Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlar bende kaçıyorumm iyi akşamlar hayırlı iftarlar öpüyorum sizi opuyorumnanaktan

ikiz olur inşallah bi seferde pırt :roflol: :roflol:

bakalım cnm 2012 olabilürr daha net değilim bu konuda :kedi:

gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu

ınsallah bakalım cnm ama 2012 ye co var daha

hadi kaçtım ben servisi kaçırcam yoksa byeeeeeeeeeeee

gule gule cnm
kızlar bende kaçıyorumm iyi akşamlar hayırlı iftarlar öpüyorum sizi opuyorumnanaktan

gule gule sana d cnm

kızlar bende kalıyorum hayırlı ıftarlar gorusmek uzre

kızlar tartyı beni şok ettiiii opuyorumnanaktan ay çok mutlu oldum ya sadece 3 günde bu kadar farkettiyse bu hafta kupa benim.sölemicektim ama dayanamadım.74 çıktım tartıda kaydirigubbakcemile3

Bayağı alışveriş yapmışsın evet . :) dediğim gibi ben resimdeki gibi değilse diye biraz tereddütlü yaklaşıyordum iyi bari sorun çıkmıyorsa bende yaparım bazı şeyler çok güzel ve fiyatlar uygun oluyor.

kızlar tartyı beni şok ettiiii opuyorumnanaktan ay çok mutlu oldum ya sadece 3 günde bu kadar farkettiyse bu hafta kupa benim.sölemicektim ama dayanamadım.74 çıktım tartıda kaydirigubbakcemile3

3 günde 1 kilo vermişsin öyle mi Çok güzel sen alabilirsin kupayı tabi cuma :hooray: Farklı bişey mi deniyorsun peki kür falan?

yahu ne var internette böyle bu gün yoksa sadece bende mibilmiyorumkismile çok yavaş sayfalar açılmıyor , açılsa da erişemiyorsunuz diyor bana

selam kizlar kimse yok bu saatte burda ama ben aksam manumde degisiklik yaptim onu yazayim yinede...
iftarda 1 tabak corba, 1 tabak kofteli patates, 2 dilim ekmek 1 bardak kola:kedi: ve 4 hurma yedim...

cokmu olmus???:uhm:

oyle tabide canim birden ikisiyle bu sekilde ugrasmak daha zor ...ikinci hemen olursa beni ruh ve sinir hastaliklarina sevketmeleri uzun surmez:çok üzgünüm: asiri strese giriyorum bunaliyorum sinirden ellerim titriyor bazen islerim aksayinca...oturup aglayasim geliyor o derece yani..temizlige bu kadar onem vermesem bu kadar bunalmam beni yipratan evi hep temiz derli toplu tutma derdi...
bir soz vardir bilirmisin?
cocuk olan evi temiz tutmak, kar yagarken kapinin onunu temiz tutmak gibidir....
ne kadar dogru cok zor oluyor gercekten...

Son düzenleme:
canim 1 tane var zaten o da 10 aylik...:asigim:

ohh ne güzel canım allah bağışlasın

mehay bunda sinirlencek bir şey yok çünkü bunlar iyi günlerin kaydirigubbakcemile3 oğlun daha 10 aylık sen biraz daha büyüsün de ozaman gör evin halini kaydirigubbakcemile3

aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

kıyafet almadım cnm o konuda bişey diyemem ama diğer aldıklarımdan çok memnunum kaydirigubbakcemile2

en son rende aldım hala gelmedi bekliyorumm merakla sempatiksalakcinni

naf tatlım şerbetli bitatlı bu ramazanda çıkıyo sadece..bizim memlekete özel..gelin kız helvası tatlının adı..

gördümm şimdi internetten bizim halka tatlısına benziyo sanki cokacimcoook

selam kizlar kimse yok bu saatte burda ama ben aksam manumde degisiklik yaptim onu yazayim yinede...
iftarda 1 tabak corba, 1 tabak kofteli patates, 2 dilim ekmek 1 bardak kola:kedi: ve 4 hurma yedim...

cokmu olmus???:uhm:

kola olmasa iyi olurmuş cnm bide ekmek 1 dilim yeseydin daha iyi olurdu bence sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

günaydın kızlarrrrrrrr zemuszemus

günaydın dadlum opuyorumnanaktan

Hmm tekrar bravo ozaman. kaydirigubbakcemile5. Dikkat et ama fazla da verme 2 kiloyu geçmesin hafta da o da sağlıksız çabuk alırsın.
canım oturarak versem tmm dediğinde haklısın.ama hep hareket halindeyim ve vücudumda gidecek su kalmadıki sempatiksalakcinni o yüzden benim 4 kilo birden verdiğimde oluyo bazen :kedi:
canım hakket mervenin dediği gibi hareket oldumu anında gidio..
evet canım Şeniz sporsuz yarım yarım belki gidiyo belki gitmiyo.ben hedefi büyüttüm valla sırnaşık şey
ekmek 1 dilim olsaymış gerisi güzel kuzum
günaydın kızlarrrrrrrr zemuszemus
günaydın bebeemmmm zemuszemus
günaydınnnnnnn kızlarrrrrrrrrr zemuszemus zemuszemus

günaydın fıstıkımm kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…