Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydın canımm zemuszemus

evet şart oldu bana bi laptop zemuszemus zemuszemus

ayyy iyiymis bu bahaneyle almayiz kilo falan..ama alanda olsa saklar gibime geliyor ceza korkusuna..kim dur
durustce soyleyecek bakalim...-

söyleriz söylerizz söylemezsek sonraki hafta yine kilo verememiş görünürüzz al sana yine ceza

ana ilk kez duydum kızım ne kadar telve kalcakki içinde CADIARZU

tınkerbell cim naf cazibesini kullanamıyor ki aklinialirimsmile

sen şirkette herkese kahve ısmarla sonra telveleri topla akşam sürüverirsin miss gibim

kızım adamı gördüğüm mü var cazibemi kullanayım :roflol: :roflol: :roflol:

kizlar bir yandan sizle konusurken bir yandan oglumu yedirdim ama sikildi durmak istemiyor artik mama sandalyesinde inmek istiyor..ben cikiyorum o uyuyunca gelirim yine biryere ayrilmayin sakin....opuldunuz hepiniz...

görüşürüz canım bende buarada biraz ev temizlim.heryer açıkya toz oldu her taraf.1 saatimi alır.çok sürmez.

her alinan 100 gr basina 1 kilo alacakmissin :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:yok artık
kizlar bir yandan sizle konusurken bir yandan oglumu yedirdim ama sikildi durmak istemiyor artik mama sandalyesinde inmek istiyor..ben cikiyorum o uyuyunca gelirim yine biryere ayrilmayin sakin....opuldunuz hepiniz...
hadi kolay gelsin canı sana
yada topige 1 hafta girmeme cezasi...benneyaptımki
offf buda cok agir oldu galiba yaaa

bence de ağır olur

ceza nedir acaba???????????

spor olarak verilebilir canım zemuszemus

gülegülee

görüşürüz canım bende buarada biraz ev temizlim.heryer açıkya toz oldu her taraf.1 saatimi alır.çok sürmez.

kolay gelsin cnmm

yada topige 1 hafta girmeme cezasi...benneyaptımki
offf buda cok agir oldu galiba yaaa

öyle bişey asla olmaz canım :umursamaz: burası hepimizin topiği kimse

kimseyi kovamaz, küstahça konuşamaz opuyorumnanaktan

merhaba kızlaaar zemuszemus

hoşgeldin patis nbr :hulya:

ana ilk kez duydum kızım ne kadar telve kalcakki içinde CADIARZU

ya tühhhhhhh :1ninca:

tınkerbell cim naf cazibesini kullanamıyor ki aklinialirimsmile

kaydirigubbakcemile3 yok yok en güzeli sana değişik yemekler yapmak istiyorum bir bilgisayar olsaydı iyi olurdu bakar yapardım desin kaydirigubbakcemile3 Midesine düşkündü benim eşim gibi sanki dimi naf delikafadulden bak nasıl alır. kaydirigubbakcemile5

kızlar öğle tatili ben kafamı biraz masaya koyayım
1 de uyandırın hee 6 ya kadar uyumayayım kaydirigubbakcemile3

uykucuuuu

bende oje süreyimm bari bayanssulusmile bayanssulusmile

kızlar bugün lapa günü yaptım kendime.ben işlerimi yaparken lapam pişsin sonrada oturup afiyetle yiim barim.öpüldünüz

afiyet olsun cnm ( sonra bu lapa olayını konuşalım nasıl yapıyosun ne işe yarıyor diye merak ettim ) opuyorumnanaktan

kızlar bugün lapa günü yaptım kendime.ben işlerimi yaparken lapam pişsin sonrada oturup afiyetle yiim barim.öpüldünüz

lapa ne yaa ne işe yarıyo

üffff buralar cok sıcak ya yanıyoruz oturduğum yerden terler akıyo ben hiç böle terlediğimi bilmezdim sabah aksam dustayım valla

havalar aşırı sıcak buralarda öyle

evet canım benimkide düşkün midesine ama öyle söylersem telefondan gir bak der aklinialirimsmile aklinialirimsmile

bende bu akşam bamya pişircem hiçte sevmem yanınada bi çorba yaparım ama ne suan düşünmedim
yarında oruc olcam bitti benimki

bamyayı severim zemuszemus zemuszemus anam kilosu 4 TL pazarda ramazan kazığı sanırsam

üffff buralar cok sıcak ya yanıyoruz oturduğum yerden terler akıyo ben hiç böle terlediğimi bilmezdim sabah aksam dustayım valla

aynen burasıda çok sıcakk gamyoncuiremsu

her alinan 100 gr basina 1 kilo alacakmissin :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3 hımm çok katı bir ceza olurdu herhalde
:roflol:
merhaba kızlaaar zemuszemus
merhaba patiska hoşgeldin cnm
istanbulda öyle nemden nefes alınmıyor :hulya: kışş gelsin
lapa ne yaa ne işe yarıyo

havalar aşırı sıcak buralarda öyle

bende merak ettim hep duyuyorum burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…