsinif:

günaydın hepinize

ooo tınkerbell le melisdeniz gece güzel kaynatmışlar
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 hehe kaynattık sahura kadar gelin diyoruz gelmiyorsunuz

Çok ıssızdı burası eyvahedigeldismile
aldır bilg. eşine gelin nafım geceleride laflarız. Diğer topikler çok hararetli oluyor akşamlarıdelikafadulden

haaaa iyi azmış içebilirim yanii

ayyy iyiymis bu bahaneyle almayiz kilo falan..ama alanda olsa saklar gibime geliyor ceza korkusuna..kim dur
durustce soyleyecek bakalim...-

hosgeldun sefkulummmŞeniz

kahve çok içildiğinde selülit yapıyormuş gerçekten :gitme: ama kahve telvesini selülitli bölgeye sürüp masaj yapmak geçiriyomuş aklinialirimsmile aklinialirimsmile KK dan öğrendim :enbuyukkk:

ana ilk kez duydum kızım ne kadar telve kalcakki içinde CADIARZU

hadi len ordan:mymeka: alacagim varsada kacti:dilcikar:

ya tühhhhhhh :1ninca:

günaydın hepinize

aldır bilg. eşine gelin nafım geceleride laflarız. Diğer topikler çok hararetli oluyor akşamlarıdelikafadulden

tınkerbell cim naf cazibesini kullanamıyor ki aklinialirimsmile

koş kız koşş yurdum kadınları kapışmadan sen kap bişeyler bebişlere zemuszemus zemuszemus

kizlar bir yandan sizle konusurken bir yandan oglumu yedirdim ama sikildi durmak istemiyor artik mama sandalyesinde inmek istiyor..ben cikiyorum o uyuyunca gelirim yine biryere ayrilmayin sakin....opuldunuz hepiniz...

yaa peki sen uzak durabiliyormusun???CADIARZU

evet oyle oldu canimboshayallersmile ama ne yazikki ayriliyorlar simdi...saadetimiz buraya kadarmis:roflol:
oyy kıyamammm :teselli:
her alinan 100 gr basina 1 kilo alacakmissin :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ay delüüüü laelaelaelaelae :roflol: :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…