Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kahvaltım bir kase nesfit normal süt ile 200 zıplama yaptım şimdi kızımı kuaföre götürücem saçlarını kestiricem çok dökülüyor demir eksikliği var kestirmenin faydası olur

naf sağol ellerine sağlık hııım
liste kaçıncı sayfada kızlar

rica ederim cnm kız az kaldı zaten yeni listeye bakarsın zemuszemus

oyle insanlari hep kiskanmisimdir....esimde hirsiz girse eve,onu kacirsa hic duymaz....
ben anneme cekmisim bu konuda..

bende babama çekmişim

slm kızlar kaç gündür girmiyorum
diyete tüm hızımla devam
tartılmaya hala korkuyorum:1no2:
herkes iyi mi
diyetler nasılalkisalkisalkis

gülserenn cuma günü tartıl gel cnm listeye alayım senide

orucum gittiiiiiiiiiiii

hadi ağrısız sızısız geçsin gitsin inşallah canım :kedi:

şimdi gleid:))

Onu giy o sana çok yakışmıştı güzeldi de elbise saçına da bir fön. Işıltılı da olabilir ince topuk bir ayakkabı da giydin mi tamamsın işte bayanssulusmile
tamam kuşumm giyycemmm send ersinde giymemi:kedi:

Cnm düştün yine herhalde intr. Sana yolladım özel mesajla alınca yaparsın Şimdilik daha rahat giriyorum bağlantım kopmuyor en azından
özellini aldımm yavruuşimmkaydirigubbakcemile5
[
[

oyelkel

doktor bana sütün mideye iyi geldiğini bilir herkes ama süt mideyi daha çok ağrıtır demişti CADIARZU
hadii yaaa bak bilmiyodum bunu hafif bi ekşitmede olmuştuubilmiyorumkismile

[
orucum gittiiiiiiiiiiii
a neden kzızzzz:gitme:

sahurda dün yediklerim 1dilim kepek ekmek..tkahvaltı çay..

yarınaa misafirlerim var benimmde karnıyarık pilav özgeden kopyaladım yaprak sarma mercimek çorbası pateets kzıartması salata
yaşpasta cacık.meyve..kızlar başka bişeye gerek varmıı sizceeebilmiyorumkismile

zeytinyağlı olarak yaprak sarma yerine barbunya yada taze fasulye & börülce yapsan daha iyi olmaz mı canım boshayallersmile

Ben çıyom iyi akşamlar

gülegüle şekerümm

canım çok geçmiş olsun nasıl iyi mi şimdi?

kimse kalmamış ama yinede soruyum ben bi tarif buldum zayıflama cayı elma limon tarçın karabiber bunları kaynatıp günde 3 bardak içiyomussun yengem verdi tarifi komsusu yapmıs bayağı zayıflamıs dediğine göre ben görmedim ama birde zarar verecek bişey bunların arasında bence denemekte fayda var sizlerden duyan varmı ya da kullanan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…