Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

merhaba;
zayıflamada pf mucizesi isimli kitabı okumanı tavsiye ederim.
istediğin kiloya ancak bu kitabı okuduktan sonra inebilceğini düşünüyorum.
bu kitap bir diyet kitabı değil doğru beslenmeyi öğretiyor. ve doğru beslendiğinde zayıflıyorsun.

Siz kitabın pazarlaması ile mi uğraşıyorsunuz ?

Siz kitabın pazarlaması ile mi uğraşıyorsunuz ?

nafcım arkadaş siteye bugün üye olmuş ve sadece 2 mesaj göndermiş o da bizim topiğe.yanni tabiki pazarlama işi.sen verdiğin kiloyu kitaplamı verdin yada ben yada bi başkası.şöyle saçma sapan konuşuyolarya kötükedihüso kitap yağlarımızı mı çekcekmiş klava:

ben o kitabıokumadım ama 22 kilo verdim.bence saçma.o ne demek ya,istediğin kiloya ancak kitabı okuyunca inebilirmişiz ne alaka saçmalık bence

siz 22 kiloya gelmek için ne tarz bir diyet yaptınız ?
bu kitapta yemek yiyerek, az spor yaparak ,bilinçli kilo vermeyi öğretiyor.
ve yemeklerde doğru yağı kullanmayı doğru su içmenizi sağlıyor.
dediğim gibi okuyunca anlayabilirsiniz
öncesinde bana da boş gelmişti. çünkü bazı yediklerinizden vazgeçiyorsunuz.
sağlıklı beslenmeyi öğretiyor.

sen rahat ol canım bende zaten yemek yiyerek ve spor yaparak verdim.benim yaptıgımı yapan bi çok arkadaşım var burda.ve inan hiçbiri o ktabı okumadı.ben yemeklerde doğru yağı kullanıyorum çok su içiyorum ama kitabı okumadım.bunları bilmek için kitaba gerek yok.hadi yavrum başka topicklereee

bence bu arkadas o kitabi pazarliyor baksaniza daha ilk mesajini buraya yazmis olduguna gore...sempatiksalakcinni

sizlere iyilik yaramıyor anladığım kadarı ile.
ben faydasını görüyorum. ve çevremde gören de çok sadece bu siteye her baktığımda soru saran bir sürü insan var..
amacım yardımcı olmaktı..
ve sırf bunun için üşenmeden üye oldum.
yazık..
cahil insan doluymuş burası.
ne pazarlayacam bu kitabı. allahın amerikalısı yazmış.
benim tek çıkarım. insanları dğru ve bilinçli olmaıdır.

alooooooo doğru konuş doğruu.adam mı sandın kendinii buranın internet ortamı olduguna bakma burda kimse kimseye laf edemez.beğenmediysen çık topiğimizden çokta meraklın değiliz.hadi hadiii

pardon ama siz kaca kadar okudunuz??bize cahil diyene bakin hele neden cevap veriyorsun o zaman burdaki cahillere baktinki isteyen yok cek git cahil olmayan hanimefendi...hadi simdi selametle

didociho didociho isimli üye çevrimiçidir (Online)
Papatya
Medeni Durumunuz: Bekar
Meslek: Satış Temsilcisi
Yaşadığınız Yer: İstanbul

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

arkadaş mesleğini değiştirmeyi unutmuş üye olurken.baksanıza satış temsilcisi kaydirigubbakcemile3

ewt canım senin asla yapamayacağın bir meslekteyim. ben muhasebecide olurum. sekreterde, proje de , teknik elemanda, mühendislik , dış tic. ithalat - ihracat.....
ama sen satış temsilcisi olamazsın.bu kafayla..
henüz o olgunluğa gelemediğin vermiş olduğun cevaplar da

hemen burdan gitmessen bu kotu icerikli hakaret iceren yazini yonetime bildiricem....

ya anlamadigim sey hem cahil gorup hem neden cevap veriyorsunuzki???:uhm: yani cahile cevap verende cahil degilmidir ???:1rolleyes:

buda ne şimdi yaaaa cahil mahil kavgaya mı gelmiş buraya atamıyomuyuz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…