- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #15.941
tebrikler ne kadar zamanda verdin iki kiloyu
canım aslında 3 öğünde ayrı ayrı pişiriliyo.yani günde 3 çay bardağı pişiriyosun.ama ben genelde sabah yaptıgımı bitiremiyorum öğlendede onu yiyorum akşamada yapıyorum günde 2 kere yemiş oluyorum.
iyi akşamlar canım
aman canım dikkat et kendine
ama bu sıcaklarda nasıl üşüttün kendini merak ettim doğrusu geçmiş olsun tekrar
kiloyu dert etme sağlık daha önemli ilaçların bitince daha kolay verirsin hem
yok canım olurmu sen iyi olda
gelirim tatlım
kız olurmu sende Şenizpatisle yazışıyodum anca geldimolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
aaaa çok güzel hayırlı olsun canım nice uzun yıllar sağlıkla birlikte olun :asigim:
selam araniza yeni katiliyorum....
baslangic 100 ,suanki kilom 87, ve hedefim 60 kilo
merve cok guzel vermissin 21 kiloyu... kac ayda verdin?
nıc mutlu yıllara ınsallah cnm
Evlilik yıldönümün kutlu olsun Nafcım nİce senelere canım
yarın benimde evlilik yıldönümümm naff çok mutlu oll...:asigim:
ii geceler kızlar..bugünkü iftar menümü yazayım dedim
1kase tarhana çorbası,bol salata
5y.k taze fasulye,1kase ayran,yanında pilav..pilavı kaç kaşık yedim sayamadım:kedi:abarttımda biraz..
ara-1br şekersiz çay,yarım saatte yürüyüş..az yemeye alışmış sanırım midem pilavı kaçırınca rahatsız oldum okadar yürüdüm ama geçmedi:hulya:
merhaba kızlar 3 gündür annemdeydik kızımla yeni döndük evimize o yüzden geç bildirim yapıyorum 63 ten 61.5a düşmüşüm 2 haftada
nafffım benide ekle listeye de şöyle baktıkça gözüm gönlüm açılsın
günaydın kızlarrrr
Günaydınlar...
hayırlı sabahlarrr opuyorumnanaktan
dün bir arkadaşımı gördüm inanamadı sen çok zayıflamışsın yüzün bile küçücük kalmış dedi kaydirigubbakcemile3 kız durup durup ayyy inanamıyorum yaa dedi kaydirigubbakcemile3
yıl dönümünüzü kutlarım canım eşinle beraber daha nice yıllar sizinle olsun
kızlar bişi sorcam benim bugün yarın hasta olmam lazım ayıptır söylemesi şimdi tuvalete girdim de peçeteye belli belirsiz pespembe gibiydi benim oruç gitti mi, şimdi ohaoldumsmile
kızlarrr günaydınnnn dün ilk defa tartıldım annemlerde veeeee 70 olmusummmm iftardan önce tartıldım...
kızlar gece armut yedim.yine sadece su içcektim uykuya çok düştüm bu aralar.annem yatagımın kenarına oturdu ben yiyene kadar bekledi :1hug:
özgecim
lapayı ben sadece 1 güne mahsus yapıyorum.günde 3 ana öğünde lapa yiyosun.ara öğünlerde meyve,meyvesuyu,form ürünlerinden azcık yiyebiliyosun.nası yapıldıgına gelince her öğün için küçücük çay bardağı pirinci,aynı çay bardagıyla 3 bardak suda haşlıyosun yağsız tuzsuz.içine domates salatalık kıvırcık göbek vss...bütün yeşilliklerden doğrayıp yiyebilirsin.baharatla tatlandırıpta yiyebilirsin.gün içinde tuzlu bişey yeme ki detoksun faydasını göresin.ben pirinçten iyice tiksindiğim için ara ara bulgurlada yapıyorum.ister ince ister kalın bulgurdan aynı ölçülerde yapabilirsin.
olur tabiki canım.sıcak yemek zorunda değilsin.akşaman yap.içine yeşillik falan doğradığın zaman kocamaaannn oluyo zaten.2 öğün yeter sana.aç kalmıyosun kesinlkle
zatn bi kere daha yazmıştım naf cım sempatiksalakcinni ama sanırım genel olarak mı yazmıştım başkasına hitabenmi hatırlamıyorum okumamış olabilir özge :lepi:
zatn bi kere daha yazmıştım naf cım sempatiksalakcinni ama sanırım genel olarak mı yazmıştım başkasına hitabenmi hatırlamıyorum okumamış olabilir özge :lepi:
tamam cnm yapacağım kesin veririm dimi
verirsin canım ben her yaptıgımda veriyorum vallatamam cnm yapacağım kesin veririm dimi
günaydınnnn ey ahaliiiiiiiiiii :lepi: :lepi:
dün akşamki menümm
sadece tavukk sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
1 dilim güllaçç cokacimcoook cokacimcoook
sabah
yarım gevrek
yarım kk peynir
2 zeytin
salatalık
2-3 tane sucuk
1 tatlı kaşığı lorlu reçel :kedi: :kedi:
2 bardak şekersiz çay
yazınca çok gibi dursada çok değil bence :kedi: :kedi:
yeşil çay içiyorum şimdi boshayallersmile
yoooo okumuştum :roflol:
hayatım ramazanda verdim diyim, spor yapmıyorum ama yemekte az yiyorum, mesela iftarda çorba azcık yemek sahurdada sadece 1 bardak çay bitene kadar kahvaltı yapıyorum okadar
ben ozaman bugün olursam yarın yapayım (üşenmezsem)
kızlar bişi sorcam çevremdekilere bakıyorum herkes zıpzıp neşe dolu bu ramazan ben çok fenayım kolumu kaldıramaya halim yok sürekli uykum var kimseyle muhabbet etmiyorum çok tuhaf oldum bana önerebileceğiniz bir şey varmı vitamin fln alsam kg yaparmı acaba hayattan bezmiş gibiyim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?