Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

canım aslında 3 öğünde ayrı ayrı pişiriliyo.yani günde 3 çay bardağı pişiriyosun.ama ben genelde sabah yaptıgımı bitiremiyorum öğlendede onu yiyorum akşamada yapıyorum günde 2 kere yemiş oluyorum.

ben çalışırken nasıl yapacağım ki
akşamdan yapsam olmaz mı sabah ve öğlen ki ni

olur tabiki canım.sıcak yemek zorunda değilsin.akşaman yap.içine yeşillik falan doğradığın zaman kocamaaannn oluyo zaten.2 öğün yeter sana.aç kalmıyosun kesinlkle

klimadan üşüttüm sanırım cnm :2: evet şuan için kilomu korusam yeter çünkü kilo vermiyorum şişiyorum sürekli akannehir

aaaa çok güzel hayırlı olsun canım nice uzun yıllar sağlıkla birlikte olun :asigim:

amin canım sağol :asigim:

selam araniza yeni katiliyorum....
baslangic 100 ,suanki kilom 87, ve hedefim 60 kilo
merve cok guzel vermissin 21 kiloyu... kac ayda verdin?

hoşgeldin hazalcım a.s.

nıc mutlu yıllara ınsallah cnm

sağol şekerimmm :asigim:

Evlilik yıldönümün kutlu olsun Nafcım nİce senelere canım

teşekkürler canım :asigim:

yarın benimde evlilik yıldönümümm naff çok mutlu oll...:asigim:

sağol canım :asigim: seninde evlilik yıldönümün kutlu olsun nice sevgi dolu senelere inşallah :kedi:

pilav pilavvv akannehir

canım listeye ekliyorum ancak kupa alanlar kısmını değiştirmedim çünkü kupa sıralaması cuma günleri saat 17:00 ' ye kadar yapılan bildirimlerde geçerli oluyor biliyorsun olumunekankayizsmile

günaydın kızlarrrr

günaydın balım opuyorumnanaktan

Günaydınlar...
hayırlı sabahlarrr opuyorumnanaktan

günaydın cnm opuyorumnanaktan

dün bir arkadaşımı gördüm inanamadı sen çok zayıflamışsın yüzün bile küçücük kalmış dedi kaydirigubbakcemile3 kız durup durup ayyy inanamıyorum yaa dedi kaydirigubbakcemile3

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

yıl dönümünüzü kutlarım canım eşinle beraber daha nice yıllar sizinle olsun

çok sağol canımm :asigim:

kızlar bişi sorcam benim bugün yarın hasta olmam lazım ayıptır söylemesi şimdi tuvalete girdim de peçeteye belli belirsiz pespembe gibiydi benim oruç gitti mi, şimdi ohaoldumsmile

ben fikrimi söylemiştim bebişimm biraz bekle bence :hulya:

kızlarrr günaydınnnn dün ilk defa tartıldım annemlerde veeeee 70 olmusummmm iftardan önce tartıldım...

:lepi: :lepi:

kızlar gece armut yedim.yine sadece su içcektim uykuya çok düştüm bu aralar.annem yatagımın kenarına oturdu ben yiyene kadar bekledi :1hug:

ahh ahh anne işte boshayallersmile

özge bunu unutur bak söylimm :roflol: :roflol: :roflol: yapacağı zaman yine yazarsın mervecim aklinialirimsmile

zatn bi kere daha yazmıştım naf cım sempatiksalakcinni ama sanırım genel olarak mı yazmıştım başkasına hitabenmi hatırlamıyorum okumamış olabilir özge :lepi:

günaydınnnn ey ahaliiiiiiiiiii :lepi: :lepi:

dün akşamki menümm

sadece tavukk sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
1 dilim güllaçç cokacimcoook cokacimcoook

sabah

yarım gevrek
yarım kk peynir
2 zeytin
salatalık
2-3 tane sucuk
1 tatlı kaşığı lorlu reçel :kedi: :kedi:
2 bardak şekersiz çay

yazınca çok gibi dursada çok değil bence :kedi: :kedi:

yeşil çay içiyorum şimdi boshayallersmile

zatn bi kere daha yazmıştım naf cım sempatiksalakcinni ama sanırım genel olarak mı yazmıştım başkasına hitabenmi hatırlamıyorum okumamış olabilir özge :lepi:

ben hatırlıyorum sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

tamam cnm yapacağım kesin veririm dimi

adet döneminde yapmak daha iyiymiş kuşum bu hafta dene bence :kedi:

tamam cnm yapacağım kesin veririm dimi
verirsin canım ben her yaptıgımda veriyorum valla

günaydın bebekimm :ecrin_bebek: hayır hiçte çok deil.sabah kahvaltısını sıkı yapmak lazım :içelim:

kızlar bişi sorcam çevremdekilere bakıyorum herkes zıpzıp neşe dolu bu ramazan ben çok fenayım kolumu kaldıramaya halim yok sürekli uykum var kimseyle muhabbet etmiyorum çok tuhaf oldum bana önerebileceğiniz bir şey varmı vitamin fln alsam kg yaparmı acaba hayattan bezmiş gibiyim yaaa

yaaa bişi sordummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…