Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydın arkadaşlar...
Kilo bildirimleri yapılıyor galiba...
herkes en az 1-2 kilo vermiştir umarım..

gnydn kızlr nasılsınız ???ben yorgunum oglum bu gece 3ten sonra hıc uyumadı hala d aayakta gozlerımı gorsenız balon gıbı halımı desenız yorgun bıtkın

kılomu bıldırmıstım ama yıne yazayım nafım arama sen zahmet olmasın64,4

güle güle kullanın arabanızı hayırlı olsun
oyelken sakaydı cnm ya ya ılerledıkce derken 30 yasındayım daha ben kucucugum daaha
bende birden cok merak ettim yasını öyle yas ilerleyince felan yazmıssın kafamçokkarıştı
menünün biraz az gibi ama ben kiloya takıldım menüden çok iki kilo verdin ha tebrik ediyorum seni vereliniortak
günaydın arkadaşlarrrr
güaydın
günaydın arkadaşlar...
Kilo bildirimleri yapılıyor galiba...
herkes en az 1-2 kilo vermiştir umarım..
günaydın

egecım buron hayırlı olsun cnm senınde

amasen ogretmn deılmısın anlayamadım ne burosu bu???

teşekkür ederim canım.eğitim danışmanlık ve öğrenci takip bürosu.öğretmenim ama özel çalışıyorum.durumu yetersiz olan öğrencilere destek veriyoruz.yanlışlarını bulup düzeltmesini sağlıyoruz.gereken durumlarda özel ders aldırıyoruz.okul durumunu takip ediyoruz.durumu iyi olanlarada daha başarılı olmaları için yardımcı oluyoruz.eksiklerini kapatıyoruz.çalışma programı oluşturup kontrolünü gerçekleştiriyoruz.tercihlerini beraber yapıyoruz vs.vs...aynı zamanda takibimdeki öğrencilerin matematik ve geometri özel derslerinide ben veriyorum.zaten vardı bürom ama yeni yere taşıncam.burası benim için çok iyi olacak.çünkü büromla oğluşumun okulunun arasında sadece 1 apt.var.

selam cicileeer :)
Nazlı arabanız hayırlı olsun canım,kazasız belasız kullanmak nasip etsin inşallah.
Egecim sana da hayırlı olsun bol kazançlar inşallah büronda

amin canım çok sağol.allah bol kazançtan önce hepimize sağlık ve huzur versin.sonrada kazandıklarımızı ağıztadıyla yemeyi nasip etsin.

Günaydın cicilleeer opuyorumnanaktan
+

günaydın kuşum

çok iyi yapıyorsun cnm kutlarım senii
oğluşuna da yakın olmak ne güzel zemuszemus

haklısın canım sağlık ve huzur herşeyden önemli

evet sağlık olmadan hiç bir şey olmuyor

nazlıcım cocuk hastamı neden uyumadı acaba sabaha kadar

bılmıyorum kı cnm ya bak sımdı onunla oynuyoruz keyfıne dıyecek yok gece baslıyor aglamaya (( uyumuyor bır haftadır ama bu gece hepten ayrıydı

anladım cm hayırlı olsun sevındım cok walla ıyı bılırım cocuk tasımayı ordan oraya kızım okula basladı sukur ama bu yılda oglumu tasımya baslıcam babannesıne o bakıyor ben okuldayken ama nasıl olcak bılmıyorum bakalım

kızlar ız sımdı dısarı cıkıyor haırlandık gorusmek uzere artıkın ıftara gelırz ewe

arkadaşlar ben 71,400 olmuşum yani 100 gr vermişim ama sevinçliyim bile çünkü haftaiçi 71,800 ü görmüştüm almaktansa 100 gr vermek çok iyi bence kaydirigubbakcemile2

kızlar ben çizelgemi değiştirdim ama söylemedim.500 gr.verebilmişim.siz ne yaptınız?

bencede cok gzl 500gr.
bende tatlıyı kacırmama ragmen gzl verdım bırde tatlıları ymeseydım hazır yurus yaparken gzl olcaktı ama bu hafta tatlı ısını sınırlıycm baklaım nolcak ???hedef 63 bayrama
henuz doğum oncesı kıloma ınemedım ben ya (( ama az kaldı 1kılo dah verdıkmı tammdır iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…