Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlar bn kılomu korudugum haftalarda bıle acaıp seınıyorum ya ki ben 3aydır 65lerdeyım yanı vermek ıcıncok caba gostermedım kılo korudum hep ama artık zamanı geldı sankı gecıyor bıle

şimdi oynuyo ha çok fena bu cocuklar ya bizi oyuncak ediyolar valla

kızlar ya size bişi dicem
benim her sahura kalktığımda aşırı derece de bacaklarım ağrıyor her sahurda ağlıycam nerdeyse
ve her sahurda mutlaka ağrı kesici içiyorum
size de oluyor mu yada fikri olan varmı nedendir diye

eşimde de bende de oluyo o ağrı bendeki çok aşırı değil ama eşim çok fazla ağrıdığını sölüyo sebebini bilmiyorum bende

hayırlısı olsun canım çok sevindim zemuszemus

ben patates ve kabağı direk haşlayıp yiyorum az yağ az limon ve tuz ile güzel oluyo cnm sağol opuyorumnanaktan

haberler iyi.büroyu tuttum bugün kira kontratını yaptık

hayırlısı olsun egecim çok sevindim opuyorumnanaktan

ben 7 8 ayda 17 ciwarında kilo werdim oncelikle seker ve tuzu tamamen kestim tuzu yediğim yemeklerden sekeride mayvelerden karşılıoruz zaten mekik cekmek çok önemli birde yeşil çay biberiye we kiraz sapı bi deneyin

kardeşim tatlı almış. ama yok daha ilk günden yiyemem. mutfağa gidip gelip bakıyorum. şimdi yeşil çay yaptım içtim. iyi geldi...

hoşgeldiniz a.s. listemize dahil olacaksanız başlangıç kilo hedef ve şimdiki kilo bilgilerinizi alabilirmiyim kızlar kaydirigubbakcemile5

iftar mneüsüünde yediklerim çorba su

bu kadarcık mı lmaz:

günaydın arkadaşlarrrr

tünaydın balım :kedi:

günaydın arkadaşlar...
Kilo bildirimleri yapılıyor galiba...
herkes en az 1-2 kilo vermiştir umarım..

günaydın canım senin kilo bildirimini göremedim bilmiyorumkismile

iftarda:az corba salata az pide ıkı tane haslanmıs mısır bır baklava
ara:kavun
sahur:az yesıl fasulye az pide mınnacık

bak hala baklava diyo :mymeka: ama sende baklavalar ters etki yapmış iyi kilo vermişsin canım tebrikler opuyorumnanaktan

kızlar naf ın internetinde problem varmış

ayakklı gazetem benimmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan seviyorum len seni :asigim:

kızlar ben de salı günü başladım diyet ve spora ve 500 gram vermişim. fena değil gibi siz ne dersiniz?

gayet güzel bence olumunekankayizsmile

kız romatizmaların azmıştır belki :roflol: :roflol:

kızma kızmaa :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…