- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #15.101
günaydın hepinize
kaydirigubbakcemile3 hehe kaynattık sahura kadar gelin diyoruz gelmiyorsunuz
Çok ıssızdı burası eyvahedigeldismile
aldır bilg. eşine gelin nafım geceleride laflarız. Diğer topikler çok hararetli oluyor akşamlarıdelikafadulden
ayyy iyiymis bu bahaneyle almayiz kilo falan..ama alanda olsa saklar gibime geliyor ceza korkusuna..kim dur
durustce soyleyecek bakalim...-
ana ilk kez duydum kızım ne kadar telve kalcakki içinde CADIARZU
tınkerbell cim naf cazibesini kullanamıyor ki aklinialirimsmile
kizlar bir yandan sizle konusurken bir yandan oglumu yedirdim ama sikildi durmak istemiyor artik mama sandalyesinde inmek istiyor..ben cikiyorum o uyuyunca gelirim yine biryere ayrilmayin sakin....opuldunuz hepiniz...
o an kafamıza ne eserse :ecrin_bebek:
yada topige 1 hafta girmeme cezasi...benneyaptımki
offf buda cok agir oldu galiba yaaa
merhaba kızlaaar zemuszemus
:roflol::roflol::roflol:yok artıkher alinan 100 gr basina 1 kilo alacakmissin :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hadi kolay gelsin canı sanakizlar bir yandan sizle konusurken bir yandan oglumu yedirdim ama sikildi durmak istemiyor artik mama sandalyesinde inmek istiyor..ben cikiyorum o uyuyunca gelirim yine biryere ayrilmayin sakin....opuldunuz hepiniz...
ceza nedir acaba???????????
kizlar bir yandan sizle konusurken bir yandan oglumu yedirdim ama sikildi durmak istemiyor artik mama sandalyesinde inmek istiyor..ben cikiyorum o uyuyunca gelirim yine biryere ayrilmayin sakin....opuldunuz hepiniz...
görüşürüz canım bende buarada biraz ev temizlim.heryer açıkya toz oldu her taraf.1 saatimi alır.çok sürmez.
merhaba kızlaaar zemuszemus
ana ilk kez duydum kızım ne kadar telve kalcakki içinde CADIARZU
ya tühhhhhhh :1ninca:
tınkerbell cim naf cazibesini kullanamıyor ki aklinialirimsmile
kızlar öğle tatili ben kafamı biraz masaya koyayım
1 de uyandırın hee 6 ya kadar uyumayayım kaydirigubbakcemile3
kızlar bugün lapa günü yaptım kendime.ben işlerimi yaparken lapam pişsin sonrada oturup afiyetle yiim barim.öpüldünüz
kızlar bugün lapa günü yaptım kendime.ben işlerimi yaparken lapam pişsin sonrada oturup afiyetle yiim barim.öpüldünüz
üffff buralar cok sıcak ya yanıyoruz oturduğum yerden terler akıyo ben hiç böle terlediğimi bilmezdim sabah aksam dustayım valla
kaydirigubbakcemile3 yok yok en güzeli sana değişik yemekler yapmak istiyorum bir bilgisayar olsaydı iyi olurdu bakar yapardım desin kaydirigubbakcemile3 Midesine düşkündü benim eşim gibi sanki dimi naf delikafadulden bak nasıl alır. kaydirigubbakcemile5
bende bu akşam bamya pişircem hiçte sevmem yanınada bi çorba yaparım ama ne suan düşünmedim
yarında oruc olcam bitti benimki
üffff buralar cok sıcak ya yanıyoruz oturduğum yerden terler akıyo ben hiç böle terlediğimi bilmezdim sabah aksam dustayım valla
yaa peki sen uzak durabiliyormusun???CADIARZU
zor oluyor ama bazen sabahları içiyorum gün içinde çok canım isterse en iyisi türk kahvesi 53 kilo oldum ama selülit var malesef
evet oyle oldu canimboshayallersmile ama ne yazikki ayriliyorlar simdi...saadetimiz buraya kadarmis:roflol:
kaydirigubbakcemile3 hımm çok katı bir ceza olurdu herhaldeher alinan 100 gr basina 1 kilo alacakmissin :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol:günaydın canımm zemuszemus
evet şart oldu bana bi laptop zemuszemus zemuszemus
söyleriz söylerizz söylemezsek sonraki hafta yine kilo verememiş görünürüzz al sana yine ceza
sen şirkette herkese kahve ısmarla sonra telveleri topla akşam sürüverirsin miss gibim
kızım adamı gördüğüm mü var cazibemi kullanayım :roflol: :roflol: :roflol:
merhaba patiska hoşgeldin cnmmerhaba kızlaaar zemuszemus
istanbulda öyle nemden nefes alınmıyor :hulya: kışş gelsinüffff buralar cok sıcak ya yanıyoruz oturduğum yerden terler akıyo ben hiç böle terlediğimi bilmezdim sabah aksam dustayım valla
lapa ne yaa ne işe yarıyo
havalar aşırı sıcak buralarda öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?