- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #15.961
aldırmıyoooo merak etmeee sositosositonedense bana hep piriç kg aldırır gibi geliyor
yaaa bişi sordummmm
klimadan üşüttüm sanırım cnm :2: evet şuan için kilomu korusam yeter çünkü kilo vermiyorum şişiyorum sürekli akannehir
amin canım sağol :asigim:
hoşgeldin hazalcım a.s.
sağol şekerimmm :asigim:
teşekkürler canım :asigim:
sağol canım :asigim: seninde evlilik yıldönümün kutlu olsun nice sevgi dolu senelere inşallah :kedi:
pilav pilavvv akannehir
canım listeye ekliyorum ancak kupa alanlar kısmını değiştirmedim çünkü kupa sıralaması cuma günleri saat 17:00 ' ye kadar yapılan bildirimlerde geçerli oluyor biliyorsun olumunekankayizsmile
günaydın balım opuyorumnanaktan
günaydın cnm opuyorumnanaktan
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
çok sağol canımm :asigim:
ben fikrimi söylemiştim bebişimm biraz bekle bence :hulya:
:lepi: :lepi:
ahh ahh anne işte boshayallersmile
özge bunu unutur bak söylimm :roflol: :roflol: :roflol: yapacağı zaman yine yazarsın mervecim aklinialirimsmile
kızlar bişi sorcam çevremdekilere bakıyorum herkes zıpzıp neşe dolu bu ramazan ben çok fenayım kolumu kaldıramaya halim yok sürekli uykum var kimseyle muhabbet etmiyorum çok tuhaf oldum bana önerebileceğiniz bir şey varmı vitamin fln alsam kg yaparmı acaba hayattan bezmiş gibiyim yaaa
2 haftada 2 kilo çok iyi bence:lepi::lepi:
kızlar bişi sorcam çevremdekilere bakıyorum herkes zıpzıp neşe dolu bu ramazan ben çok fenayım kolumu kaldıramaya halim yok sürekli uykum var kimseyle muhabbet etmiyorum çok tuhaf oldum bana önerebileceğiniz bir şey varmı vitamin fln alsam kg yaparmı acaba hayattan bezmiş gibiyim yaaa
merve adet dönemi daha mı iyi
nedense bana hep piriç kg aldırır gibi geliyor
nafcım mutluluklar sizinle olsun bi ömürrrr inşallahhh bende aynı dertten muzdaribim canım yaz günü klimadan üşütenlerden hala geçmedi oruçlu oruçluda bi zorki sorma
arkadaslar haftada 1 mi tartilmak daha iyi yok hergunmu???
ben hergun tartiliyorum sabah ve aksam. ona gore fazla yediysem oburgun daha cok dikkat ediyorum.
sizce dogrumu????
kızlar ben kafamı masaya koyuyorum
kızlar ben kafamı masaya koyuyorum
bende kendimi yatağa atacam şimdi uykum geldi burda otura oturaeyvahedigeldismile
slm kızlar nasılsınız keyıfler iyidır ınsallah
oğlum gece ateslendı sabhata ber ı o doktor bu doktor gezıyoruz bıde hıc tv ızlemıyor dıye hazır gıtmısken gozcuye gıoturduk masallah bıseyı yok sımdı ıyıde bıraz amacok yorgunum gece uyumadım yıne bır haftayı gectı bu uykusuzluklarım ew desenız almmıs basını gıdıyor sole bı baslayım toparlamaya nasıl ıcınden cıkacaksam Allah tan gamzeyı babannesıne gonderdım bıde onunla ugrasmıcam yanı
sahur menum deıstı benım esım calan telı kapatmıs kalktıgımda 10dakıka vardı az corba bır dılım pıde ve ıkı dılım karpuz yedım
aksama da esım yok sadece corba dusunuyorum az da salata yaparım yanına artık
ahh bende uyuyabilsem. bende uyku problemi var. gunduz hiiiiiiiiiiic uyumam. gecede en kucuk tikirtiya uyanir ondan sonra yatamam......
benim icinde yatin ...
oğlum gece ateslendı sabhata ber ı o doktor bu doktor gezıyoruz bıde hıc tv ızlemıyor dıye hazır gıtmısken gozcuye gıoturduk masallah bıseyı yok sımdı ıyıde bıraz amacok yorgunum gece uyumadım yıne bır haftayı gectı bu uykusuzluklarım ew desenız almmıs basını gıdıyor sole bı baslayım toparlamaya nasıl ıcınden cıkacaksam Allah tan gamzeyı babannesıne gonderdım bıde onunla ugrasmıcam yanı
sahur menum deıstı benım esım calan telı kapatmıs kalktıgımda 10dakıka vardı az corba bır dılım pıde ve ıkı dılım karpuz yedım
naf sağol ellerine sağlık hııımklimadan üşüttüm sanırım cnm :2: evet şuan için kilomu korusam yeter çünkü kilo vermiyorum şişiyorum sürekli akannehir
amin canım sağol :asigim:
hoşgeldin hazalcım a.s.
sağol şekerimmm :asigim:
teşekkürler canım :asigim:
sağol canım :asigim: seninde evlilik yıldönümün kutlu olsun nice sevgi dolu senelere inşallah :kedi:
pilav pilavvv akannehir
canım listeye ekliyorum ancak kupa alanlar kısmını değiştirmedim çünkü kupa sıralaması cuma günleri saat 17:00 ' ye kadar yapılan bildirimlerde geçerli oluyor biliyorsun olumunekankayizsmile
günaydın balım opuyorumnanaktan
günaydın cnm opuyorumnanaktan
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
çok sağol canımm :asigim:
ben fikrimi söylemiştim bebişimm biraz bekle bence :hulya:
:lepi: :lepi:
ahh ahh anne işte boshayallersmile
özge bunu unutur bak söylimm :roflol: :roflol: :roflol: yapacağı zaman yine yazarsın mervecim aklinialirimsmile
ahh bende uyuyabilsem. bende uyku problemi var. gunduz hiiiiiiiiiiic uyumam. gecede en kucuk tikirtiya uyanir ondan sonra yatamam......
benim icinde yatin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?