Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ilkokuldan çıkan kızlar bile satış temsilcisi(satış elemanıitazgahtar)oluyo bebeemm sıkma canını.satış temsilcisi olmakta ne var.azcık kolunu azcık bacanı açtınmı tamaammm

didociho egerki o kitapta yer alanlari direk olarak burdaki arkadaslarla paylassaydin inanki daha faydali olurdun ve herkes senle cok kibar bir sekilde konusur guzel bir karsilama yaparak aramiza alirlardi....ama sen direk kavgaya ve hakarete tutustun...bizde dogal olarak bu kitabi pazarladigini dusunduk yani sen kitapta yazanlari soyleseydin burdaki insanlara faydali olsun diye daha guzel tepkiler alirdin...ama ilk 3 mesajindan sonra hakarete basladin o yuzden lutfen topigin huzurunu bozma..saol kimse kitap istemiyor burda baska topikte arkadaslardan isteyenler olur belki git onlara yardimci ol oldumu??

iyidir Nafcım senden naber?

iyiyim tatlım sağol opuyorumnanaktan

Önemli olan okuduktan sonra uygulayabilmek değilmidir zaten ?

cahil insan derken ?

alooooooo doğru konuş doğruu.adam mı sandın kendinii buranın internet ortamı olduguna bakma burda kimse kimseye laf edemez.beğenmediysen çık topiğimizden çokta meraklın değiliz.hadi hadiii

pardon ama siz kaca kadar okudunuz??bize cahil diyene bakin hele neden cevap veriyorsun o zaman burdaki cahillere baktinki isteyen yok cek git cahil olmayan hanimefendi...hadi simdi selametle

sakin olun kızlar olumunekankayizsmile

neden bu kabalık ? sizinle aynı duyguları taşımıyoruz diye mi ?

nerden biliyorsunuz arkadaşımın hangi mesleği yapıp yapamayacağını ?

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

nası sakin olalım nafcım ya şuna baksana.kendin kurufasülye gibi nimetten sayıyo.çıkmıyoda.bunu burdan çıkarmanın bi yolu yokmu.hadi hepimiz engelleyelim.yazdıklarımızı göremesin lülülülülülü

ilkokuldan çıkan kızlar bile satış temsilcisi(satış elemanıitazgahtar)oluyo bebeemm sıkma canını.satış temsilcisi olmakta ne var.azcık kolunu azcık bacanı açtınmı tamaammm

ne kadar düşünceliyiz böyle . satış temsilcisi deyince tezgahtarlık anlayan.. :) enterasan..:)
??? başka ne düşünebilirsin..?? tezgahtarlık dışında ??
bakın arkadaşlar;
ben satış ve pazarlama uzmanıyım. dünyanın her yeri çalışıyorum.. ve bu tarz sitelerde bilgi paylaşımında ilk defa bu tarz konuşmalar görüyorum. bildiğim herşeyi insanlarla paylaşmayı severim.
bunu yapmak istedim. ama hepiniz birden cumanın vermiş olduğu rehavetle konuyu başka boyutlara getirdiniz.
yinede teşekkürler.

hayatım boşver biz birbirimizi biliyoruz olumunekankayizsmile kötü içerik diye şikayet edebiliyoruz yetkili kişiler eminim gerekeni yaparlar :enbuyukkk:

ne tarz??:uhm:

ay evet cahilliğin gözü kör olsun.hadi yavrum hadi yolunaaaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…