- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #15.301
nafta gelmiş hoş gedin canım sorun çözüldü herhalde
liste seni bekliyo bu arada benim regli günümdü ama ben yinede bildirim yapayım 58.500 gr oklavalara hazırım
valla ne bilmiyorum ama özellikle sahurda coşuyor
hoşbuldum cnm çözüldü çözüldü gerçi msn giremiyorum ama zemuszemus
canım ben bildirimini dikkate almak istemiyorum izninle çünkü kilo aldığını düşünmüyorumolumunekankayizsmile
haksız yere şimdi ceza alma bak gönlüm razı gelmez
geçmiş olsun kuşum :sinifsinif:
ay cok saol ya :Saruboceq:haftaya bi kilo vermiş olarak gelcem insallahnaniknaniknaniknanik
haftaya ikimizde veremezsekkk bizi çıtır çıtır yerler bak söyleyeyim cokacimcoook cokacimcoook
ben biraz cıkıyorum kızlar evin heryeri heryerde çocuklar savas alanına cevirmiş toplayıp temizleyim geliyorum yine bu arada orucum ben sahur menümü yazayım
2 adet sigara böreği:1no2: ama kızartma deil fırında yaptım
iki bardak çay domates salatalık cay kaşığından az çikolata vişne suyu peynir zeytin üfff ne cok şey yemişim ben böle :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bende biraz kafamı masaya koyayım bayanssulusmile
napımm canım istemiyyorr kilo aldım ya tekrarr kuşummmBu ne şimdi tatlım niye bu kadar az yedin birde sigara diyor :mymeka:
şurda msn deki titreşim gibi bişey olsaydı :roflol: dürterdik birbirimizi.. kesin oyun oynuyorsun
cnm çok az yemişsin ya olur mu böyle :mymeka:
heee canım istemiyyor ryaa dün eltim dediki bana göbek önden gidiyorr halbukii biliyosun çok deilim ama moralim sıfırrr
arkadaşlar ben 71,400 olmuşum yani 100 gr vermişim ama sevinçliyim bile çünkü haftaiçi 71,800 ü görmüştüm almaktansa 100 gr vermek çok iyi bence kaydirigubbakcemile2
o bilee güzelll ramaznazdaa çok sevindiricii 100 gr bilee tebirk ederirmmbebemmopuyorumnanaktan
kızlar ya size bişi dicem
benim her sahura kalktığımda aşırı derece de bacaklarım ağrıyor her sahurda ağlıycam nerdeyse
ve her sahurda mutlaka ağrı kesici içiyorum
size de oluyor mu yada fikri olan varmı nedendir diye
romaztizmamı varkii aceppppppbilmiyorumkismile
ben patates ve kabağı direk haşlayıp yiyorum az yağ az limon ve tuz ile güzel oluyo cnm sağol opuyorumnanaktanafiyett olsunn nafımmm onuda ben deniyiym bilmiyodumkaydirigubbakcemile5
kilomuu korumuşş yorumunu severim seninnn
--------BAŞLANGIÇ KİLO------ŞİMDİKİ KİLO---------HEDEF KİLO
NaF-------------73-------------------------68.5--------------------------60-----Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmadı
oyelken------79.7-----------------------71.4--------------------------65-----100 gr verdi
neseli45------85.9-----------------------82.5-------------------------68-----Henüz bildirim yapmadı
melisdeniz--- -------------------------- 62----------------------------60-----Kilosunu korumuş
Cigsel2010--71.6-----------------------72.1-------------------------65-----Henüz bildirim yapmadı
mehay--------68--------------------------62----------------------------55-----Henüz bildirim yapmadı
oglak75-------64------------------------- 63---------------------------58-----Henüz bildirim yapmadı
nazlıbahar--71--------------------------64.4-------------------------62-----1.100 gr verdi
merve52------96-------------------------76,5-------------------------65-----Kilosunu korumuş
Ggulsu--------63--------------------------63 --------------------------57-----Henüz bildirim yapmadı
asya27--------64--------------------------57.8------------------------50------Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmadı
ege1979------97.2-----------------------91.5------------------------85------500 gr verdi
_kvsr_---------66--------------------------61---------------------------55------2 kilo verdi
eyllull---------51.2-----------------------51.2-------------------------48------Henüz bildirim yapmadı
ONUR KONUKLARIMIZ
olala
tinkerbell2:asigim: :asigim:
Kızlar atladığım varmı lütfen bakınız bilmiyorumkismile
Günaydın herkeze
Kilo bildirimi tamamlanmamış daha ama bütün kilo veren arkadaşları tebrik ederim. Ben bu güne kadar hiç bir ramazanı kilo almadan kapatmamışımdır :) Ramazanın gelmesiyle çoğumuz buğday ekmeklerini kepek ekmeklerini kaldırdık pideyi koyduk yerine , hiç yapmadığımız kadar tatlı yapıyoruz evlerimizde. Orucun verdiği halsizlikle spor yapmak desek çok güç... Ramazanda bırakın kilo vermeyi kilo korumak bile büyük başarı arkadaşlar. Bu yüzden az kilo verenler veya kilosunu koruyanlar hiç üzülmesin.
Günaydın herkeze
Kilo bildirimi tamamlanmamış daha ama bütün kilo veren arkadaşları tebrik ederim. Ben bu güne kadar hiç bir ramazanı kilo almadan kapatmamışımdır :) Ramazanın gelmesiyle çoğumuz buğday ekmeklerini kepek ekmeklerini kaldırdık pideyi koyduk yerine , hiç yapmadığımız kadar tatlı yapıyoruz evlerimizde. Orucun verdiği halsizlikle spor yapmak desek çok güç... Ramazanda bırakın kilo vermeyi kilo korumak bile büyük başarı arkadaşlar. Bu yüzden az kilo verenler veya kilosunu koruyanlar hiç üzülmesin.
slm tatlım Kolay gelsin cnm sanatünaydınnnn göynümün güzelleriii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
yettimm gariii
kdv işlerim henüz bitmedi üzerine internet gitti kahroldumm sabah sabah :2: :2:
napıyosunuz bakimm sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Sevin cnm tabi vermişsin en azındanyok bebişim özür dilencek bişey :1hug:
evet ben aldım diye çok üzülüyordum :sinifsinif:
ama 100 gr 100 gr dır diye sevinçliyim şimdi :sm_cool:
Bir fikrim yok cnm geçmiş olsun ama bazı geceler eşimde de oluyor gece uyurken ama onun uyku problemi var bacak sendromu dediklerikızlar ya size bişi dicem
benim her sahura kalktığımda aşırı derece de bacaklarım ağrıyor her sahurda ağlıycam nerdeyse
ve her sahurda mutlaka ağrı kesici içiyorum
size de oluyor mu yada fikri olan varmı nedendir diye
Günaydın cnmGünaydın cicilleeer opuyorumnanaktan
Hayırlı olsun egecim evet en güzeli oğluşuna yakın olmasıymışteşekkür ederim canım.eğitim danışmanlık ve öğrenci takip bürosu.öğretmenim ama özel çalışıyorum.durumu yetersiz olan öğrencilere destek veriyoruz.yanlışlarını bulup düzeltmesini sağlıyoruz.gereken durumlarda özel ders aldırıyoruz.okul durumunu takip ediyoruz.durumu iyi olanlarada daha başarılı olmaları için yardımcı oluyoruz.eksiklerini kapatıyoruz.çalışma programı oluşturup kontrolünü gerçekleştiriyoruz.tercihlerini beraber yapıyoruz vs.vs...aynı zamanda takibimdeki öğrencilerin matematik ve geometri özel derslerinide ben veriyorum.zaten vardı bürom ama yeni yere taşıncam.burası benim için çok iyi olacak.çünkü büromla oğluşumun okulunun arasında sadece 1 apt.var.
cnm çok az yemişsin ya olur mu böyle :mymeka:
heee canım istemiyyor ryaa dün eltim dediki bana göbek önden gidiyorr halbukii biliyosun çok deilim ama moralim sıfırrr
sen o eltinle ilişkilerini bir gözden geçir melisim Kıskanmıştır seni kesin
o bilee güzelll ramaznazdaa çok sevindiricii 100 gr bilee tebirk ederirmmbebemmopuyorumnanaktan
romaztizmamı varkii aceppppppbilmiyorumkismile
ben patates ve kabağı direk haşlayıp yiyorum az yağ az limon ve tuz ile güzel oluyo cnm sağol opuyorumnanaktanafiyett olsunn nafımmm onuda ben deniyiym bilmiyodumkaydirigubbakcemile5
kilomuu korumuşş yorumunu severim seninnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?