Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

nafcım mutluluklar sizinle olsun bi ömürrrr inşallahhh bende aynı dertten muzdaribim canım yaz günü klimadan üşütenlerden hala geçmedi oruçlu oruçluda bi zorki sorma

kıs yumurta ye :lepi::lepi::lepi::lepi: acıktırtmıyoda ben bu ramazan bu kadar az yiyorum ve acıkmıyorum ya hayret bişi tek susuyorum

arkadaslar haftada 1 mi tartilmak daha iyi yok hergunmu???

ben hergun tartiliyorum sabah ve aksam. ona gore fazla yediysem oburgun daha cok dikkat ediyorum.
sizce dogrumu????

sende hopla çekirgemm neden hoplamıyosun sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

oruç çarpıyodur seni canım kilo almayayım diye az yiyorsan normal diye düşünüyorum ben

merve adet dönemi daha mı iyi

bana inanmadın bide soruyosun hee :dilcikar:

nedense bana hep piriç kg aldırır gibi geliyor

pirinç değil tereyağlı pilav kilo aldırıyo bence :roflol::roflol:

nafcım mutluluklar sizinle olsun bi ömürrrr inşallahhh bende aynı dertten muzdaribim canım yaz günü klimadan üşütenlerden hala geçmedi oruçlu oruçluda bi zorki sorma

sağol canımm :asigim: ayy evet ne kötü bişey yaaa mafoldumben

arkadaslar haftada 1 mi tartilmak daha iyi yok hergunmu???

ben hergun tartiliyorum sabah ve aksam. ona gore fazla yediysem oburgun daha cok dikkat ediyorum.
sizce dogrumu????

ben pazar,salı ve cuma günleri tartılıyorum genelde olumunekankayizsmile

bide çok yediysem tartılıyorum al bak diyorum nasıl kilo almış gibi duruyosun ertesi gün dikkat etmeme neden oluyo bu durum

ahh bende uyuyabilsem. bende uyku problemi var. gunduz hiiiiiiiiiiic uyumam. gecede en kucuk tikirtiya uyanir ondan sonra yatamam......
benim icinde yatin ...

slm kızlar nasılsınız keyıfler iyidır ınsallah
oğlum gece ateslendı sabhata ber ı o doktor bu doktor gezıyoruz bıde hıc tv ızlemıyor dıye hazır gıtmısken gozcuye gıoturduk masallah bıseyı yok sımdı ıyıde bıraz amacok yorgunum gece uyumadım yıne bır haftayı gectı bu uykusuzluklarım ew desenız almmıs basını gıdıyor sole bı baslayım toparlamaya nasıl ıcınden cıkacaksam Allah tan gamzeyı babannesıne gonderdım bıde onunla ugrasmıcam yanı

sahur menum deıstı benım esım calan telı kapatmıs kalktıgımda 10dakıka vardı az corba bır dılım pıde ve ıkı dılım karpuz yedım

aksama da esım yok sadece corba dusunuyorum az da salata yaparım yanına artık

gecmis olsun. Rabbim sifasini versin...
benim evde almis basini giderken bir el attim dun. ama bugun yine temizlik.
omur biter ama temizlik asla....

ahh bende uyuyabilsem. bende uyku problemi var. gunduz hiiiiiiiiiiic uyumam. gecede en kucuk tikirtiya uyanir ondan sonra yatamam......
benim icinde yatin ...

bende başımda top atsan duymam :roflol: :roflol: :roflol:

geçmiş olsun canımm :1hug: kolay gelsin cnm boshayallersmile

naf sağol ellerine sağlık hııım
liste kaçıncı sayfada kızlar

NAF ..bende başımda top atsan duymam .

oyle insanlari hep kiskanmisimdir....esimde hirsiz girse eve,onu kacirsa hic duymaz....
ben anneme cekmisim bu konuda..

çok geçmiş olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…