- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #15.721
sen kamyın sürmeye devam et ya kamyon sürersin ya oje zaten :roflol::roflol:
hadi kaçtım ben servisi kaçırcam yoksa byeeeeeeeeeeee
ikiz olur inşallah bi seferde pırt :roflol: :roflol:
bakalım cnm 2012 olabilürr daha net değilim bu konuda :kedi:
gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu
hadi kaçtım ben servisi kaçırcam yoksa byeeeeeeeeeeee
kızlar bende kaçıyorumm iyi akşamlar hayırlı iftarlar öpüyorum sizi opuyorumnanaktan
Bayağı alışveriş yapmışsın evet . :) dediğim gibi ben resimdeki gibi değilse diye biraz tereddütlü yaklaşıyordum iyi bari sorun çıkmıyorsa bende yaparım bazı şeyler çok güzel ve fiyatlar uygun oluyor.sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
nefret ediyorum ütüdennn alsanaalsanasmile
ben korktum sizden anacımmm yok çocuk mocuk eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
canım ben çok alışveriş yaptım ordann
demir döküm tava aldım cokacimcoook
iç çamaşırı aldım ( bikaç kere hemde aklinialirimsmile )
cam tartı aldım :hulya:
battaniye aldım
anamm ne çok şey almışım yazınca farkettim :roflol: :roflol:
daha aklıma gelmeyenlerde vardır mutlaka zemuszemus zemuszemus
ben memnunum açıkçasıı ne ödemede nede kargoda problem yaşadım tek sorun siparişin
kampanya bitiş tarihinden sonraki hafta gönderilmesi ( ben sabırsızım biraz ondan
sanırım ) :hulya:
yaşım 26
yarın 2 sene olacak evleneli :asigim:
kızlar tartyı beni şok ettiiii opuyorumnanaktan ay çok mutlu oldum ya sadece 3 günde bu kadar farkettiyse bu hafta kupa benim.sölemicektim ama dayanamadım.74 çıktım tartıda kaydirigubbakcemile3
3 günde 1 kilo vermişsin öyle mi Çok güzel sen alabilirsin kupayı tabi cuma :hooray: Farklı bişey mi deniyorsun peki kür falan?
yok kız ne kürü.kür mür yok.kaç gündür çook yogun geçti.ondandır.bide a yedim şimdi yani yüğüdü öldür hakkını yeme.boğazımı tuttum :lepi:
Hmm tekrar bravo ozaman. kaydirigubbakcemile5. Dikkat et ama fazla da verme 2 kiloyu geçmesin hafta da o da sağlıksız çabuk alırsın.
ilk oğluş kaç yaşında
o yonden gzl bısey gamze tam 5,5yasındaydı kardesı doğdugunda bka sımdı oda da oynuyor ıkısıde bende az kafa dınlıyorum mutfaga gecıcem brazdan ıyı bı r yas araası ama ınsana da zor gelıyor mehayım ya tam 1. buyumus rahata ermıssın uykuları duzene gırmıs laftan anlıyor tam gezecek kendınle ılgılnecekken2. si cok zor oluyor yası ykn osa ıkısıylede kalmısken ılgılenırsın ama bu seferde ıkısıne de bakmak zor olucak ya bence her seyın bı zorkluk yanı var taki bıraz yas ılerleyıp onlar buyuyene kadr
canim 1 tane var zaten o da 10 aylik...:asigim:
oyle tabide canim birden ikisiyle bu sekilde ugrasmak daha zor ...ikinci hemen olursa beni ruh ve sinir hastaliklarina sevketmeleri uzun surmez:çok üzgünüm: asiri strese giriyorum bunaliyorum sinirden ellerim titriyor bazen islerim aksayinca...oturup aglayasim geliyor o derece yani..temizlige bu kadar onem vermesem bu kadar bunalmam beni yipratan evi hep temiz derli toplu tutma derdi...
bir soz vardir bilirmisin?
cocuk olan evi temiz tutmak, kar yagarken kapinin onunu temiz tutmak gibidir....
ne kadar dogru cok zor oluyor gercekten...
kızlar tartyı beni şok ettiiii opuyorumnanaktan ay çok mutlu oldum ya sadece 3 günde bu kadar farkettiyse bu hafta kupa benim.sölemicektim ama dayanamadım.74 çıktım tartıda kaydirigubbakcemile3
Bayağı alışveriş yapmışsın evet . :) dediğim gibi ben resimdeki gibi değilse diye biraz tereddütlü yaklaşıyordum iyi bari sorun çıkmıyorsa bende yaparım bazı şeyler çok güzel ve fiyatlar uygun oluyor.
naf tatlım şerbetli bitatlı bu ramazanda çıkıyo sadece..bizim memlekete özel..gelin kız helvası tatlının adı..
selam kizlar kimse yok bu saatte burda ama ben aksam manumde degisiklik yaptim onu yazayim yinede...
iftarda 1 tabak corba, 1 tabak kofteli patates, 2 dilim ekmek 1 bardak kola:kedi: ve 4 hurma yedim...
cokmu olmus???:uhm:
günaydın kızlarrrrrrrr zemuszemus
canım oturarak versem tmm dediğinde haklısın.ama hep hareket halindeyim ve vücudumda gidecek su kalmadıki sempatiksalakcinni o yüzden benim 4 kilo birden verdiğimde oluyo bazen :kedi:Hmm tekrar bravo ozaman. kaydirigubbakcemile5. Dikkat et ama fazla da verme 2 kiloyu geçmesin hafta da o da sağlıksız çabuk alırsın.
evet canım Şeniz sporsuz yarım yarım belki gidiyo belki gitmiyo.ben hedefi büyüttüm valla sırnaşık şeycanım hakket mervenin dediği gibi hareket oldumu anında gidio..
ekmek 1 dilim olsaymış gerisi güzel kuzumselam kizlar kimse yok bu saatte burda ama ben aksam manumde degisiklik yaptim onu yazayim yinede...
iftarda 1 tabak corba, 1 tabak kofteli patates, 2 dilim ekmek 1 bardak kola:kedi: ve 4 hurma yedim...
ekmek 1 dilim olsaymış gerisi güzel kuzum
cokmu olmus???:uhm:
günaydın bebeemmmm zemuszemusgünaydın kızlarrrrrrrr zemuszemus
günaydınnnnnnn kızlarrrrrrrrrr zemuszemus zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?