- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #16.221
ahh canim sorma yaa bir tane yiycem diye aldim bitene kadar yedim....boshayallersmilecokacimcoook
bende çok seviyorum onu yaa.açıkçası sana böle diyorumda bende bitaneyle yetinemezdim.
yani???fisfisfissonuc nedir kac aldim???:roflol:
bildirimi buraya yapiyoruz.
baslangic 100kg
suanki kilom 87
hedef kilom 60
ahh canim sorma yaa bir tane yiycem diye aldim bitene kadar yedim....boshayallersmilecokacimcoook
nafcım 74 kiloyum 1 kilo vermişim
akşama görücezzz kaç puan aldığımızı valla eyvahedigeldismile sen yine benden iyisin canım :kedi:
tmm canım kaydediyorum olumunekankayizsmile
iyi bari bitmiş en azından :roflol: :roflol:
vayyyy tebrikler canım :lepi: :lepi:
ayy mehaaayyy canım çekti yaa çok kötüsün :umursamaz:ya hic yemiyeceksin yada yedinmi tadini alana kadar yiyeceksin..o agiza girdiginde dagilmasi yokmu kiyim kiyim...hayatimda tanidigim en guzel lezzetlerden biri ...hergun olsa hergun yerim...daha var aslinda arkadasim 2 kutu daha getirmis ama acilmamis kutular bir muddet daha acilmayacaklar...a.see tabi esim acipta beni tahrik etmezse ye diye:roflol:
teşekkürler canım hihoyyytakşama görücezzz kaç puan aldığımızı valla eyvahedigeldismile sen yine benden iyisin canım :kedi:
tmm canım kaydediyorum olumunekankayizsmile
iyi bari bitmiş en azından :roflol: :roflol:
vayyyy tebrikler canım :lepi: :lepi:
saol hayatım :lepi:merve tebrik ediyorum seni... masallah diyelim
hmmm sen kac puan aldin bakimm??delikafadulden o kadar dikkat edip veremedinmi yanisempatiksalakcinniyoksa kacamak yapip soylemedinmi???kac kilosun sen simdi???
ha bu arada 2 kutu daha cekme helvasi var acilmamis....:lepi:zaten ne olduysa bu hafta o lahmacunlar ve cekme helvalari yuzunden oldu...boshayallersmile
ayy mehaaayyy canım çekti yaa çok kötüsün :umursamaz:
teşekkürler canım hihoyyyt
manyak :sm_cool:
hmmm sen kac puan aldin bakimm??delikafadulden o kadar dikkat edip veremedinmi yanisempatiksalakcinniyoksa kacamak yapip soylemedinmi???kac kilosun sen simdi???
ha bu arada 2 kutu daha cekme helvasi var acilmamis....:lepi:zaten ne olduysa bu hafta o lahmacunlar ve cekme helvalari yuzunden oldu...boshayallersmile
ya hic yemiyeceksin yada yedinmi tadini alana kadar yiyeceksin..o agiza girdiginde dagilmasi yokmu kiyim kiyim...hayatimda tanidigim en guzel lezzetlerden biri ...hergun olsa hergun yerim...daha var aslinda arkadasim 2 kutu daha getirmis ama acilmamis kutular bir muddet daha acilmayacaklar...a.see tabi esim acipta beni tahrik etmezse ye diye:roflol:
sempatiksalakcinnigit bir kutu al hadiii ne duruyorsun bu lezetten mahrummu kalacaksin ramazan gunu....kötükedihüso
:roflol::roflol::dance:
selam cicileer a.s.
mehay sen beni gaza getirmeye çalışadur zemuszemus bnde çizelgelerimi değiştirimm ohhh yandan yandaann :jeyyar: süprizzzzz laelaelaelaelae
kiz oyle olsa biz aliriz orucluyken gecenin yarisi kalkip yiyip yatiyoruz hareket falan etmeden..kacta yiyorsunki sen???:uhm:200 gr verdim :roflol: :roflol:
yok kız kaçamak kuçamak hepsini söylüyorum ama benim yemek saatlerim geç o yüzden veremiyorum ben çözdüm işi kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
2 kutu daha mı varrrrrrr akannehir akannehir akannehir
Allah iyiliğini versin benim bile canım çekti :kedi:
anammm nasıl da tahrik ediyo kızı :mymeka: :roflol: :roflol:
hic yemedinmiiiiiicokacimcoookharika bir tadi var....cokacimcoookçekme helvası hakketten çekilerek yapılıyomuşşşimdi videosunu izledim sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni ne menemmm birşeydir yaa canım çekti :kedi:
kiz oyle olsa biz aliriz orucluyken gecenin yarisi kalkip yiyip yatiyoruz hareket falan etmeden..kacta yiyorsunki sen???:uhm:
hic yemedinmiiiiiicokacimcoookharika bir tadi var....cokacimcoook
sabah 8
öğle 12-1
akşam 8-9
gibi yemek yiyorum canım:ecrin_bebek:
hiç yemedim kocama söylim bakim izmirde nerden bulunur bi bulsun bana yarın öbürgün canım çeker belkim :kedi: yerini bilelim dimi ama aklinialirimsmile aklinialirimsmile
mervecim:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?