Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kafam kırıldı saol akşam sadece meyve yiyeceğim öğlende hellim salata düşünüyorum arada bi incir ikide kayısı yedim olmuşmu

ehhhhhhhhhhh hadi olmuş diyelim kelin ilacı olsa kendi kafasına sürer ben şu ana kdr sadece iki etimek(lıght olanından kıtır kıtır) üstü krem peynir yedim sadece yeşil çayımıda içtim brzdan 1 elma yerim öğlende makarna vee salata yiycem
ama akşam flket lahmacun yaptırıcam oooohhhhhhhhhhhhhcokacimcoook

Özlemimm kıyamam ben sana gel beraber kahve içelim
whitehall bitanem ne olacak bir kahveden yaa, yaşamaya devam ediyoruz sonuçta
aslında bugün pek iyi değilim, kalbim kötü yine çok hızlı atıyor, ilaç aldım ama iyi gelir inşallah...

Ahanda bu ben
Bu özlem
Bu da whitehall

:roflol:

önceki sayfada da yazdım bi tuhafım umursamaz halimin altında volkanlar patlıyo abimi yarın göreceğime seviniyom askerdeydi çok şükür sağ salim bitirdi babam gitti getirmeye kimse olmadığı için küçük kardeşim ve annemi bana çağırdım
tayin istiycem umarım köy yolundan kurtukucam okul beeğeniyom kendime arada oraya baktığım için geç okuyom yazılanları sadece iki okul var onların resmlerine bakıyom çok güzeller ama çıkmaz gibime geliyo ortam değişikliğide iyi olurdusenağlama

canım benim abine sevindim okul işine gelince umarım allah gönlünün muradını verir hayattaki değişiklikler iyidir ama eşin ne iş yapıyo yani onun sayesinde tayinin çıkmazmı

ay canım arkadaşım bi tanem fıstığım kıyamam ben sana ya dikkat et lütfen bide sen üzme beni
gidim bi sade türk kahvesi yapıyım açılırımda 0 kalori nasılsa siz brz daha kaynatın ben geliyom brzdan

canım benim abine sevindim okul işine gelince umarım allah gönlünün muradını verir hayattaki değişiklikler iyidir ama eşin ne iş yapıyo yani onun sayesinde tayinin çıkmazmı

tatlım zaten eş durumundan istiycem eşimde öğretmen onu ilçesini istycem:1shok: bakın size iki okuluda anlatıyım siz bana akıl verin hangisini önce yazıyım
şair nesimikul bi harika, 7 km uzaklıkta, normal öğretim(ders sabah başlar 2:30 da biter) ,taşımalı
istiklalkulun fiziki görüntüsü kötü, 3 km uzaklıkta ,ikili öğretim(sbhtan öğlene kdr öğleden sonra boş)
ikiside aynı güzargahta
hcr sen de iyi anlarsın hangisini önce yazıyım

kızlar şimdi 1 kahve yapmak ne kdr uzun sürdü diyeebilirsiniz b makinam bitmişti bulşkları yerleştirdim sonra çamaşırlarımı katladım ç makinasındakileri çıkardım brzdan onları serecem kahvemide yaptım içiyom oh

Herkese merhaba, her nekadar yazamasam da bu sayfayı yakından takip ettiğimi bilmenizi isterim. Kilo vermeye 7 ay önce karar verdim. Tam bir diyet programı uygulamasam da abur cuburu kesmeye çalıştım. Son zamanlarda kilo vermem durmuştu. Sonra spora başladım şimdi biraz biraz veriyor gibiyim yani en azından baskül öyle diyor. Ama görüntü açısından kendimden hiç memnun değilim. Çoook büyük bir basen ve simit problemim var Bu arada fittness iştahım baya açıldı. Gerek bu durum gerekse hedefimden hala uzak olmam moralimi zaman zaman bozsa da sizin yazdıklarınızı takip ederek kendimi motive etmeye çalışıyorum. Bunun için teşekkür ediyorum. Herkese sabır ve kararlılık diliyorum

canım uzak durma gel sokul yamacımızaa.s

periza bu biraz zorlamazmı çünkü isveç diyeti çok önerilen bi beslenme şekli değil ayrıca günün en önemli öğünü kahvaltıyı atlıyo

canım benim haklısın zor bi diyet ama denemek istiyorum an azından birkaç gün...henüz bir şey yemedim sadece kahvemi içtim birazdan ıspanak-1 domates-2 katı yumurta yiyicm.ama mutluyum böyle inanın.dün akşam arkilerimin içinde tek kilolu bendim.olmuyo böyle sıkılıyorum.o kızgınlıkla yemin ettim--dönemem.

dönmede tatlım sürekli aynı diyeti yapma ben senin yerinde olsam diyetisyene de giderim belki kilo verirsin ama sonra sağlığından olabilirsin
ben ünv 3. sınıftayken 60 kiloydum 1 ay içersinde 11 kilo verdim iştahım yoktu moralimi bozan olaylar vardı derken bir sabah uyndım çok kötüyüm yürüyemiyorum derken iki defa sara hastaları gibi bayılmışım annemler uzun süre uynmayınca öldü sanmışlar ağlama feryat fügan beni acile kaldırdılar o dr ona o dr ona göndredi sebebi bulunamadı en son ucum psikyatride çıktı az bi iltihaplanmam vardı serum şeklinde iğneler vermişlerdi onu hergün taktırıyodum ama beni gören korkuyodu ruh gibiydim belim kopacak gibi halsizlik yürüyememe derken günde 1 tane çubuk kraker zor yiyodum zafiyetten ölecektim bi o zaman bilirim kilo almak için ne kdr çaba sarfettiğimi ama alamıyodum 6 ayda anca iki kilo almıştım

özlemcim bilemiyorum ikisi de iyi seçimler
ama yakınlık-uzaklık, çalışma saatleri, okulun fiziki yapısı vs senin seçimin çok önemli bu konuda.
sen hangisini düşünüyorsun ?

canım şu anki çalıştığım okul normal öğretim yani 3,5 4 te evde oluyom öğlen araları fln yorucu bide bebek olursa inşlh ilerde problem olur taşımalı olmasıda çok zor ben daha önce taşımalı okulda da çalıştım problem servislerin gelmesi gitmesi çocuklara yemek dağıtmak fln ben istiklali düşünüyom benim öğrtmenlikte 4. senem ve bu tayinde olursa 4. okulum olucak arkdş gülüyo ne çok gezmişin diye ben de sıkıntılı insanım 1 yerde 1 seneden fazla kalamıyom diyom
ilk sözleşmeli çalıştım doğduğum mahallede sonra şubatta kadrom geldi erganini bi köyünde çalıştım sonra eş durumundan şimdiki çalıştığım okula geldim burasıda ilçe olunca tkrar tayin hakkı doldu nasıl ama çok istikrarliıym demi

Hakikaten süpersin :lepi:
O zaman istiklal daha iyi olacak senin için, umarım hayırlısı orasıdır da orda göreve başlarsın. Ama seneye ayrılmak yok ona göre :roflol:

ilgine tşk. canım merak etme ben o duruma gelecek gibi diyet zaten yapamam mümkün değil.daha önce diyetisyene çok gittim.benim sorunum diyeti devam ettirememek.hep kısa sürer.listem var ama uygulamıyorum.şunu da belirteyim vitamin içtim sabah.düşük kalorili diyet yaparsam lazım olur diye daha önce almıştım.ben bu diyet için yemin etmedim.--yarından itibaren kaçamaksız diyet yapacağıma--ama bu hangisi olursa olsun--ben şimdilik isveç diyetini tercih ettim.devam edemezsem yine sıkı bir şekilde yola devam.yani bugün benim için yeni bir başlangıç.önceden şunuda yesem olur mu falan yapıyordum.ama şimdi yemin ettin yeme şansın yok -yediklerine say diyorum kendime.iyi de oluyo mutfaktan ümidimi kestim.yoksa diyette yapsam aklım mutfakta kalıyodu.mesala sabah kızıma krep yaptım bi lokmacık bile tatmadım.yeminimin faydası..

Hakikaten süpersin :lepi:
O zaman istiklal daha iyi olacak senin için, umarım hayırlısı orasıdır da orda göreve başlarsın. Ama seneye ayrılmak yok ona göre :roflol:

EVET ÖYLEYİM 3. SINIFA GİDEN KARDEŞİM VAR BENDE ŞU AN PC DE OYUN OYNUYODU BENDE YEMEK YAPTIM SALAMLI SEBZELİ KAŞARLI MAKARNA VE İÇLİ KÖFTE VARDI ONU HAŞLADIM ŞİMDİ FORM ÇAYIMI İÇİYOM ANNEM ÇARŞIDAN GELİNCE YİYCEM
HCR ZATEN BU OKULLARDAN BİRİNE ÇIKARSA MECBURİ İKİ SENE ORDAYIM KAÇMA ŞANSIM YOK ANLAYACAĞIN ŞEHİR ŞEHİR İLÇE İLÇE ÇOK GEZDİM ZATEN BUNLARDAN BİRİ OLURSA ULAŞIM ZORLUĞUM OLMIYCAK BU OKULUMDAKİ ARKDŞLARLADA İYİYDİK ULAŞIM SORUNU OLMASA İSTEMEZDİM TAYİN GERÇİ ONLARDA İSTİYCEKLER delikafadulden

O ZAMAN ARKANDAYIZ BOZARSAN YERSİN OKLAVAYI ONA GÖRE YÜRÜ BE ARKADAŞIM KİM SENİ TUTAR:1hug:

hayırlısı olsun inşallah canım
ayy kız bizde de içli köfte varr kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…