- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #15.981
slm kızlar kaç gündür girmiyorum
diyete tüm hızımla devam
tartılmaya hala korkuyorum:1no2:
herkes iyi mi
diyetler nasılalkisalkisalkis
orucum gittiiiiiiiiiiii
naf sağol ellerine sağlık hııım
liste kaçıncı sayfada kızlar
oyle insanlari hep kiskanmisimdir....esimde hirsiz girse eve,onu kacirsa hic duymaz....
ben anneme cekmisim bu konuda..
slm kızlar kaç gündür girmiyorum
diyete tüm hızımla devam
tartılmaya hala korkuyorum:1no2:
herkes iyi mi
diyetler nasılalkisalkisalkis
orucum gittiiiiiiiiiiii
orucum gittiiiiiiiiiiii
şimdi gleid:))geldimi melis
tamam kuşumm giyycemmm send ersinde giymemi:kedi:Onu giy o sana çok yakışmıştı güzeldi de elbise saçına da bir fön. Işıltılı da olabilir ince topuk bir ayakkabı da giydin mi tamamsın işte bayanssulusmile
özellini aldımm yavruuşimmkaydirigubbakcemile5Cnm düştün yine herhalde intr. Sana yolladım özel mesajla alınca yaparsın Şimdilik daha rahat giriyorum bağlantım kopmuyor en azından
a neden kzızzzz:gitme:orucum gittiiiiiiiiiiii
sahurda dün yediklerim 1dilim kepek ekmek..tkahvaltı çay..
yarınaa misafirlerim var benimmde karnıyarık pilav özgeden kopyaladım yaprak sarma mercimek çorbası pateets kzıartması salata
yaşpasta cacık.meyve..kızlar başka bişeye gerek varmıı sizceeebilmiyorumkismile
Ben çıyom iyi akşamlar
zeytinyağlı olarak yaprak sarma yerine barbunya yada taze fasulye & börülce yapsan daha iyi olmaz mı canım boshayallersmile
öylemii yapım agırmı olurrboshayallersmile
canım çok geçmiş olsun nasıl iyi mi şimdi?slm kızlar nasılsınız keyıfler iyidır ınsallah
oğlum gece ateslendı sabhata ber ı o doktor bu doktor gezıyoruz bıde hıc tv ızlemıyor dıye hazır gıtmısken gozcuye gıoturduk masallah bıseyı yok sımdı ıyıde bıraz amacok yorgunum gece uyumadım yıne bır haftayı gectı bu uykusuzluklarım ew desenız almmıs basını gıdıyor sole bı baslayım toparlamaya nasıl ıcınden cıkacaksam Allah tan gamzeyı babannesıne gonderdım bıde onunla ugrasmıcam yanı
sahur menum deıstı benım esım calan telı kapatmıs kalktıgımda 10dakıka vardı az corba bır dılım pıde ve ıkı dılım karpuz yedım
aksama da esım yok sadece corba dusunuyorum az da salata yaparım yanına artık
öylemii yapım agırmı olurrboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?