Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlar oje sürüyorum sonra yemek yiyeyim sonra da kdv dosyasını işleyeyim gelicem

öptümmmmm opuyorumnanaktan

naf ve oyelken
lapa 2 günlük bi detoks normalde.genelde adet döneminin son iki günü yapılıyo ki vücut su toplamasın die.ama ben ramazanda önce haftada bir yapıyodum.pirinçten yapılıyo kızlar.nası başlasam anlatmaya.bakın normalde 2 günlük bi detoks ama ben bi gün yapıorum çünkü ilk gün verdiriyo sadece.ikinci gün bişey verdirmiyo.1 günde 1 kilodan aşağı verdiriyo.vucuttaki ödemleri attırıyo.bi günde 3 öğün yiyosun.her öğün için 1 küçücük çay bardağı pirinci 3 çay bardagı suylayağsız tuzsuz haşlıyosun ve istenilen yeşilllik domates salata ve baharatla karıştırıp yiyin.aralarda meyve çay kahve yiyebilirsiniz

slm kızlar nasılsınız ben geldiiim muhabbet koyu yine:):hulya:
ayr dün akşamki iftar menüm
1kase tarhana çorbası,bol salata
2 tane biber dolma.1dilim karpuz..yarım saat sonrada sirkeli su içtim..
ara-incir,1br şekersiz çay,ardından yürüyüş
yatmadan öncede yarım saat egzersiz...kaydirigubbakcemile2

sahurda yine 2tane dolma ve yoğurt.. dolma çokmu olmuş yaaCADIARZU

kızlar oje sürüyorum sonra yemek yiyeyim sonra da kdv dosyasını işleyeyim gelicem

öptümmmmm opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 tmm naf başladı yine oje sürmeye sempatiksalakcinni şekerim biraz hava alsın tırnakların sararmıyor mu

maşallahh hatun dediğin böyle olur işte vereliniortak hem iş hem bakım :))))

Tinkerbell hoşbuldum canım... nasılsın ?
iyiyim cnm sıcaklarla boğuşuyorum sen nasılsın opuyorumnanaktan

hoşgeldin a.s.oh ne güzel egzersizini de yapmışsın ekmek yemediysen sorun yok bence

mervecim tadı kötü olmuyor mu

mervecim tadı kötü olmuyor mu

ben o tarifi midem rahatsız olduğu zaman (bulandığı veya ağrıdığı zaman) uyguluyorum hem çok hafif hem de tok tutan bir tarif. eğer tuz ve baharat eklersen tadı güzel bie oluyor yani ben seviyorum aslına :) ama detoks için kullanıldığını ilk defa duydum onun için de deneyeceğim :)

yok canım hiç ekmek yemedim dolma yediğim için dengelemeye çalıştım..

Selam kızlar, bugünden itibaren yediklerime dikkat ederek ve egzersiz yaparak kilo vereceğim. 1 saat önce uyandım ve süt eşliğinde bir kase nesfit yedim. porsiyonu küçük tuttuğum için fazla doyurmadı sanki ama birkaç saat snra acıkırsam yoğurdun içine salatalık doğrayip yiyeceğim...

herkese kolay gelsin...

slm cnm sana da kolay gelsin kaçla başlıyorsun?

selam canım da bu söylediklerin çok az değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…