- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #15.261
günaydın arkadaşlar...
Kilo bildirimleri yapılıyor galiba...
herkes en az 1-2 kilo vermiştir umarım..
iftarda:az corba salata az pide ıkı tane haslanmıs mısır bır baklava
ara:kavun
sahur:az yesıl fasulye az pide mınnacık
güle güle kullanın arabanızı hayırlı olsunkızlar cok gzl mutlu bır haber aldım sımdı sızle paylasmak ıstedım
esım aradı aylardır araba bakıyorduk bakalım begendımız bır arabada pazarlıkla anlasılmıs ama taaaa kayserıye gıdıp alıp gecek esım haıyırlısıla evımızın onune bı gelse bakalım cok sevındım yıllardır ıstıyroduk ama kredı cekmeden dıye bkleyıp duruorduk snunda gerlesecek sanırım cok mutluyum suan
bende birden cok merak ettim yasını öyle yas ilerleyince felan yazmıssın kafamçokkarıştıoyelken sakaydı cnm ya ya ılerledıkce derken 30 yasındayım daha ben kucucugum daaha
menünün biraz az gibi ama ben kiloya takıldım menüden çok iki kilo verdin ha tebrik ediyorum seni vereliniortakkızlar bugünkü iftar menüm
1kase çorba,1dilim çavdar ekmeği,salata,hurma
ardından bi dilim karpuz ve 1tanede çikolatalı goflet yedim:kedi:
ardından yarım saat yürüyüşe çıktım biraz öncede 15 dk egzersiz yaptım yatıyorum artıkmirmirmirmir
buarada şimdiden bildirimimde yapayım 63 kiloydum nafcım 61 olmuşum 2 kilo vermişim ya çok şaşırdım sevindimde..
güaydıngünaydın arkadaşlarrrr
günaydıngünaydın arkadaşlar...
Kilo bildirimleri yapılıyor galiba...
herkes en az 1-2 kilo vermiştir umarım..
günaydın herkese
nazlıcım cocuk hastamı neden uyumadı acaba sabaha kadar
egecım buron hayırlı olsun cnm senınde
amasen ogretmn deılmısın anlayamadım ne burosu bu???
selam cicileeer :)
Nazlı arabanız hayırlı olsun canım,kazasız belasız kullanmak nasip etsin inşallah.
Egecim sana da hayırlı olsun bol kazançlar inşallah büronda
amin canım çok sağol.allah bol kazançtan önce hepimize sağlık ve huzur versin.sonrada kazandıklarımızı ağıztadıyla yemeyi nasip etsin.
+Günaydın cicilleeer opuyorumnanaktan
teşekkür ederim canım.eğitim danışmanlık ve öğrenci takip bürosu.öğretmenim ama özel çalışıyorum.durumu yetersiz olan öğrencilere destek veriyoruz.yanlışlarını bulup düzeltmesini sağlıyoruz.gereken durumlarda özel ders aldırıyoruz.okul durumunu takip ediyoruz.durumu iyi olanlarada daha başarılı olmaları için yardımcı oluyoruz.eksiklerini kapatıyoruz.çalışma programı oluşturup kontrolünü gerçekleştiriyoruz.tercihlerini beraber yapıyoruz vs.vs...aynı zamanda takibimdeki öğrencilerin matematik ve geometri özel derslerinide ben veriyorum.zaten vardı bürom ama yeni yere taşıncam.burası benim için çok iyi olacak.çünkü büromla oğluşumun okulunun arasında sadece 1 apt.var.
haklısın canım sağlık ve huzur herşeyden önemli
nazlıcım cocuk hastamı neden uyumadı acaba sabaha kadar
teşekkür ederim canım.eğitim danışmanlık ve öğrenci takip bürosu.öğretmenim ama özel çalışıyorum.durumu yetersiz olan öğrencilere destek veriyoruz.yanlışlarını bulup düzeltmesini sağlıyoruz.gereken durumlarda özel ders aldırıyoruz.okul durumunu takip ediyoruz.durumu iyi olanlarada daha başarılı olmaları için yardımcı oluyoruz.eksiklerini kapatıyoruz.çalışma programı oluşturup kontrolünü gerçekleştiriyoruz.tercihlerini beraber yapıyoruz vs.vs...aynı zamanda takibimdeki öğrencilerin matematik ve geometri özel derslerinide ben veriyorum.zaten vardı bürom ama yeni yere taşıncam.burası benim için çok iyi olacak.çünkü büromla oğluşumun okulunun arasında sadece 1 apt.var.
kızlar ben çizelgemi değiştirdim ama söylemedim.500 gr.verebilmişim.siz ne yaptınız?
kızlar ben çizelgemi değiştirdim ama söylemedim.500 gr.verebilmişim.siz ne yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?