- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #16.261
ewt canım senin asla yapamayacağın bir meslekteyim. ben muhasebecide olurum. sekreterde, proje de , teknik elemanda, mühendislik , dış tic. ithalat - ihracat.....
ama sen satış temsilcisi olamazsın.bu kafayla..
henüz o olgunluğa gelemediğin vermiş olduğun cevaplar da
ilkokuldan çıkan kızlar bile satış temsilcisi(satış elemanıitazgahtar)oluyo bebeemm sıkma canını.satış temsilcisi olmakta ne var.azcık kolunu azcık bacanı açtınmı tamaammm
kusura bakma mehaycım sinirlenince böyle oluyorum az bile dedim./I]
iyidir Nafcım senden naber?
siz 22 kiloya gelmek için ne tarz bir diyet yaptınız ?
bu kitapta yemek yiyerek, az spor yaparak ,bilinçli kilo vermeyi öğretiyor.
ve yemeklerde doğru yağı kullanmayı doğru su içmenizi sağlıyor.
dediğim gibi okuyunca anlayabilirsiniz
öncesinde bana da boş gelmişti. çünkü bazı yediklerinizden vazgeçiyorsunuz.
sağlıklı beslenmeyi öğretiyor.
sizlere iyilik yaramıyor anladığım kadarı ile.
ben faydasını görüyorum. ve çevremde gören de çok sadece bu siteye her baktığımda soru saran bir sürü insan var..
amacım yardımcı olmaktı..
ve sırf bunun için üşenmeden üye oldum.
yazık..
cahil insan doluymuş burası.
ne pazarlayacam bu kitabı. allahın amerikalısı yazmış.
benim tek çıkarım. insanları dğru ve bilinçli olmaıdır.
alooooooo doğru konuş doğruu.adam mı sandın kendinii buranın internet ortamı olduguna bakma burda kimse kimseye laf edemez.beğenmediysen çık topiğimizden çokta meraklın değiliz.hadi hadiii
pardon ama siz kaca kadar okudunuz??bize cahil diyene bakin hele neden cevap veriyorsun o zaman burdaki cahillere baktinki isteyen yok cek git cahil olmayan hanimefendi...hadi simdi selametle
ewt canım senin asla yapamayacağın bir meslekteyim. ben muhasebecide olurum. sekreterde, proje de , teknik elemanda, mühendislik , dış tic. ithalat - ihracat.....
ama sen satış temsilcisi olamazsın.bu kafayla..
henüz o olgunluğa gelemediğin vermiş olduğun cevaplar da
iyiyim tatlım sağol opuyorumnanaktan
Önemli olan okuduktan sonra uygulayabilmek değilmidir zaten ?
cahil insan derken ?
sakin olun kızlar olumunekankayizsmile
neden bu kabalık ? sizinle aynı duyguları taşımıyoruz diye mi ?
nerden biliyorsunuz arkadaşımın hangi mesleği yapıp yapamayacağını ?
iyiyim tatlım sağol opuyorumnanaktan
Önemli olan okuduktan sonra uygulayabilmek değilmidir zaten ?
cahil insan derken ?
sakin olun kızlar olumunekankayizsmile
neden bu kabalık ? sizinle aynı duyguları taşımıyoruz diye mi ?
nerden biliyorsunuz arkadaşımın hangi mesleği yapıp yapamayacağını ?
ayy 2 dakika yerimden ayrıldım olanlara bak akannehir akannehir
ilkokuldan çıkan kızlar bile satış temsilcisi(satış elemanıitazgahtar)oluyo bebeemm sıkma canını.satış temsilcisi olmakta ne var.azcık kolunu azcık bacanı açtınmı tamaammm
nası sakin olalım nafcım ya şuna baksana.kendin kurufasülye gibi nimetten sayıyo.çıkmıyoda.bunu burdan çıkarmanın bi yolu yokmu.hadi hepimiz engelleyelim.yazdıklarımızı göremesin lülülülülülü
ay cahil cahil.cevap yetiştiremiyo laelaelaelaelae
ne kadar düşünceliyiz böyle . satış temsilcisi deyince tezgahtarlık anlayan.. :) enterasan..:)
??? başka ne düşünebilirsin..?? tezgahtarlık dışında ??
bakın arkadaşlar;
ben satış ve pazarlama uzmanıyım. dünyanın her yeri çalışıyorum.. ve bu tarz sitelerde bilgi paylaşımında ilk defa bu tarz konuşmalar görüyorum. bildiğim herşeyi insanlarla paylaşmayı severim.
bunu yapmak istedim. ama hepiniz birden cumanın vermiş olduğu rehavetle konuyu başka boyutlara getirdiniz.
yinede teşekkürler.
ne kadar düşünceliyiz böyle . satış temsilcisi deyince tezgahtarlık anlayan.. :) enterasan..:)
??? başka ne düşünebilirsin..?? tezgahtarlık dışında ??
bakın arkadaşlar;
ben satış ve pazarlama uzmanıyım. dünyanın her yeri çalışıyorum.. ve bu tarz sitelerde bilgi paylaşımında ilk defa bu tarz konuşmalar görüyorum. bildiğim herşeyi insanlarla paylaşmayı severim.
bunu yapmak istedim. ama hepiniz birden cumanın vermiş olduğu rehavetle konuyu başka boyutlara getirdiniz.
yinede teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?