Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

tünaydınnnn göynümün güzelleriii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

yettimm gariii

kdv işlerim henüz bitmedi üzerine internet gitti kahroldumm sabah sabah :2: :2:

napıyosunuz bakimm sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

nafta gelmiş hoş gedin canım sorun çözüldü herhalde

hoşbuldum cnm çözüldü çözüldü gerçi msn giremiyorum ama zemuszemus

liste seni bekliyo bu arada benim regli günümdü ama ben yinede bildirim yapayım 58.500 gr oklavalara hazırım

canım ben bildirimini dikkate almak istemiyorum izninle çünkü kilo aldığını düşünmüyorumolumunekankayizsmile

haksız yere şimdi ceza alma bak gönlüm razı gelmez

valla ne bilmiyorum ama özellikle sahurda coşuyor

geçmiş olsun kuşum :sinifsinif:

--------BAŞLANGIÇ KİLO------ŞİMDİKİ KİLO---------HEDEF KİLO
NaF-------------73-------------------------68.5--------------------------60-----Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmadı
oyelken------79.7-----------------------71.4--------------------------65-----100 gr verdi
neseli45------85.9-----------------------82.5-------------------------68-----Henüz bildirim yapmadı
melisdeniz--- -------------------------- 62----------------------------60-----Kilosunu korumuş
Cigsel2010--71.6-----------------------72.1-------------------------65-----Henüz bildirim yapmadı
mehay--------68--------------------------62----------------------------55-----Henüz bildirim yapmadı
oglak75-------64------------------------- 63---------------------------58-----Henüz bildirim yapmadı
nazlıbahar--71--------------------------64.4-------------------------62-----1.100 gr verdi
merve52------96-------------------------76,5-------------------------65-----Kilosunu korumuş
Ggulsu--------63--------------------------63 --------------------------57-----Henüz bildirim yapmadı
asya27--------64--------------------------57.8------------------------50------Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmadı
ege1979------97.2-----------------------91.5------------------------85------500 gr verdi
_kvsr_---------66--------------------------61---------------------------55------2 kilo verdi
eyllull---------51.2-----------------------51.2-------------------------48------Henüz bildirim yapmadı

ONUR KONUKLARIMIZ
olala
tinkerbell2
:asigim: :asigim:

Kızlar atladığım varmı lütfen bakınız bilmiyorumkismile

ay cok saol ya :Saruboceq:haftaya bi kilo vermiş olarak gelcem insallahnaniknaniknaniknanik

ben biraz cıkıyorum kızlar evin heryeri heryerde çocuklar savas alanına cevirmiş toplayıp temizleyim geliyorum yine bu arada orucum ben sahur menümü yazayım
2 adet sigara böreği:1no2: ama kızartma deil fırında yaptım
iki bardak çay domates salatalık cay kaşığından az çikolata vişne suyu peynir zeytin üfff ne cok şey yemişim ben böle :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

yazınca çok geliyo insana ama güzel canım zemuszemus zemuszemus

bu arada kolay gelsin opuyorumnanaktan

bende biraz kafamı masaya koyayım bayanssulusmile

iyi uykular dadlım

[QUOTE=tinkerbell2;14773133]burdayım kuşum geldim naber cnm[/QUOTE]

dün gelledim gece 2yee kadarr bekledim yoktunn(
Bu ne şimdi tatlım niye bu kadar az yedin birde sigara diyor :mymeka:
napımm canım istemiyyorr kilo aldım ya tekrarr kuşummm

[
şurda msn deki titreşim gibi bişey olsaydı :roflol: dürterdik birbirimizi.. kesin oyun oynuyorsun

hee nerden biliyonn oyun oynuyodum:)))

akşam hellimli spagetti yedim
2 hurma
2 ceviz

sabah
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 kk peynir
şekersiz çay

karnım ağrıyo canım hiçbişey istemiyo ya eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

Günaydın herkeze
Kilo bildirimi tamamlanmamış daha ama bütün kilo veren arkadaşları tebrik ederim. Ben bu güne kadar hiç bir ramazanı kilo almadan kapatmamışımdır :) Ramazanın gelmesiyle çoğumuz buğday ekmeklerini kepek ekmeklerini kaldırdık pideyi koyduk yerine , hiç yapmadığımız kadar tatlı yapıyoruz evlerimizde. Orucun verdiği halsizlikle spor yapmak desek çok güç... Ramazanda bırakın kilo vermeyi kilo korumak bile büyük başarı arkadaşlar. Bu yüzden az kilo verenler veya kilosunu koruyanlar hiç üzülmesin.

günaydın hoşgeldin opuyorumnanaktan

çok haklısın canımmm olumunekankayizsmile

cnm okadar güzel anlatmışsın ki Şeniz

slm tatlım Kolay gelsin cnm sana
yok bebişim özür dilencek bişey :1hug:
evet ben aldım diye çok üzülüyordum :sinifsinif:
ama 100 gr 100 gr dır diye sevinçliyim şimdi :sm_cool:
Sevin cnm tabi vermişsin en azından
Bir fikrim yok cnm geçmiş olsun ama bazı geceler eşimde de oluyor gece uyurken ama onun uyku problemi var bacak sendromu dedikleri

Günaydın cicilleeer opuyorumnanaktan
Günaydın cnm
Hayırlı olsun egecim evet en güzeli oğluşuna yakın olmasıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…