- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #16.241
:çok üzgünüm:selam bayanlar bende bir basarı öyküsü yazmak istiyorum kendimce suan 105 kilo 165 boyundayım 24 yasındayım...8 ay önce dogum yaptım 105 oldum onun öncesindede sark bölgesine gelince 25 kilo birden alıp üzerine hamile kaldım velhasıl kelam nefret edici bir durum benimkisi kendimi traktörün arka tekeri gibi görüyorum kocaman esim 75 kilo yanyana bi hayal edin...en kötüsü merdivenleri nefes nefese çıkıyor bir yere giderken yolda durup dinlenmek aksi taktirde tıkanıp kalıyorum ... ve en ama en kötüsü igrenç espiriler size araba gerekmez ayten yuvarlanarak gider sana otobüsten çift bilet isterler yarım dünya hahahaha kikiki gülüsler ...kıyafet desem rezillik diktiriyorum çuval gibi bicimsiz kıyafetler sanki hamilelik gibi ... her sabah yataktan kalktıgımda ayaklarım agrıyor bünye tasıyamıyor bu koca bedeni ... kızımla oyun oynarken bile yoruluyorum ... etrafa kendimle barısık gibi görünsemde içimde depremler oluyor ... yasadıgım en acı ve kötü olay eşim polis ve sark hizmetindeyiz poolisler burda çok samimi bir birlerine gidip gelirler yine toplanmıstık 3 aile bize gelmisti polis bi abi çok kilo almıs esim bu ne göbek oglum ver bu göbegi dedi bu polis abi herkezin içinde ayten ne zaman zayıflarsa bende o zaman verecem dedi e buda imkansız olduguna göre dedi ve herkez güldü yıkıldım resmen esim dahi güldü:çok üzgünüm: VEL HASIL KELAM BUNLARI BURAYA YAZDIM ÇÜNKİ BUNLARI KİMSEYE ANLATAMIYORUM İÇİMDE BÜYÜDÜKCE İYİCE YEMEGE VURUYORUM KENDİMİ İÇİMDE KALMAMASI LAZIM... BU GÜNDEN İTİBAREN HERSEY FARKLI OLACAK BUNA İNANIYORUM VE YAPACAGIM ZAYIFLAYACAGIM İDEALİM BÜYÜK 60 KİLO OLACAGIM ....VERDİGİM RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLİYORUM :)
merhaba;
zayıflamada pf mucizesi isimli kitabı okumanı tavsiye ederim.
istediğin kiloya ancak bu kitabı okuduktan sonra inebilceğini düşünüyorum.
bu kitap bir diyet kitabı değil doğru beslenmeyi öğretiyor. ve doğru beslendiğinde zayıflıyorsun.
selam canım naber a.s.
-tatlicadiarzu-mehaycım :umursamaz: :mymeka: laelaelaelaelae :dilcikar:
Siz kitabın pazarlaması ile mi uğraşıyorsunuz ?
Siz kitabın pazarlaması ile mi uğraşıyorsunuz ?
ben o kitabıokumadım ama 22 kilo verdim.bence saçma.o ne demek ya,istediğin kiloya ancak kitabı okuyunca inebilirmişiz ne alaka saçmalık bence
sen rahat ol canım bende zaten yemek yiyerek ve spor yaparak verdim.benim yaptıgımı yapan bi çok arkadaşım var burda.ve inan hiçbiri o ktabı okumadı.ben yemeklerde doğru yağı kullanıyorum çok su içiyorum ama kitabı okumadım.bunları bilmek için kitaba gerek yok.hadi yavrum başka topicklereeesiz 22 kiloya gelmek için ne tarz bir diyet yaptınız ?
bu kitapta yemek yiyerek, az spor yaparak ,bilinçli kilo vermeyi öğretiyor.
ve yemeklerde doğru yağı kullanmayı doğru su içmenizi sağlıyor.
dediğim gibi okuyunca anlayabilirsiniz
öncesinde bana da boş gelmişti. çünkü bazı yediklerinizden vazgeçiyorsunuz.
sağlıklı beslenmeyi öğretiyor.
bence bu arkadas o kitabi pazarliyor baksaniza daha ilk mesajini buraya yazmis olduguna gore...sempatiksalakcinni
sizlere iyilik yaramıyor anladığım kadarı ile.
ben faydasını görüyorum. ve çevremde gören de çok sadece bu siteye her baktığımda soru saran bir sürü insan var..
amacım yardımcı olmaktı..
ve sırf bunun için üşenmeden üye oldum.
yazık..
cahil insan doluymuş burası.
ne pazarlayacam bu kitabı. allahın amerikalısı yazmış.
benim tek çıkarım. insanları dğru ve bilinçli olmaıdır.
ben faydasını görüyorum. ve çevremde gören de çok sadece bu siteye her baktığımda soru saran bir sürü insan var..
yazık..
arkadaş mesleğini değiştirmeyi unutmuş üye olurken.baksanıza satış temsilcisi kaydirigubbakcemile3
arkadaş mesleğini değiştirmeyi unutmuş üye olurken.baksanıza satış temsilcisi kaydirigubbakcemile3
yazık..
ewt canım senin asla yapamayacağın bir meslekteyim. ben muhasebecide olurum. sekreterde, proje de , teknik elemanda, mühendislik , dış tic. ithalat - ihracat.....
ama sen satış temsilcisi olamazsın.bu kafayla..
henüz o olgunluğa gelemediğin vermiş olduğun cevaplar da
yazık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?