- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #15.281
arkadaşlar ben 71,400 olmuşum yani 100 gr vermişim ama sevinçliyim bile çünkü haftaiçi 71,800 ü görmüştüm almaktansa 100 gr vermek çok iyi bence kaydirigubbakcemile2
kızlar ben çizelgemi değiştirdim ama söylemedim.500 gr.verebilmişim.siz ne yaptınız?
özge sen bugün kilo bildirimi yapmıcanmı arkadaşım?pek niyetin yok gibi
özür dilerim canım yazdığını farketmedim.ramazanda azda olsa vermek bile sevindirici bencealkisalkisalkis
kızlar ben de salı günü başladım diyet ve spora ve 500 gram vermişim. fena değil gibi siz ne dersiniz?
bılmıyorum kı cnm ya bak sımdı onunla oynuyoruz keyfıne dıyecek yok gece baslıyor aglamaya(( uyumuyor bır haftadır ama bu gece hepten ayrıydı
anladım cm hayırlı olsun sevındım cok walla ıyı bılırım cocuk tasımayı ordan oraya kızım okula basladı sukur ama bu yılda oglumu tasımya baslıcam babannesıne o bakıyor ben okuldayken ama nasıl olcak bılmıyorum bakalım
kızlar ız sımdı dısarı cıkıyor haırlandık gorusmek uzere artıkın ıftara gelırz ewe
kızlar ben de salı günü başladım diyet ve spora ve 500 gram vermişim. fena değil gibi siz ne dersiniz?
harika bence :içelim:
harika 2 günde daha ne olsun
aman asya cım çocuklar hasta olmasında gerisi hiç önemli dğeil
kızlar ya size bişi dicem
benim her sahura kalktığımda aşırı derece de bacaklarım ağrıyor her sahurda ağlıycam nerdeyse
ve her sahurda mutlaka ağrı kesici içiyorum
size de oluyor mu yada fikri olan varmı nedendir diye
grip aşısı yaptıracakmısınız siz çocuklara eylül de
kızlar cok gzl mutlu bır haber aldım sımdı sızle paylasmak ıstedım
esım aradı aylardır araba bakıyorduk bakalım begendımız bır arabada pazarlıkla anlasılmıs ama taaaa kayserıye gıdıp alıp gecek esım haıyırlısıla evımızın onune bı gelse bakalım cok sevındım yıllardır ıstıyroduk ama kredı cekmeden dıye bkleyıp duruorduk snunda gerlesecek sanırım cok mutluyum suan
Diyet Yemek TarifleriKabaklı Patates
600 gram dolmalik kabak
400 gram patates
200 ml. light süt
Tuz
nane
maydanoz
kinşiş
karabiber
Hazırlanışı
Patatesleri soyun. Tepesini kestiğiniz kabakları yıkayın. Küçük küçük doğradığınız kabak ve patatesleri bir tencereye koyun. Tuzladıktan sonra üzerini geçecek kadar suyla 30 dakika haşlayın. Süzdüğünüz sebze suyunun 200 ml.sini ayırın. Nane, maydanoz ve kişnişi yıkayıp kurutun.Malzemenin tümünü otlar ve sütle karıştırarak koyu bir atatesli Çorbakarışım elde edin. afiyett olsun:))
haberler iyi.büroyu tuttum bugün kira kontratını yaptık
ben 7 8 ayda 17 ciwarında kilo werdim oncelikle seker ve tuzu tamamen kestim tuzu yediğim yemeklerden sekeride mayvelerden karşılıoruz zaten mekik cekmek çok önemli birde yeşil çay biberiye we kiraz sapı bi deneyin
kardeşim tatlı almış. ama yok daha ilk günden yiyemem. mutfağa gidip gelip bakıyorum. şimdi yeşil çay yaptım içtim. iyi geldi...
iftar mneüsüünde yediklerim çorba su
günaydın arkadaşlarrrr
günaydın arkadaşlar...
Kilo bildirimleri yapılıyor galiba...
herkes en az 1-2 kilo vermiştir umarım..
iftarda:az corba salata az pide ıkı tane haslanmıs mısır bır baklava
ara:kavun
sahur:az yesıl fasulye az pide mınnacık
kızlar naf ın internetinde problem varmış
kızlar ya size bişi dicem
benim her sahura kalktığımda aşırı derece de bacaklarım ağrıyor her sahurda ağlıycam nerdeyse
ve her sahurda mutlaka ağrı kesici içiyorum
size de oluyor mu yada fikri olan varmı nedendir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?